PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست مناسب ارسال ایمیل

Cr0w
November 13th, 2018, 11:07
سلام دوستان میتونید آفرهاتون رو برای بنده ارسال کنید؟

ساعتی 1000 تا 3000 ایمیل رو بدون مشکل بتونه ارسال کنه!
هدف مارکتینگ نیست!

چون مورد نیاز چند سایت هست و سایت ها فعال هستند ایمیل زیاد ارسال میکنند

اگر از این رقم ها بیشتر هم بود چه بهتر

hamra
November 13th, 2018, 11:11
باسلام
قابل ارائه می باشد
ماهانه 90 ت
لطفا از طریق تیکت با پشتیبانی در ارتباط باشید

negarnovin
November 13th, 2018, 11:26
قربان ساعتی این همه ایمیل روی هیچ سروری و ... حتی سرور اختصاصی اصلا قابل ارسال نیست پیشنهاد می کنم الکی وقت خودتان را هدر ندهید
نهایت روزی 5000 ایمیل در حال حاضر با هر آی پی سرور می شود ارسال کرد که اینباکس شود!

sara_hosting
November 13th, 2018, 11:28
سلام دوستان میتونید آفرهاتون رو برای بنده ارسال کنید؟

ساعتی 1000 تا 3000 ایمیل رو بدون مشکل بتونه ارسال کنه!
هدف مارکتینگ نیست!

چون مورد نیاز چند سایت هست و سایت ها فعال هستند ایمیل زیاد ارسال میکنند

اگر از این رقم ها بیشتر هم بود چه بهتر

سلام وقتتون بخیر
بله پلن های میزبانی ایمیل ما با درخواست شما مطابقت دارد . در صورت تمایل می توانید از طریق لینک زیر پلن های ما را مشاهده نمایید .
خرید میزبانی ایمیل (http://masirhost.com/%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84.php)

Cr0w
November 13th, 2018, 11:33
قربان ساعتی این همه ایمیل روی هیچ سروری و ... حتی سرور اختصاصی اصلا قابل ارسال نیست پیشنهاد می کنم الکی وقت خودتان را هدر ندهید
نهایت روزی 5000 ایمیل در حال حاضر با هر آی پی سرور می شود ارسال کرد که اینباکس شود!

خیلی ممنون بابت راهنماییتون!
فقط اخوی اخه من دیدم سایتی مثل namecheap روزانه بیشتر از 5000 سند لیمیت داره. میشه بیشتر توضیح بدید؟

negarnovin
November 14th, 2018, 08:11
خیلی ممنون بابت راهنماییتون!
فقط اخوی اخه من دیدم سایتی مثل namecheap روزانه بیشتر از 5000 سند لیمیت داره. میشه بیشتر توضیح بدید؟

قبلا سرورهای ارسال ایمیل جواب میداد الان یاهو و جیمیل انقدر زرنگ شدن میفهمن و بلاک می کنند! سره همین قضیه مثل سابق نیز سرور کانفیگ کرد اقدام به ارسال ایمیل کرد! اکثر شرکت های ارائه دهنده ارسال ایمیل تبلیغاتی نیز کلا جمع کردن و شرکتهایی هم سرور ارسال ایمیل انجام میدادند دیگر کار نمی کنند!
بهترین روش تهیه اکانت از سایت هایی مثل میل چیمپ و ... هستش میل چیمپ با گوگل و ... شرکت های دیگر مثل خود وردپرس قرارداد رسمی دارد!