توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در ایجاد سایت فروش سرور
THUNDERBOLT
November 24th, 2018, 14:14
سلام دوستان عزیز
من میخوام سایت فروش سرور و هاست بزنم
تقریبا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
کسی میتونه کمکم کنه اطلاعات کسب کنم؟
ممنون از کمکتون
1eng.ir
November 24th, 2018, 14:28
بیخیال شید!
ehsaan
November 24th, 2018, 14:39
سلام.
همینجوری که دوستمون گفتن بی خیال بشید و کلا تو این کار نیاید.
اگر میخواید یه کسب و کار آنلاین داشته باشید حتما نباید تو کار هاست و سرور برید.
نیاز به دانش و تخصص داره و دردسرهای خودش رو داره این کار
taghikhani
November 24th, 2018, 15:00
سلام دوستان عزیز
ممنون از کمکتون
سلام
برای این کار ابتدا شما نیاز به تسلط به سرور لینوکس، سرور ویندوز (اگر نیاز دارید)، حداقل یک مجازی ساز و کار با whmcs و مقدار کمی برنامه نویسی دارید برای حل مشکلات جزئی.
علاوه بر اینها مقدار قابل توجهی هم تجربه نیازه. و همچنین صبر و حوصله برای پاسخدهی به کاربران.
توجه داشته باشید این کار دیر به سوددهی میرسد و باید مدت زیادی هزینه ها را کاور کنید.
اگر به این کار علاقمندید پیشنهاد میکنم از ریسلری شروع کنید. ترجیحا با شرکتی کار کنید که پشتیبانی را خودشان برعهده داشته باشند تا تجربه پیدا کنید و کم کم خودتان سکان را به دست بگیرید. انشاءالله بعد از مدتی کسب تجربه و سرمایه حتما میتونید خودتون سرور تهیه کنید و موفق باشید.
ورود به هیچ کاری اشتباه نیست. ولی دو فاکتور علاقه و پشتکار برای یادگیری بسیار مهم هستند. اگر در انتخاب خودتان مطمئن هستید شروع کنید و تمام وقت آزاد خود را صرف یادگیری کنید. یادگیری فنی و یادگیری مارکتینگ
THUNDERBOLT
November 24th, 2018, 16:08
سلام
برای این کار ابتدا شما نیاز به تسلط به سرور لینوکس، سرور ویندوز (اگر نیاز دارید)، حداقل یک مجازی ساز و کار با whmcs و مقدار کمی برنامه نویسی دارید برای حل مشکلات جزئی.
علاوه بر اینها مقدار قابل توجهی هم تجربه نیازه. و همچنین صبر و حوصله برای پاسخدهی به کاربران.
توجه داشته باشید این کار دیر به سوددهی میرسد و باید مدت زیادی هزینه ها را کاور کنید.
اگر به این کار علاقمندید پیشنهاد میکنم از ریسلری شروع کنید. ترجیحا با شرکتی کار کنید که پشتیبانی را خودشان برعهده داشته باشند تا تجربه پیدا کنید و کم کم خودتان سکان را به دست بگیرید. انشاءالله بعد از مدتی کسب تجربه و سرمایه حتما میتونید خودتون سرور تهیه کنید و موفق باشید.
ورود به هیچ کاری اشتباه نیست. ولی دو فاکتور علاقه و پشتکار برای یادگیری بسیار مهم هستند. اگر در انتخاب خودتان مطمئن هستید شروع کنید و تمام وقت آزاد خود را صرف یادگیری کنید. یادگیری فنی و یادگیری مارکتینگ
سلام
ممنون از کمکت
برای یادگیری فنی این کار باید چه چیزهایی یاد بگیرم؟
taghikhani
November 24th, 2018, 16:19
سلام
ممنون از کمکت
برای یادگیری فنی این کار باید چه چیزهایی یاد بگیرم؟
cPanel/WHM
DirectAdmin
Plesk
-------------------
ESXi
KVM
Hyper-v
-------------------
WHMCS
Wordpress
PHP
------------------
DNS
Centos Install and Basic Commands
Domain Registration and Management
-----------------
Apache / Litespeed / Nginx
Windows Server / IIS
برای مراحل پیشرفته تر کارتون میتونید سمت Cloud Computing برای ارائه سرویسهای ابری هم برید. سعی کنید کم کم اطلاعاتتون در مورد سخت افزارهای سرور هم افزایش بدید.
nazarkhani
January 18th, 2019, 09:41
سلام دوستان عزیز
ممنون از کمکتون
شما برای شروع و هزینه نکردن زیاد بهتر است از نمایندگی ها شروع کنید ///// نمایندگی ما منحصر به فرد و ارزان قیمت است
http://safehosting.ir/portal/cart.php?gid=11
ما برای شما سایت هاستینگ راه اندازی می کنیم ، دی ان اس اختصاصی به شما تحویل می دهیم ، پلان ها را در سایت چیده و سایت شما را به درگاه شما متصل می کنیم ، مشتری از شما خرید کرده و پول به حساب شما ریخته می شود ،
شما با در دست داشتن کد تخفیف 30 درصدی به سایت ما آمده و اقدام به خرید سرویس و تحویل به مشتری می کنید.
Alt+F4
January 19th, 2019, 00:32
سلام دوستان عزیز
ممنون از کمکتون
سلام
به هیچ دانش خاصی نیاز ندارید،یک مقدار جزیی زبان نیاز هست
و بیشتر پول،
یک سرور اختصاصی بگیرید
بقش آسونه
google.com
تمام مشکلاتتون رو پوشش میده
هر سوالی داشتید بپرسید دوستان اینجا جوابتون رو می دهند
tebyanhosting
January 19th, 2019, 01:12
سلام دوستان عزیز
ممنون از کمکتون
سلام و عرض ادب
به نظر بنده اول برید اموزش هایی که همکارم خدمتتون گفتم رو یاد بگیرید حتی بعدشم وارد بازار نشید
بازم به نظر من یه سرور تست برای یاد گرفتن بگیرید و باهاش سایت بزنید و تمام اون چیزایی که بلد نیستین و میخواین یاد بگیرین رو روش انجام بدین
بعضی ها با راهنمایی اشتباه میتونن زندگی یک فرد رو تغییر بدن . یکی از افراد چند وقت پیش به صورت اتفاقی باهم اشنا شدیم اونم تو خیابون برام داستانشو گفت که راهنمایی اشتباه که هاستینگ زدن کاری نداره و زدن کاری که تخصص نداشت و بی تجربگیش زده بود هاردشو پاک کرده بود همینطور که بخاطر بی تجربگیش بکاپ هاشم روی اون سرورش بود . مشتری هاشم تعداد زیادی نبودن ولی باعث شد خسارت زیادی رو پرداخت کنه.
موفق باشید
shayantl
January 19th, 2019, 01:20
تو تلگرام بیایید راهنمایی تون کنم
taghikhani
January 19th, 2019, 01:28
دوستان این تاپیک قدیمیه. اون دوستمون بر خلاف قوانین تاپیک رو آورد بالا و باز هم برخلاف قوانین توی بخش آموزشی آفر تجاری داد. متاسفانه مدیران هم رسیدگی نمیکنند. شما دیگه بالا نیاریدش.
amirizadi
January 19th, 2019, 11:41
سلام دوستان عزیز
ممنون از کمکتون
سلام
از نمایندگی شروع کنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان عزیز