توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش قیمت ها به دلار و پرداخت به ریال
ehsaan
November 16th, 2018, 19:36
سلام. توی چند سایت دیدم قیمت ها رو به دلار زدم
اما وقتی به درگاه پرداخت وصل میشه تبدیل میشه به ریال
چطور میشه این کارو کرد ؟
persianws
November 16th, 2018, 19:55
ماژول whmcs موجود هست که به فروش می رسد ... فک میکنم سایت لایسنس ها این ماژول داشتند !
taghikhani
November 16th, 2018, 20:44
میتونید واحد پول اصلی رو روی دلار بذارید و واحد دوم رو ریال قرار بدید. قیمت محصولاتتون هم باید به دلار باشه. هر بار نسبت ریال به دلار رو آپدیت کنید یه گزینه داره که قیمت کل محصولات هم آپدیت میشه
توی درگاهتون هم یه گزینه هست که اگر فعال کنید موقع پرداخت قیمت رو به ریال تبدیل میکنه
rahyarco
November 16th, 2018, 21:01
سلام. توی چند سایت دیدم قیمت ها رو به دلار زدم
اما وقتی به درگاه پرداخت وصل میشه تبدیل میشه به ریال
چطور میشه این کارو کرد ؟
در ماژول های درگاه های پرداختی در فایل کانفیگ معمولاً عبارت $currency_rate هست که این مقدار در قیمت محصول ضرب می شود از این مقدار برای تبدیل تومان به ریال استفاده می شود که می توانید نرخ ارز را در آن ریال ویرایش کنید .
ehsaan
November 16th, 2018, 21:04
میتونید واحد پول اصلی رو روی دلار بذارید و واحد دوم رو ریال قرار بدید. قیمت محصولاتتون هم باید به دلار باشه. هر بار نسبت ریال به دلار رو آپدیت کنید یه گزینه داره که قیمت کل محصولات هم آپدیت میشه
توی درگاهتون هم یه گزینه هست که اگر فعال کنید موقع پرداخت قیمت رو به ریال تبدیل میکنه
مثل این تاپیک ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=60684
اخه این رو انجام دادم. درست کار کرد. اما دوباره که تست کردم متوجه شدم یه مشکل بزرگ داره
مثلا من یه سرویس رو زدم 7 دلار
توی واحد پولی دوم هم مشخص کردم که هر دلار مثلا 10 هزار تومان هست
موقع پرداخت میشد 70 هزار تومان
بعد از پرداخت، موجودی حساب کابر میشد 699993 دلار :|
یعنی 7 رو از 700 هزار کم میکرد و باقیمانده رو به دلار به عنوان موجودی کاربر ذخیره میکرد
- - - Updated - - -
ماژول whmcs موجود هست که به فروش می رسد ... فک میکنم سایت لایسنس ها این ماژول داشتند !
فقط لایسنس whmcs داشت
ماژول ندارن
- - - Updated - - -
در ماژول های درگاه های پرداختی در فایل کانفیگ معمولاً عبارت $currency_rate هست که این مقدار در قیمت محصول ضرب می شود از این مقدار برای تبدیل تومان به ریال استفاده می شود که می توانید نرخ ارز را در آن ریال ویرایش کنید .
ممنون. الان یه ماژول بانک ملت دیدم تو کدهاش اینو داره
اما توی ماژول زرین پال مشاهده نکردم. راه حلی واسه زرین پال دارید ؟
IranianServer
November 17th, 2018, 11:14
مثل این تاپیک ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=60684
اخه این رو انجام دادم. درست کار کرد. اما دوباره که تست کردم متوجه شدم یه مشکل بزرگ داره
مثلا من یه سرویس رو زدم 7 دلار
توی واحد پولی دوم هم مشخص کردم که هر دلار مثلا 10 هزار تومان هست
موقع پرداخت میشد 70 هزار تومان
بعد از پرداخت، موجودی حساب کابر میشد 699993 دلار :|
یعنی 7 رو از 700 هزار کم میکرد و باقیمانده رو به دلار به عنوان موجودی کاربر ذخیره میکرد
- - - Updated - - -
فقط لایسنس whmcs داشت
ماژول ندارن
- - - Updated - - -
ممنون. الان یه ماژول بانک ملت دیدم تو کدهاش اینو داره
اما توی ماژول زرین پال مشاهده نکردم. راه حلی واسه زرین پال دارید ؟
دوست گلم سایت لایسنس ها این ماژول رو دارن ، احتمالا موقع جستجو پیداش نکردید ، براتون لینک صفحه ماژول رو قرار میدم شاید به کارتون اومد :
این لینک (https://licenseha.com/%d9%85%d8%a7%da%98%d9%88%d9%84-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-pricechange/)