ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال اساسی

inventor2012
November 16th, 2018, 21:31
سلام خدمت دوستان
من یه کاری میخوام انجام بدم و برای مهم هست به همین طریق که میگم انجام بشه
حدود یه ترا اطلاعات رو فرض کنیم من میخوام بیارم رو شبکه و اون رو هر زمان خواستم از هر جایی دان کنم
خوب سرور رو دارم و تنظیم شده روش و با ADSL از طریق پورت فورواردینگ تونستم فایل هارو دانلود کنم اما خوب adsl سرعتش کم هست به همین دلیل میخوام با اینترنت ایرانسل بالا بیارم که سرعتش بالا هست
خوب حالا مشکل کجاست
مشکل اینجاست که تو سه تا مودم ایرانسل که دارم همگی nat کار نمیکنه زنگ زدم ایرانسل و... چند روز پیگیری گفتن فقط به شرکت ها که ای پی استاتیک دارن میدیم که خوب داستان شرکت رو نمیخوایم بریم جلو
مشکل ای پی دینامیکم حل کردم مشکلی نیست
خوب رفتم یه مودم گرفتم که سیمکارت میخوره انواع سیمکارت ها و قابلیت nat هم داره اما تا میام فعالش میکنم کلا اینترنت قطع میشه انگار اصلا اینجا انتن نمیده
حالا میخواستم بدونم با میکرو تیک میشه حرکتی زد یا حرکت بهتری دوستان سراغ دارن تشکر

hamedchoobin
November 29th, 2018, 00:35
سلام خدمت دوستان
من یه کاری میخوام انجام بدم و برای مهم هست به همین طریق که میگم انجام بشه
حدود یه ترا اطلاعات رو فرض کنیم من میخوام بیارم رو شبکه و اون رو هر زمان خواستم از هر جایی دان کنم
خوب سرور رو دارم و تنظیم شده روش و با ADSL از طریق پورت فورواردینگ تونستم فایل هارو دانلود کنم اما خوب adsl سرعتش کم هست به همین دلیل میخوام با اینترنت ایرانسل بالا بیارم که سرعتش بالا هست
خوب حالا مشکل کجاست
مشکل اینجاست که تو سه تا مودم ایرانسل که دارم همگی nat کار نمیکنه زنگ زدم ایرانسل و... چند روز پیگیری گفتن فقط به شرکت ها که ای پی استاتیک دارن میدیم که خوب داستان شرکت رو نمیخوایم بریم جلو
مشکل ای پی دینامیکم حل کردم مشکلی نیست
خوب رفتم یه مودم گرفتم که سیمکارت میخوره انواع سیمکارت ها و قابلیت nat هم داره اما تا میام فعالش میکنم کلا اینترنت قطع میشه انگار اصلا اینجا انتن نمیده
حالا میخواستم بدونم با میکرو تیک میشه حرکتی زد یا حرکت بهتری دوستان سراغ دارن تشکر

مدل مودم های ایرانسلی که از اونها استفاده می کنید چی هست؟
بله با میکروتیک هم میشه پورت فورواردینگ انجام داد.

inventor2012
November 29th, 2018, 10:35
z6000
zw101
و مودم روتر دیلینک dwr-921
هستن با دی لینک قابلیت nat رو فعال میکنم دیگه کلا اینترنت قطع میشه نمیشه استفاده کرد
اون دوتا اولم تنظیم میکنم فوروارد نمیکنن