PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام سرویس دهنده بهتر است؟

behrad.khodayar
November 11th, 2018, 23:07
سلام.

قصد تهیه سرور اختصاصی یا مجازی داشتیم. دغدغه اصلیمون هم آپ تایم واقعا بالا، تناسب خوب با استانداردهای موتورهای جستجو و سواد و تعهد تیم پشتیبانیشونه. با توجه به این مسائل دو تا سوال داشتم ممنون میشم هرکدوم از دوستان اطلا عات و فرصت داشتن از تجربشون بهرمندم کنن.

- اساسا کدوم سرویس دهنده داخلی رو توصیه میکنید و چرا؟
- بین ایران سرور، پارس پک، فراسو و میهن وب هاست کدوم رو پیشنهاد میدید؟

و مساله کلی آخر هم اینکه با توجه به دغدغه هایی ک مطرح کردم بنظرتون داخل ایران هاستش کنیم یا خارج از کشور؟

پیشاپیش از لطف و وقتی که میگذارید سپاسگزارم

acloud
November 11th, 2018, 23:17
عرض ادب

داخل ایران محدودیت های بسیار از لحاظ زیرساختی وجود دارد.

اگر مشکلی با ذخیره داده ها در خارج از کشور نیست، پیشنهاد دیتاسنتر های قدرتمند خارجی هست.

مطابق تجربه، سرویس دهنده خارجی همیشه پشتیبانی، کیفیت سرویس و مسئولیت پذیری بسیاری نسبت به دیتاسنتر های داخلی داشته است.

ارادتنمند

MrSJM
November 12th, 2018, 22:48
من خیلی وقت هست که ازمحصولات میزبان سایت استفاده میکنم چند سالی میشه و به تازگی هم سرور مجازی ازشون گرفتم کارشون حرف نداره یه سر بزن به نظرم
mizbansite.com

- - - Updated - - -

من خیلی وقت هست که ازمحصولات میزبان سایت استفاده میکنم چند سالی میشه و به تازگی هم سرور مجازی ازشون گرفتم کارشون حرف نداره یه سر بزن به نظرم
mizbansite.com