توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل Lightspeed با php nuke
jeefofm
January 31st, 2011, 23:30
سلام یه سایت نیوک رو سرورم که روش لایت اپید نصب هستش آوردم بالا اما بالای صفحاتش این ارور میاد
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dvd***/public_html/delijanhits.ir/mainfile.php on line 92و کد امنیتیش هم لود نمیشه
و قسمت امار کاربران هم ارور هم همون ارور
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dvd***/public_html/delijanhits.ir/mainfile.php on line 92رو میده
اما وردپرس و آدونیس بدون مشکل میاد بالا اینم بگم فایل های نیوک اشکالی نداره و خودم از سایت phpnuke.ir دانلود کردم
اگه ممکنه بگید مشکل از کجاست و چجوری حلش کنم?
Talahost.Com
February 1st, 2011, 23:29
این مشکل از لایت اسپید نیست.
مشکل php هست که شما نسخه ی 5.3 را روی سرور نصب کردید. در واقع مشکل اسکریپت است!
php 5.2 نصب کنید مشکل حل می شه.
drerror
February 1st, 2011, 23:51
من که کلا لایت اسپید رو بیخیال شدم
سویچ کردم روی آپاچی عزیز خیلی هم خوب داره جواب می ده
هر سیستمی خواستم با لایت اسپید نصب کنم مشکل داشت
delta
February 2nd, 2011, 00:09
من که کلا لایت اسپید رو بیخیال شدم
سویچ کردم روی آپاچی عزیز خیلی هم خوب داره جواب می ده
هر سیستمی خواستم با لایت اسپید نصب کنم مشکل داشت
شما بلد نیستی نصب و کانفیگ رو چرا گردن وبسرور میندازی؟ لایت اسپید کجاش مشکل داره؟ الان دیگه دوره زمونه آپاچی به سر آمده. آپاچی به درد سایتهای تازه کار و بدون بازدید میخوره.. هروقت یک سایت پربازدید آوردی رو هاستت و همینطوری سایتها قطع و وصل شدند میفهمی لایت اسپید به چه دردی میخوره!! الان هم جدیدش مد شده nginx
drerror
February 2nd, 2011, 00:18
فعلا که من چند تا سایت پربازدید رو سرورمه همشونم آپ هستن مشکلی ندارن
---
February 2nd, 2011, 00:21
شما بلد نیستی نصب و کانفیگ رو چرا گردن وبسرور میندازی؟ لایت اسپید کجاش مشکل داره؟ الان دیگه دوره زمونه آپاچی به سر آمده. آپاچی به درد سایتهای تازه کار و بدون بازدید میخوره.. هروقت یک سایت پربازدید آوردی رو هاستت و همینطوری سایتها قطع و وصل شدند میفهمی لایت اسپید به چه دردی میخوره!! الان هم جدیدش مد شده nginx
شما بلدی بیا کانفیگ کن . :-|
می دونی مثه چی میمونه این که وقتی سرور مشکل داره ریبوت می کنید اینم اونطوریه وقتی از پس کانفیگ بر نمیاید یهو میرید لایت اسپید نصب می کنید و آپاچی میشه بده
delta
February 2nd, 2011, 00:40
شما بلدی بیا کانفیگ کن . :-|
می دونی مثه چی میمونه این که وقتی سرور مشکل داره ریبوت می کنید اینم اونطوریه وقتی از پس کانفیگ بر نمیاید یهو میرید لایت اسپید نصب می کنید و آپاچی میشه بده
با قیمت مناسب کانفیگ درست هم میکنیم براتون! ولی چیزی که تو این انجمن من میبینم بیشترین علت نصب نکردن لایت اسپید هزینه آن هست.برای همین میگم گردن وب سرور نندازید..وگرنه هاستینگهای بزرگ برای سایتهای بزرگ لایت اسپید مجبورا استفاده کنند.آپاچی جوابگوی درخواست زیاد نیست..
Woshka
February 2nd, 2011, 00:42
آپاچی به درد آدمهایی می خوره که برنامه نویسی بلد هستن و هر طور دلشون بخواد می تونن به دلخواه درش بیارند
البته ماژول هم زیاد داره که بشه کانفیگ کرد
لایت اسپید هم به درد آدم های بی مغز می خوره که نمی خوان کمی فکرشون رو به کار بندازن و سری پشت سر هم هاست بفروشند
delta
February 2nd, 2011, 00:53
بی مغز آن کسی هست که جنس آشغال رو به جای جنس خوب قالب ملت کنه و رسما کلاه برداری کنه..بی مغز آن کسی هست که یک ریسلر بگیره و هزار تا سایت روش بیاره بدون اینکه بخواد یک سرور درست بخره... بی مغز کسی هست که پول نداره و وارد دنیای هاستینگ میشه...
جریان لایت اسپید و آپاچی هم همینه... لایت اسپید برای کسانی هست که میخوان سرویس خوب و پرسرعت عرضه کنند.. آپاچی برای کسانی هست که میخوان نون رو از ماست بکشند بیرون و بدون هیچ هزینه اضافی هاست مزخرفشون رو قالب ملت کنند..
GOD
February 2nd, 2011, 00:58
موضوع تاپیک رو منحرف نکنید بابا
بلد هستید مشکل این بنده خدا رو حل کنید
---
February 2nd, 2011, 00:58
آپاچی به درد آدمهایی می خوره که برنامه نویسی بلد هستن و هر طور دلشون بخواد می تونن به دلخواه درش بیارند
البته ماژول هم زیاد داره که بشه کانفیگ کرد
لایت اسپید هم به درد آدم های بی مغز می خوره که نمی خوان کمی فکرشون رو به کار بندازن و سری پشت سر هم هاست بفروشند
وشکا توصیف خیلی قشنگی بود مجصوصا کلمه بی مغز !!!
اما لایت اسپید بد نیست ولی از آپاچی بهتر نیست
دلتا منظور دار گفتی یا کلی ؟
delta
February 2nd, 2011, 01:08
ایشون ندونسته توهین کردند به خیلی از هاستینگا.. خیلی ها دارند از لایت اسپید استفاده میکنند..به نظر شما همشون بی مغز هستند؟ این کاملا توهین بود...ما داشتیم بحث میکردیم راجب موضوع قرار نیست با فحش و توهین حرف خودمون رو ثابت کنیم.. اگر کسی علمش رو نداره با لایت اسپید کار کنه مجبور نیست بدش رو بگه.. گرچه بازم میگم دلیل اصلی 98 درصدی استفاده نکردن از لایت اسپید همین هزینش هست که گرونه..وگرنه آدمهای عاقل هم به خاطرش حاضر هستند بی مغز بشند!
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
هر کسی راجب هر وب سرور یا چیزی که استفاده میکنه نظری داره و جلوش رو هم نمیشه گرفت.یکی عاشق ویندوز 7 هست یکی هنوزم تو دنیای xp مونده و بیرون بیا نیست..
من دیگه بحث رو ادامه نمیدم از موضوع منحرف نشه کسی...
Woshka
February 2nd, 2011, 02:28
من فحاشی نکردم
hostgator Apache
Bluehost customized APache customized Linux Kernel
apthost apache
و و و و وو .......... خیلی دیگه از هاستینگ های اینکاره که پول و سرمایه ی شگفتی رو روی به دلخواه در آوردن نه تنها آپاچی بلکه هسته لینوکس کردند
این نون رو از ماست میکشه بیرون و تعداد استفاده زیاد هاستینگ ها رو نقض می کنه
Bluehost/Hostmonster have a proprietary CPU protection system. Using, this system we track CPU usage in realtime. We then wrote a patch to the Apache web server (This is what serves your websites to your browser) that interfaces with our CPU protection system
این هم یکی از پست های خوب بنیانگزار bluehost
The Linux Kernel = The Solution = The Problem (http://www.mattheaton.com/?p=172)
فکر کنم دلایلم کافی باشه
اگر بخواید تا خود صبح براتون دلیل و هاستینگ های موفق و قدیمی رو بیارم که آپاچی رو بعد از اینهمه سال برگزیدند و برای به دلخواه در آوردن این وب فریمورک هزینه نیز کرده اند
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
یعنی ما ریسلر شدیم دیگه و آپاچی هم شد جنس آشغال؟
Website Speed Test - iWEBTOOL.com (http://www.iwebtool.com/speed_test?domain=asemoniha.com%0D%0Amaroonhost.co m)
drerror
February 2nd, 2011, 18:37
هر کسی نظری داره
کسایی که میگن لایت اسپید خیلی خوبه و آپاچی خیلی قدیمی هستش و مشکل زیاد داره خوب خودشون کمک اون بنده خدا بکنن نه اینکه بزنن تو سر آپاچی
اینم نباشه که یه ذره می خواید ت*** بخورید بگید اینقد هزینه داره نمی دونم چی چیو چی چیو از این حرفا
مشکلشو حل کنید تاپیک رو ببندید خلاص
irlogo
February 2nd, 2011, 19:16
آپاچی سازگارترین برای لینوکسی هست
لایت اسپید کشش و قدرت بیشتری نسبه به آپاچی داره
در بهترین حالت کانفیگ آپاچی کلی منابع سرور استفاده می شه، زمانی که سوئیچ می شه روی لایت اسپید لودینگ سرور به یک سوم نسبت به آپاچی می رسه
این موضوع در مورد انجین ایکس هم تا حدودی صادقه
drerror
February 2nd, 2011, 21:04
در بهترین حالت کانفیگ آپاچی کلی منابع سرور استفاده می شه، زمانی که سوئیچ می شه روی لایت اسپید لودینگ سرور به یک سوم نسبت به آپاچی می رسه
ممنون از پست مفید شما
ساده و خلاصه:)
Woshka
February 3rd, 2011, 00:05
آچاچی که داخواه درش بیاری هیچ مشکلی با لود سرور نداره
آپاچی یک فریمورک هستش و برای اینکه به صورت ایده آل درش بیاری باید براش زحمت بکشی