PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اموزش ساخت mvc php از پایه

masoudalmas
November 19th, 2018, 21:17
سلام دوستان برنامه نویس. میخواستم ببینم کسی اموزش درست و حسابی از ساخت mvc در پی اچ پی داره؟ یه فیلم از شرکت udemy دارم که متاسفانه زبانم ضعیفه. یه دوره اموزشی فارسی هم خریدم که پشیمون شدم از خریدش. دوستان شدیدا التماس دعا دارم.

ShirazSoft.com
November 21st, 2018, 04:29
سلام
وقت بخیر

شما ساختار OOP را یاد بگیریدمابقی ساختار های چندان ساخت نیست MVC در واقع جدا کردن Model - View - Controller هست بعد از یاد گرفتن OOP سراغ یک فریم ورک بروید و بر اساس آن کار کنید.

starting
November 21st, 2018, 05:51
سلام
وقت بخیر

شما ساختار OOP را یاد بگیریدمابقی ساختار های چندان ساخت نیست MVC در واقع جدا کردن Model - View - Controller هست بعد از یاد گرفتن OOP سراغ یک فریم ورک بروید و بر اساس آن کار کنید.

البته به این شکل هم نیست
mvc رو شما تعریف کردید فقط و به جدا کردن این بخش ها ختم نمیشه بعبارتی تنها 30% یاد گرفتن mvc به این تعریف بیشترش به کامنت لاینهاش برمیگرده و اصل هم همونه وگرنه این جدا سازی که با اسمارتی و یا بلید و httaccess هم قبل میکردیم

ShirazSoft.com
November 21st, 2018, 06:21
البته به این شکل هم نیست
mvc رو شما تعریف کردید فقط و به جدا کردن این بخش ها ختم نمیشه بعبارتی تنها 30% یاد گرفتن mvc به این تعریف بیشترش به کامنت لاینهاش برمیگرده و اصل هم همونه وگرنه این جدا سازی که با اسمارتی و یا بلید و httaccess هم قبل میکردیم
سلام
مفهوم mvc دقیقا همین هست و هیچ ارتباطی با httaccess نداره حالا این وسط شما routing orm و... دیگر را هم دارید که شاید مهم تر باشد.

مهمترین نکته در مدل mvc رعایت آن هست که به شما کمک می کند که من با یک مثال بهتون نشان می دهدم.
مثلا قراره شما اطلاعات را از دیتا بیس بخونید بعد کش کنید اگر در حالت عادی بنویسید برای هر موجودیت باید مجزا ایجاد کنید ولی وقتی یک مدل پایه داشته باشید از اون استفاده می کنید. اینکه چطور لایه model را پیاده کنید دست شماست و مربوط به خطوط برنامه هست.

masoudalmas
November 21st, 2018, 20:20
ممنون از دوستان ارجمند . منبعی مورد تایید از این دو مورد ، ینی oop و ساخت mvc رو اگه دارید معرفی کنید ممنون میشم. مطالب فراوان هستش ولی نمیخوام وقتمو پای مطلبی ک ارزش علمی و کاربردی نداره هدر بدم . مطمئنا بعد یاد گرفتن این دو مورد یک فریم ورک رو انتخاب می کنم و مسلط میشم بهش . میخوام از قبل یه درکی ازش داشته باشم :67:

ShirazSoft.com
November 21st, 2018, 20:26
1- چقدر برنامه نویسی بلدید؟
2- چقدر زبانتون خوب هست؟

ممنون از دوستان ارجمند . منبعی مورد تایید از این دو مورد ، ینی oop و ساخت mvc رو اگه دارید معرفی کنید ممنون میشم. مطالب فراوان هستش ولی نمیخوام وقتمو پای مطلبی ک ارزش علمی و کاربردی نداره هدر بدم . مطمئنا بعد یاد گرفتن این دو مورد یک فریم ورک رو انتخاب می کنم و مسلط میشم بهش . میخوام از قبل یه درکی ازش داشته باشم :67:

masoudalmas
November 21st, 2018, 23:21
1- چقدر برنامه نویسی بلدید؟
2- چقدر زبانتون خوب هست؟

راستش در حد پروژه های دانشجویی.با c# آشنایی دارم یه پروژه داشتم باهاش انجام میدادم برا خودم که به دلایلی متوقف کردم و اومدم سمت وب و خدارو شکر تا الان بیشتر از بقیه زبان هاییی ک میخواستم روشون کار کنم، دارم رو php کار میکنم .واسه یه موضوع یا کدی وقت بزارم حتما پیداش میکنم. اکثرا جوابمو از stackoverfolow میگیرم . زبانم هم متوسطه . w3school اموزش های html css java jquery and php رو در حد اشنا شذن خوندم .البته html و سی اس اس رو یکم قبلتر کار کرده بودم .و الان دارم رو php کار میکنم . با شی گرایی هم دوست خوبی هستم و میخوام باهاش صمیمی تر بشم . چون توی دانشگاه سی شارپ کار میکردیم .o:-)

ShirazSoft.com
November 22nd, 2018, 05:48
یک سوال trait چیه؟ می توانید در حوزه شی گرایی توضیح بدهید trait چیه؟

rasam host
November 22nd, 2018, 08:21
Trait بعنوان جایگزین ارث بری از چند کلاس (که توی PHP بنا به دلایلی که منطقی هم هست، پشتیبانی نمیشه) درنظر گرفته شده. مثالهای خود php.net خیلی کاربردی و واضحه. http://php.net/trait

ShirazSoft.com
November 22nd, 2018, 18:35
Trait بعنوان جایگزین ارث بری از چند کلاس (که توی PHP بنا به دلایلی که منطقی هم هست، پشتیبانی نمیشه) درنظر گرفته شده. مثالهای خود php.net خیلی کاربردی و واضحه. http://php.net/trait

بهتر هست دوستمون توضیح بدهند.
ناراحت نشید اما توضیحات شما چندان جالب نبود.

hoka
November 22nd, 2018, 19:06
حالا که اختلاف بین علما ایجاد شده در رابطه با mvc خواستم بگم htaccess هست و نه httaccess

ShirazSoft.com
November 22nd, 2018, 20:21
حالا که اختلاف بین علما ایجاد شده در رابطه با mvc خواستم بگم htaccess هست و نه httaccess

ممنون از نکته سنجیتون اما بحث ما بر سر کلمات نیست.
یکی از دوستان می خواهد mvc oop یاد بگیرد می خواهیم راهنماییشون کنیم.

hoka
November 22nd, 2018, 20:47
ممنون از نکته سنجیتون اما بحث ما بر سر کلمات نیست.
یکی از دوستان می خواهد mvc oop یاد بگیرد می خواهیم راهنماییشون کنیم.

خب اشتباه همینجاست که دوست عزیزمون هنوز برنامه نویسی بلد نیستند و میخوان mvc کار کنن . مثل اینکه شما رانندگی بلد نیستی f1 بهت بدن . ایشون اول باید php رو کامل یاد بگیرن از جمله شی گرایی و بعد از اینکه کمی مسلط شدن برن معماری mvc رو ببین اصلا چی هست و چطوری باید نوشته بشه . نمیگم نمیشه از اول کد نویسی با معماری mvc رو یاد گرفت ولی آیا آموزش کلاس اول ابتدایی با آموزش دانشگاه یکی هست ؟ خیر

masoudalmas
November 22nd, 2018, 22:02
چون من معمولا با انجام پروژه ها بهتر یاد میگیرم و کاربردها بهتر تو ذهن من میمونن برای همین خواستم این مواردو با هم یاد بگیرم . خیلی از کد ها رو چون نمیدونم کجا کاربرد دارن و مفهمومی برام ندارن تو ذهنم نمیمونن یا من همیشه کاربرد بین padding و margin رو قاطی میکردم و هر سری که یرای ساخت صفحه ساده میخواستم استفاده کنم ازشون ،اشتباه میکردم. تا تویه یه آموزش پروژه محور انقد ازش استفاده شد تا توی ذهنم موند.این یه مثال ساده بود. حالا من مبتدیات برنامه نویسی رو آشنایی دارم .و برای اینکه کامل یادشون بگیرم و تو ذهنم بمونن میخوام پروژه ای یادشون بگیرم. حداقل من اینجوری یاد میگیرم . در مورد trait هم پیزی نمیدونستم تا حالا. همینجا شنیدم . از اونجایی که هرکی برنامه نویس خوبی هست فک میکنه آموزش دهنده خوبی هم هست و آموزش میذه بیرون ، من از دوستان خواستم منبع خوبی برای این دو مورد معرفی کنم ک از وقتم مفید تر استفاده کنم .

ShirazSoft.com
November 23rd, 2018, 05:43
سلام
وقت بخیر

به نظر من منابعی که خودتون گفتید منابع خوبی هستند ابتدا همان ها را مطالعه کنید بعد برای اینکه شی گرایی را یادبگیرید کتاب OOP in php (https://books.google.de/books/about/Object_oriented_PHP.html?id=7IVIiQLvBW8C&printsec=frontcover&source=kp_read_button&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false) را بخونید البته کتاب سنگینی هست ولی خب کامل هست.

اما برای اینکه خودتون را منطبق کنید بر معماری OOP موارد زیر هم خوب هستند:
1- از یک فریم ورود OOP کامل مثل Laravel استفاده کنید.
2- Auto Load را یاد بگیرید و که البته باید در کنار آن Composer هم یاد بگیرید.
3-یاد بگیرید چطور میشه یک Package برای Composer درست کرد.
4-سعی کنید کد اسکریپت های خوب را باز کنید و یک مروری بر روی آن داشته باشید.
5-اگر دوست دارید با یک اسکریپت خاص کار کنید ضمن مطالعه کد های آن سعی کنید برای آن ماژول یا افزونه درست کنید.

چون من معمولا با انجام پروژه ها بهتر یاد میگیرم و کاربردها بهتر تو ذهن من میمونن برای همین خواستم این مواردو با هم یاد بگیرم . خیلی از کد ها رو چون نمیدونم کجا کاربرد دارن و مفهمومی برام ندارن تو ذهنم نمیمونن یا من همیشه کاربرد بین padding و margin رو قاطی میکردم و هر سری که یرای ساخت صفحه ساده میخواستم استفاده کنم ازشون ،اشتباه میکردم. تا تویه یه آموزش پروژه محور انقد ازش استفاده شد تا توی ذهنم موند.این یه مثال ساده بود. حالا من مبتدیات برنامه نویسی رو آشنایی دارم .و برای اینکه کامل یادشون بگیرم و تو ذهنم بمونن میخوام پروژه ای یادشون بگیرم. حداقل من اینجوری یاد میگیرم . در مورد trait هم پیزی نمیدونستم تا حالا. همینجا شنیدم . از اونجایی که هرکی برنامه نویس خوبی هست فک میکنه آموزش دهنده خوبی هم هست و آموزش میذه بیرون ، من از دوستان خواستم منبع خوبی برای این دو مورد معرفی کنم ک از وقتم مفید تر استفاده کنم .

masoudalmas
November 23rd, 2018, 09:51
سلام
وقت بخیر

به نظر من منابعی که خودتون گفتید منابع خوبی هستند ابتدا همان ها را مطالعه کنید بعد برای اینکه شی گرایی را یادبگیرید کتاب OOP in php (https://books.google.de/books/about/Object_oriented_PHP.html?id=7IVIiQLvBW8C&printsec=frontcover&source=kp_read_button&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false) را بخونید البته کتاب سنگینی هست ولی خب کامل هست.

اما برای اینکه خودتون را منطبق کنید بر معماری OOP موارد زیر هم خوب هستند:
1- از یک فریم ورود OOP کامل مثل Laravel استفاده کنید.
2- Auto Load را یاد بگیرید و که البته باید در کنار آن Composer هم یاد بگیرید.
3-یاد بگیرید چطور میشه یک Package برای Composer درست کرد.
4-سعی کنید کد اسکریپت های خوب را باز کنید و یک مروری بر روی آن داشته باشید.
5-اگر دوست دارید با یک اسکریپت خاص کار کنید ضمن مطالعه کد های آن سعی کنید برای آن ماژول یا افزونه درست کنید.

ممنون از شما دوست عزیز:x. دوستان دیگر هم اگه منابعی مثل همین دارن معرفی کنن ممنون میشم .

Ideaprdaz masih
November 23rd, 2018, 10:03
سلام دوستان برنامه نویس. میخواستم ببینم کسی اموزش درست و حسابی از ساخت mvc در پی اچ پی داره؟ یه فیلم از شرکت udemy دارم که متاسفانه زبانم ضعیفه. یه دوره اموزشی فارسی هم خریدم که پشیمون شدم از خریدش. دوستان شدیدا التماس دعا دارم.

سلام دوست گل و گرامی صبح بخیر

من از آموزش سایت راکت استفاده کردم و راضی بودم .

هم oop و هم Mvc . بنظرم خوب بود . الان هم در تخفیف هستش . باز بررسی اش کنید شاید به کارتان آمد ! البته هر آموزش بنا به علایق شخصی شما می تواند خوب باشد یا بد باشد .

masoudalmas
November 23rd, 2018, 10:22
سلام دوست گل و گرامی صبح بخیر من از آموزش سایت راکت استفاده کردم و راضی بودم . هم oop و هم Mvc . بنظرم خوب بود . الان هم در تخفیف هستش . باز بررسی اش کنید شاید به کارتان آمد ! البته هر آموزش بنا به علایق شخصی شما می تواند خوب باشد یا بد باشد .

سلام اقا مسیح . اتفاقا منم یکی از اموزش هاشو تهیه کردم و بعضی مقالاتشو میخونم . ولی فیلمی ک از اونجا گرفتمو نمیپونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. گذاشتم زمانی ک مسلط تر شدم نگاشون کنم کار کنم .

Ideaprdaz masih
November 24th, 2018, 08:32
سلام اقا مسیح . اتفاقا منم یکی از اموزش هاشو تهیه کردم و بعضی مقالاتشو میخونم . ولی فیلمی ک از اونجا گرفتمو نمیپونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. گذاشتم زمانی ک مسلط تر شدم نگاشون کنم کار کنم .

درود و صبح بخیر

بله . من از اونجا شروع نکردم و بیشتر از مقالات و.. خارجی استفاده می کنم. آموزشهای خارجی دقیقتر و بهتر هستش ولی آقای موسوی هم خودشون سواد علمیشون به مراتب بالاست و خوب هستش. بله آموزش مورد شخصی هستش . ممکنه مناسب شخص شما نباشد !

موفق باشید