PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بسیار مهم در مورد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات سرور مجازی

Sohan Roh
November 17th, 2018, 01:41
با سلام و احترام ،

دوستان تو یک انجمن خارجی امروز مطلبی میخوندم در مورد دسترسی غیر مجاز به سرورهای مجازی !

برام خیلی سوال شده !

الان من یک VPS ویندوز و یک سرور CentOS دارم که پسورد 10 رقمی براشون گذاشتم.

آیا مدیر سرورهایی که از آنها سرور خریدم ، میتونند به اطلاعات سرورهای من و مخصوصا سرور CentOS دسترسی پیدا کنند؟

مثلا به اطلاعات هارد VPS یا CentOS دسترسی داشته باشند یا همه این اطلاعات کد میشه و دسترسی غیر ممکنه؟!

ممنونم.

taghikhani
November 17th, 2018, 01:53
با سلام و احترام ،

دوستان تو یک انجمن خارجی امروز مطلبی میخوندم در مورد دسترسی غیر مجاز به سرورهای مجازی !

برام خیلی سوال شده !

آیا مدیر سرورهایی که از آنها سرور خریدم ، میتونند به اطلاعات سرورهای من و مخصوصا سرور CentOS دسترسی پیدا کنند؟

مثلا به اطلاعات هارد VPS یا CentOS دسترسی داشته باشند یا همه این اطلاعات کد میشه و دسترسی غیر ممکنه؟!

ممنونم.

نکته اول اینه که حتما پسورد سیستم عاملتون رو از داخل خود سیستم عامل تغییر بدید نه از داخل پنل
نکته دوم اینکه اگر پسورد سیستم عاملتون رو نداشته باشند میتونن هارد شمارو به یه سرور مجازی دیگه متصل کنن و به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنند. البته در اینصورت باید سرور شما خاموش بشه که شما متوجه میشید. اگر اطلاعات مهمی دارید حتما روی فولدرها رمز بذارید.

RoobinaServer
November 17th, 2018, 09:43
با سلام و احترام ،

برام خیلی سوال شده !

ممنونم.

با سلام

100% - حتی بدون خاموش کردن سرور شما به راحتی میتوانند رمز سرورتان را بشکنند و وارد بشوند.

در عمل شما اصلا متوجه چنین عملی نمیشید و اطلاعات شما به راحتی کپی میشوند، یکی از دلایل سلسله مراتبی کارها در شرکت ها همین است که یک کارمند (اپراتور) به همه چیز دسترسی 100% نداشته باشد که بتواند چنین کاری انجام دهد.

باتشکر

Ashkankamangar.ir
November 17th, 2018, 12:18
با سلام و احترام ،

برام خیلی سوال شده !

ممنونم.

دقیقا برای همین هست که میگند از جای معتبر خرید کنید

Sohan Roh
November 17th, 2018, 23:14
نکته اول اینه که حتما پسورد سیستم عاملتون رو از داخل خود سیستم عامل تغییر بدید نه از داخل پنل
نکته دوم اینکه اگر پسورد سیستم عاملتون رو نداشته باشند میتونن هارد شمارو به یه سرور مجازی دیگه متصل کنن و به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنند. البته در اینصورت باید سرور شما خاموش بشه که شما متوجه میشید. اگر اطلاعات مهمی دارید حتما روی فولدرها رمز بذارید.

با سلام و تشکر ،

پس اینجوری میگید ، سرور مجازی رو هواست !

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام

100% - حتی بدون خاموش کردن سرور شما به راحتی میتوانند رمز سرورتان را بشکنند و وارد بشوند.

در عمل شما اصلا متوجه چنین عملی نمیشید و اطلاعات شما به راحتی کپی میشوند، یکی از دلایل سلسله مراتبی کارها در شرکت ها همین است که یک کارمند (اپراتور) به همه چیز دسترسی 100% نداشته باشد که بتواند چنین کاری انجام دهد.

باتشکر

با سلام ،

پس سرور از کجا بگیریم؟

ممنونم.

taghikhani
November 17th, 2018, 23:20
با سلام و تشکر ،

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام ،

پس سرور از کجا بگیریم؟

ممنونم.

خیلی ساده است. از جایی که اعتبارش بیشتر از اطلاعات سرور شما ارزش داشته باشه

RoobinaServer
November 17th, 2018, 23:21
با سلام و تشکر ،

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام ،

پس سرور از کجا بگیریم؟

ممنونم.

کاربران دیگر انجمن ذکر کردند :

دقیقا برای همین هست که میگند از جای معتبر خرید کنید

از مکان معتبر و با سابقه زیاد سرویس بگیرید.

اینجاست که فرق قیمت خدمات شرکت ها و سابقه سرویس دهی و نوع خدمات دهی آنها تفاوت ایجاد میکند.

موفق باشید

ali90-1
November 18th, 2018, 14:00
سلام ، مبحث جالبی هست ،
آیا در مورد سرور اختصاصی هم همین مسله و مباحث قابل انجام هست یا خیر ؟

taghikhani
November 18th, 2018, 14:29
سلام ، مبحث جالبی هست ،
آیا در مورد سرور اختصاصی هم همین مسله و مباحث قابل انجام هست یا خیر ؟

اون هم اگر از جای نامعتبر تهیه بشه بله. البته سخت تر از سرور مجازیه

Sohan Roh
November 21st, 2018, 23:51
با سلام،

پس vps مستقیم از شرکت های خارجی بگیریم؟

ممنونم.