توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک شدن سایت
agha_mehran
November 24th, 2018, 19:51
سلام خدمت دوستان عزیز، من چندماهه که رفتم رو هاست اشتراکی نوین هاست، هر ماه یک داستان جدید داشتم و سایت هام هک میشدش، در صورتی که قبلا اصلا مشکلی نبود با همون قالب ها و پوسته ها، تا اینکه دوباره 3روز پیش همه سایت های من حدود 10 سایت هک شدن و هر کدوم یک سری قالب و افزونه داشتن که نشون میده به یک افزنه خاصی ربط نداره و غیر این مورد، یکی از سایت هامو از هاست اینا جابجا کردم بردم رو هاست دیگه، اون مشکلی خداروشکر نخوردش.
در صورتی که همون سایت، قبلا وقتی پیش اونا بودش هک شده بود، میخواستم بدونم کسی از دوستان راه حلی دارن و اینکه کلا سایت های من این مدلی شدن، کلا مشکل مشابه داره که منو راه نمایی کنه
http://hp-tehran.ir/
hack by mister spy
با تشکر از دوستان عزیز
OmizbanCo
November 24th, 2018, 20:12
هاستی بگیر آنتی شلر داشته باشه
سایت هاتو اسکن کنه و فایل های مخربتو پاک کنه
agha_mehran
November 24th, 2018, 20:18
هاستی بگیر آنتی شلر داشته باشه
سایت هاتو اسکن کنه و فایل های مخربتو پاک کنه
مرسی از راهنمایی شما، با افزونه انجام بدم ؟
الان دسترسی به هیچی نیستش، یک راهنمایی میکنید کامل با تشکر
shayantl
November 24th, 2018, 20:30
احتمالا یک فایل یا ویروس مخرب در سایت شما هست
مثلا افزونه وردپرس یا در قالب
agha_mehran
November 24th, 2018, 20:36
احتمالا یک فایل یا ویروس مخرب در سایت شما هست
مثلا افزونه وردپرس یا در قالب
نه اینو مطمئن هستم که به سایت ها ربطی نداره، مشکل از هاست هستش که حالا عوض میکنم این نوین هاست نه پشتیبانی داره و به درد میخوره، قبلا همین سایت ها رو هاست دیگه بوده، اصلا مشکل نخورده
تازه رو همشون افزونه های امنیتی و تمامی موارد رعایت شده بودش
سایت html من هم هک شدش، این که ربطی به افزونه نداره
parsvia
November 24th, 2018, 21:34
افزونه های وردپرس پر از باگ هستند و توی نسخه های آخر وردپرس هم باگ های زیادی پیدا شده
احتمالا قطعه کد مخربی توی فایل سیستم شما آپلود شده که از طریق اون دسترسی به دیگر فایل ها پیدا می کنند و کد تزریق می کنن
بهترین راه برای بالاتر بردن امنیت استفاده از هاستینگ هایی هست که آنتی شلر دارن
تا حداقل فایل های شما بررسی بشه
و بعد بروز نگه داشتن وردپرس و افزونه ها
اگر بازم تکرار شد با وحود رعایت مراحل بالا باید بگردید دنبال فایل یا کد مخرب
m2n
November 24th, 2018, 21:42
به هاستتون تیکت بزنید لاگ اپاچی رو بخواین بعد ای پی هارو نگاه کنید و فایل هایی که باز شدن 100 درصد متوجه میشین که از هاست هست یا اسکریپت شما.
قبلا امنیت قالب و وردپرستون خوب بوده دلیل نیست که یک ساعت بعد هم همین خوب بودن ادامه داشته باشه امنیت 100 درصد نیست و دست بالای دست بسیار هست
tabtak
November 24th, 2018, 21:51
سلام خدمت دوستان عزیز، من چندماهه که رفتم رو هاست اشتراکی نوین هاست، هر ماه یک داستان جدید داشتم و سایت هام هک میشدش، در صورتی که قبلا اصلا مشکلی نبود با همون قالب ها و پوسته ها، تا اینکه دوباره 3روز پیش همه سایت های من حدود 10 سایت هک شدن و هر کدوم یک سری قالب و افزونه داشتن که نشون میده به یک افزنه خاصی ربط نداره و غیر این مورد، یکی از سایت هامو از هاست اینا جابجا کردم بردم رو هاست دیگه، اون مشکلی خداروشکر نخوردش.
در صورتی که همون سایت، قبلا وقتی پیش اونا بودش هک شده بود، میخواستم بدونم کسی از دوستان راه حلی دارن و اینکه کلا سایت های من این مدلی شدن، کلا مشکل مشابه داره که منو راه نمایی کنه
hack by mister spy
با تشکر از دوستان عزیز
میتونید با اعمال تغییرات امنیتی رو هاست و سیستم مدیریت محتوا این مشکل رو حل کنید در صورت نیاز میتونم تا حتی که بلد هستم این تغییرا ت رو هاستون اعمال کنم به صورت رایگان
agha_mehran
November 25th, 2018, 00:33
مرسی از شما دوستان عزیز، با توجه به بررسی هایی که انجام شدش، همون تو هاست شل بودش، چون سایت های دیگه که دارم و همین افزونه هارو دارم ازش استفاده میکنم و رو جای دیگه هستش، این مشکل رو پیدا نکردن
متاسفانه به خاطر انتخاب هاستینگ که اصلا امنیت نداره، این مشکل برام پیش اومده، به دوستان هم توصیه میکنم اصلا سمت این هاستینگ نرن به هیچ وجه
negarnovin
November 25th, 2018, 01:57
وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا هستش ولی استفاده بیش از حد منابه سرور + امنیت پائین این مدیریت محتوا از معایبش هستش!
اما میشه با راهکارها سرچ کردن در گوگل مشکل امنیت را حل کرد
افزونه های رایگان قالب های رایگان این مشکل را دارند
یه سرچ تو گوگل بزنید ببینید در یک ماه گذشته چند هزار سایت وردپرسی هک شده!
مشکل از سایت شما و قالب و افزونه هایی که استفاده می کنید هستش فکر نکنم زیاد به هاستینگ مربوط باشد!
از طرفی نیز می بایستی از ابتدا به فکر امنیت سایت خودتان می بودید.
agha_mehran
November 25th, 2018, 02:09
وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا هستش ولی استفاده بیش از حد منابه سرور + امنیت پائین این مدیریت محتوا از معایبش هستش!
اما میشه با راهکارها سرچ کردن در گوگل مشکل امنیت را حل کرد
افزونه های رایگان قالب های رایگان این مشکل را دارند
یه سرچ تو گوگل بزنید ببینید در یک ماه گذشته چند هزار سایت وردپرسی هک شده!
مشکل از سایت شما و قالب و افزونه هایی که استفاده می کنید هستش فکر نکنم زیاد به هاستینگ مربوط باشد!
از طرفی نیز می بایستی از ابتدا به فکر امنیت سایت خودتان می بودید.
دوست عزیز سایت html هم اگه هک میشه بخاطر امینیت وردپرس هستش ؟؟
و اینکه اولین سایت من نبوده که، سایت های دیگه ای که داشتم رو هاست های دیگه مشکلی نداشتن، دقیقا دوتا از سایت هام با قالب ها و افزونه های یکسان رو جاهای دیگه هک نشده و مشکلی نداشته.ولی اینور مشکل خوردن هرچی سایت داشتن با قالب ها و افزونه های مختلف.
من رو سایت ها همه موارد رو رعایت کرده بودم، افزونه های امنیتی نصب بوده، آدرس پنل وردپرس تغییر داده شده بود، افزونه های اضافی نصب نبود و همرو آپدیت کرده بودم، قالب هم به همین صورت، اما مطمئن بودم مشکل از هاستینگ مربوطه هستش و طی بررسی که انجام شدش معلمو شد. حالا شاید دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشته باشند اگه از اینجا کسی هاست گرفته باشه از اون سایت.....
فقط الان کسی که ضرر کرده من هستم که نه درست بهم جواب دادن و اینکه یک بکاپ گیری داشتن از هاست هاشون، من انتظار بکاپ هفته پیش رو ازشون نداشتم، اما دیگه رو همه جا عرف هستش ماهی یکبار بکاپ بگیرن
اکثر جاها لااقل ماهی یکبار بکاپ میگیرن، ولی اینجا آخرین بکاپ رو تاریخ 3 ماه پیش اعلام کردم بهم
pc.rootall
November 25th, 2018, 04:49
بررسی کنید شل یا سیستم اپلودی در داخل پوشه هات کپی نکرده باشن !
یا کامل بررسی کنی و تمامی دسترسی ها و پسورد هاتو تغییر بدی
یا از هاست لایت اسپید استفاده کنی که محدود کنه دسترسی هارو
به احتمال زیاد شل داره داخل سایت هاتون
taranoome
November 25th, 2018, 16:28
به همون هکر پیغام بده و بپرس مشکل کجاست زودتر به نتیجه میرسی
agha_mehran
November 25th, 2018, 20:33
به همون هکر پیغام بده و بپرس مشکل کجاست زودتر به نتیجه میرسی
اینم فکر خوبیه، شما باهاش یک مکاتبه کنید ببینید جواب میده،لطفا کنید به ماهم بگید عزیز، مرسی :113:
mparsa
November 26th, 2018, 15:09
سلام
یکی از موارد مهم برای امنیت سایت هاست هستش
که همونطوری که دوستان اشاره کردن باید آنتی شل داشته باشه و هکر نتونه حتی بای پس انجام بده
مد نظر داشته باشید که افزونه ها و قالب سایت شما میبایست آپدیت و بدون باگ یا حفره امنیتی باشه
sonly
November 26th, 2018, 16:23
دوست عزیز سایت html هم اگه هک میشه بخاطر امینیت وردپرس هستش ؟؟
و اینکه اولین سایت من نبوده که، سایت های دیگه ای که داشتم رو هاست های دیگه مشکلی نداشتن، دقیقا دوتا از سایت هام با قالب ها و افزونه های یکسان رو جاهای دیگه هک نشده و مشکلی نداشته.ولی اینور مشکل خوردن هرچی سایت داشتن با قالب ها و افزونه های مختلف.
من رو سایت ها همه موارد رو رعایت کرده بودم، افزونه های امنیتی نصب بوده، آدرس پنل وردپرس تغییر داده شده بود، افزونه های اضافی نصب نبود و همرو آپدیت کرده بودم، قالب هم به همین صورت، اما مطمئن بودم مشکل از هاستینگ مربوطه هستش و طی بررسی که انجام شدش معلمو شد. حالا شاید دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشته باشند اگه از اینجا کسی هاست گرفته باشه از اون سایت.....
فقط الان کسی که ضرر کرده من هستم که نه درست بهم جواب دادن و اینکه یک بکاپ گیری داشتن از هاست هاشون، من انتظار بکاپ هفته پیش رو ازشون نداشتم، اما دیگه رو همه جا عرف هستش ماهی یکبار بکاپ بگیرن
اکثر جاها لااقل ماهی یکبار بکاپ میگیرن، ولی اینجا آخرین بکاپ رو تاریخ 3 ماه پیش اعلام کردم بهم
عزیز از لحاظ بک آپ که هفته ای ی بار باید فول داشته باشن...
agha_mehran
November 26th, 2018, 19:23
عزیز از لحاظ بک آپ که هفته ای ی بار باید فول داشته باشن...
متاسفانه برای سه ماه پیش بودش دیگه، کلا هاستینگ داغونی بودش ، از دوستان دیگه هیچکی از اینجا تهیه نکنه
چون واقعا هر ماه من داستان داشتم با سایت هام
Jime
November 26th, 2018, 20:26
متاسفانه برای سه ماه پیش بودش دیگه، کلا هاستینگ داغونی بودش ، از دوستان دیگه هیچکی از اینجا تهیه نکنه
چون واقعا هر ماه من داستان داشتم با سایت هام
کدوم هاستینگ بوده؟
آدرسش رو بفرستید که بشناسیم خرید نکنیم
agha_mehran
November 27th, 2018, 00:50
کدوم هاستینگ بوده؟
آدرسش رو بفرستید که بشناسیم خرید نکنیم
از نوین هاست گرفتم متاسفانه دوست عزیز
rasam host
November 27th, 2018, 10:47
شاید این نکته ارتباطی به هک شما نداشته باشد ولی ممکن هست به سایرین کمک کند
جدید روی وردپرس هک های گسترده صورت گرفته است که مالک سایت زمانی که بسته نصبی قالب وردپرس را نصب میکند تمام فایل های installer بسته نصبی را حذف نمیکند و در هاست باقی می ماند و هکر به راحتی از فایل های نصب قالب اقدام به هک وب سایت میکند
mahdy777
November 27th, 2018, 16:00
hack by mister spy
با تشکر از دوستان عزیز
درود طبق تحقیقی که کردم احتمال زیاد داخل هاست های شما شل وجود داره
https://www.youtube.com/watch?v=O-90_PA78i8
mister spy اسم برنامه هستش که باش شل ها در سایت ها پیدا میکنن و خیلی راحت هک میکنن
شما میتونید از همین برنامه برای پیدا کردن شل داخل سایتتون استفاده کنید و بعد از پیدا کردن آدرس اون پاک کنید
hamra
November 27th, 2018, 16:33
درود طبق تحقیقی که کردم احتمال زیاد داخل هاست های شما شل وجود داره
https://www.youtube.com/watch?v=O-90_PA78i8
mister spy اسم برنامه هستش که باش شل ها در سایت ها پیدا میکنن و خیلی راحت هک میکنن
شما میتونید از همین برنامه برای پیدا کردن شل داخل سایتتون استفاده کنید و بعد از پیدا کردن آدرس اون پاک کنید
قطعا شل روی سرورشون هست، حالا شاید روی اکانت هاست ایشون نباشه و روی اکانت هاست دیگه ای روی همون سرور باشه
agha_mehran
November 27th, 2018, 19:56
قطعا شل روی سرورشون هست، حالا شاید روی اکانت هاست ایشون نباشه و روی اکانت هاست دیگه ای روی همون سرور باشه
سلام ، آره درست میگید شما مشکل از شل بودش قطعا
چون همه موارد امنیتی رو رعایت کرده بودم، دیگه کلا هاست رو جابجا کردم و الان مشکل حل شدش
shayantl
November 28th, 2018, 11:40
اوکی باز خواستید در مورد هاست میتونم راهنمایی کنم
agha_mehran
November 28th, 2018, 23:09
اوکی باز خواستید در مورد هاست میتونم راهنمایی کنم
مرسی واقعا از لطفا شما عزیز، جابجا کردمش تا دیگه خیالم راحت باشه