توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی کنید : پلاگین کپی از سایت
Nomix
November 16th, 2018, 16:38
سلام دوستان
ما برای بخش وبلاگ سایت وردپرس میخوایم مطالب از سایت های دیگر کپی کنه و در سایت ما قرار بده
اگر پلاگین خاصی میشناسید و یا استفاده کردید لطفا راهنمایی کنید .
سپاس
arminkit1
November 16th, 2018, 21:56
سلام
اینطور که اطلاع دارم از پلاگینهایی که از خوراک سایت یا همون rss مطالب رو میگیرن باید استفاده کنید.
میتونید از هر سایتی مد نظرتون هست لینک feed rss رو به پلاگین ست کنید تا خودکار پستها رو در بلاگتون ارسال کنه
taranoome
November 16th, 2018, 22:36
از پلاگین های تجاری استفاده کنید فید خوان بدرد نمیخوره
Nomix
November 16th, 2018, 22:41
سلام
اینطور که اطلاع دارم از پلاگینهایی که از خوراک سایت یا همون rss مطالب رو میگیرن باید استفاده کنید.
میتونید از هر سایتی مد نظرتون هست لینک feed rss رو به پلاگین ست کنید تا خودکار پستها رو در بلاگتون ارسال کنه
از پلاگین های تجاری استفاده کنید فید خوان بدرد نمیخوره
ممنون دوستان از پاسختون
اما من هم در جریان این موارد هستم
لطفا اگر پلاگینی استفاده کردید و راضی بودید معرفی کنید
سپاس
mo_mohit1
November 17th, 2018, 01:37
پلاگین زیاد هست. من قبلا از rss-autopilot و rss importer استفاده میکردم. راضی بودم.ولی دستم باز نبود.
ولی الان از یک ربات نویسنده کاملا حرفه ای استفاده میکنم که قابلیت این رو داره که تصاویر شاخص و تصاویر پست ها را در سایت کپی نماید و لینک های ان را تغییر داده و حتی طبق کلمه ای که در متن وجود دارد آن را در دسته بندی خاص قرار دهد. امکانات زیاد داره. ولی نسه حرفه ایش بصورت رایگان نیست
سیدرضا بازیار
November 17th, 2018, 09:42
Wordpress Automatic Plugin
این رو روی سایت های زیادی دارم استفاده میکنم و عالیه