توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور از فعال شدن دامنه مطمئن شم؟
Shadow-Man
November 24th, 2018, 19:27
سلام من دامنه gozinesabz.ir (http://gozinesabz.ir) رو ثبت کردم و تعهد و اینچیزا رو هم فرستادم و ایمیل فعال شدن هم اومده ولی وقتی دامنه رو وارد میکنم ارور میده. حالا نمیدونم اشکالی تو اتصال به هاستم هست یا چیز دیگه.
یه مورد دیگه
قبلا که سایت داشتم یادمه ای پی سایت رو که میزدم سایت بالا میومد مثلا اگه این ادرس رو میزدم میتونست وردپرس رو نصب کنم:
0.0.0.0/wp-admin/install.php
ولی الان این کار رو میکنم ارور 404 میده
دایرکتوری wp-admin داخل public_html هست.
ticdars
November 24th, 2018, 19:31
سلام
داخل سایت nic.ir می تونید از سایت خودتون هویز بگیرید واطلاعات رو چک کنید
برای نصب وردپرس هم برید به صفحه اصلی به صورت خودکار به صفحه نصب انتقال پیدا می کنید
Shadow-Man
November 24th, 2018, 19:36
سلام
داخل سایت nic.ir می تونید از سایت خودتون هویز بگیرید واطلاعات رو چک کنید
برای نصب وردپرس هم برید به صفحه اصلی به صورت خودکار به صفحه نصب انتقال پیدا می کنید
هویز گرفتم همه چی خوبه ولی
منظورتون از صفحه اصلی چیه؟
دامنه رو تو مرورگر میزنم ارور cant reach میده
RoobinaServer
November 24th, 2018, 19:47
هویز گرفتم همه چی خوبه ولی
منظورتون از صفحه اصلی چیه؟
دامنه رو تو مرورگر میزنم ارور cant reach میده
از جایی که هاست تهیه کرده اید تیکت بزنید و پشتیبانی سوال بفرمائید بهتر است شاید مشکلی وجود داشته باشد.
اما در هر صورت فردا یا پس فردا امتحان نمائید احتمالا سایت شما با دومین لود خواهد شد.
باتشکر
Shadow-Man
November 24th, 2018, 19:55
ممنون از همه.
یه سوال دیگه آیا این پیام ارور هست؟
Apache is functioning normally
اخه داره میگه نورمالی:102:
واسه اینم باید به وب هاست تیکت بزنم؟
RoobinaServer
November 24th, 2018, 20:02
ممنون از همه.
کلا برای همه چی باید از میزبان خودتان سوال بفرمائید (مکانی که هاست خرید کرده اید به شما پشتیبانی ارائه بفرماید چون عملا دسترسی نداریم سرور شما را چک نمائیم و پاسخ شما را بدهیم)
hamedchoobin
November 29th, 2018, 00:39
ممنون از همه.
سلام
من الان سایتتون رو بررسی کردم بالاست.
و از دامنتون هم اگر whois بگیرید می بینید که همه چیز الان اوکی هست و مشکلی نیست، از الان به بعد اگر مشکلی تو بالا آمدن سایتتون باشه اگر مشکل از کد و نحوه کانفیگ کردن سایتتون نباشه باید با شرکتی که از آن هاست تهیه کردید ارتباط بگیرید.
موفق باشید.