من بیش از ده روز هست که تایتل بعضی صفحات سایت رو تغییر دادم. ولی هنوز توی گوگل تایتل های قدیمی صفحات نمایش داده میشه.
دیروز توی گوگل این صفحات رو فچ کردم و حدود دوازه ساعت از فچ کردن گذشته اما باز هم عنوان صفحات توی گوگل تغییر نکرده در صورتی که معمولا بعد از فچ کردن حدود
دو ساعت بعد تایتل و دیسکریپشن باید تغییر کنه. سایت اصلا قفل هست. و گوگل فکر میکنم اصلا بررسی اش نمیکنه خیلی حرصم گرفته نمیدونم چی کار کنم.
Farzad90
November 25th, 2018, 11:08
سلام دوست عزیز
باید به کنسول جدید وب مستر تولز برین و قسمت URL inspection و بعد ادرسی که می خواهید گوگل اپدیت کنه رو بزنید.
و بعد از زدن ادرس صفحه ای جدید باز میشه که باید روی REQUET INDEXING بزنید و بعد از تمام شدن سایت شما در گوگل اپدیت میشه تغییراتش
موفق باشد.
elan
November 25th, 2018, 11:35
ممنونم از راهنمایی ات دستت درد نکنه
elan
November 28th, 2018, 10:29
فچ کردن توی ورژن جدید وب مستر فقط عناوین لینک ها رو در حالت دسکتاپ تغییر میده نه حالت موبایل. #:-s
الان چند وقت هست صفحات رو فچ کردم ولی حالت موبایل اصلا تغییر نکرده.
و البته حالت دسکتاپ هم بعضی هاش فرقی نکرده.
از طرفی به نظرم میرسه این گوگل ذلیل مرده خودش خودکار می یاد عنوان صفحه اصلی رو در انتهای عناوین صفحات دیگه قرار میده.
حالا چرا این طور فکر میکنم چون من تمام عناوین رو درست کردم و عنوان صفحه اصلی رو از انتهای همه برداشتم.
تنظیمات یواست سئو درست هست و یواست سئو رو درست کردم و این کار رو انجام نمیده.
به نظر شما گوگل داره این کار رو انجام میده؟
الان برای حالت موبایل چی کار باید کنم؟
برای حالت دسکتاپ اونهایی که تغییر نکرده رو ریمو کنم دوباره فچ کنم کار درستی هست؟