PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال پوشه توسط ftp

Aria90
November 26th, 2018, 11:10
سلام
من نیاز دارم یک فولدر حجیم 700 گیگی رو که همش تصویر هست و کلی ساب فولدر داره رو از ftp یک سرور به سرور خودم توی سنت اوس منتقل کنم
حالت عادیش اینه با سرور ویندوز اول دانلودش کنم بعد بیام با سرور ویندوز با فایل زیلا اپلود کنم روی سرور سنت اوس
راهی هست از خود سنت اوس مستقیم پوشه عکس و کل ساب فولدرهاش رو منتقل کنم روی سنت اوس دیگه 2 مرحله ای نشه؟ یکسری دستورات دیدم توی نت ولی مشخص نیست که کل فوبدر با محتویاتشو منتقل مینه یا نه
مرسی

rasam host
November 28th, 2018, 11:49
بصورت ftp به سرور قبل لوگین کنید
وارد دایرکتوری مورد نظر بشوید
حال همان پوشه را نیز باز کنید
از درون پوشه با دستور mget *.* تمامی فایلها را دانلود کنید

hamedchoobin
November 29th, 2018, 00:49
سلام
من نیاز دارم یک فولدر حجیم 700 گیگی رو که همش تصویر هست و کلی ساب فولدر داره رو از ftp یک سرور به سرور خودم توی سنت اوس منتقل کنم
حالت عادیش اینه با سرور ویندوز اول دانلودش کنم بعد بیام با سرور ویندوز با فایل زیلا اپلود کنم روی سرور سنت اوس
راهی هست از خود سنت اوس مستقیم پوشه عکس و کل ساب فولدرهاش رو منتقل کنم روی سنت اوس دیگه 2 مرحله ای نشه؟ یکسری دستورات دیدم توی نت ولی مشخص نیست که کل فوبدر با محتویاتشو منتقل مینه یا نه
مرسی

با سلام
سرور مبدا رو می تونید بهش ssh بزنید؟

Aria90
November 29th, 2018, 08:28
بصورت ftp به سرور قبل لوگین کنید
وارد دایرکتوری مورد نظر بشوید
حال همان پوشه را نیز باز کنید
از درون پوشه با دستور mget *.* تمامی فایلها را دانلود کنید

سلام
ftp storage هست سرور نیست

- - - Updated - - -