توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قیمت همکار برای گیفت کارت
delta
November 20th, 2018, 13:10
سلام.من مغازه دارم و هر بار گیفت کارت های پلی استیشن میفروشم.با یکی دو تا سایت کار میکنم که متاسفانه قیمت یوزر بهم میدن و قیمت همکاری ندارن.با اینکه دلار بالا پایین هم میشه بازم قیمت خودشونو میدن..الان دنبال کسی هستم که هر وقت خواستم گیفت کارت با قیمت همکار بهم بده چون قیمت یوزر هیچ سودی نداره..کسی هست از دوستان؟ گیفت کارت پلی استیشن کار میکنم..
bepad
November 20th, 2018, 13:49
سلام
الان با چه قیمتی خرید میکنید؟
delta
November 20th, 2018, 13:51
10 دلاری امروز 138000 تومانه... الان یه هفته هست قیمت همینه فرق نمیکنه..چه دلار بالا بره یا پایین همینه..
bepad
November 20th, 2018, 14:11
ارزون دارید خرید میکنید!
delta
November 20th, 2018, 14:19
ارزون دارید خرید میکنید!
داداش گلم چند تا سایت معروف فروش گیفت کارت همه همین قیمتو میدن..در ضمن دقت کنید گفتم دلار بالا بره پایین بیاد همین قیمته..چند روز پیشم که دلار 11 تومان شده بود همین قیمت بود.پی پال داشتم میگرفتم ارزونتر در میفتاد!! در ثانی یه همکار دارم از این ارزونتر داره میفروشه به یوزر!! صد در صد داره با دلار بروز کار میکنه که میتونه ارزونتر بده بعضی وقتا...منم دنبال همچین کسی هستم که قیمتش کمی پایینتر از بازار باشه..
bepad
November 20th, 2018, 14:32
نسبت به قیمت الان ارزون میدن.چون خرید قبل هست.
delta
November 20th, 2018, 18:51
نسبت به قیمت الان ارزون میدن.چون خرید قبل هست.
من قیمت دلارو اصلا کار ندارم..میخوام هر قیمتی بیرون سایتهای میفروشن یا خودشون هر وقت هر قیمتی میدن با تخفیف برای همکار بدن همین..
3d-max
November 20th, 2018, 23:24
با بنده در تماس باشید به هر تعداد نیاز باشه در خدمتیم ..
با بیشتر شون کار میکنم ..