PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی همراه با گرافیک

iran995
November 11th, 2018, 15:51
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر

من یه سرور اختصاصی میخواستم که کارت گرافیک داشته باشه و بشه روش شبیه ساز اندروید نصب کرد(بجز بلواستکس)

یکی از شبیه ساز های
Andy/Nox/Rimix/Phonix رو بشه نصب کرد

در کل زیاد گرون نباشه مشخصات هم معمولی

قیمت بدید لطفا ارزون قیمت بدید چون چیز سنگینی نمیخوام اجرا کنم:d:113:

TeraServerCo
November 11th, 2018, 17:34

من یه سرور اختصاصی میخواستم که کارت گرافیک داشته باشه و بشه روش شبیه ساز اندروید نصب کرد(بجز بلواستکس)

یکی از شبیه ساز های

قیمت بدید لطفا بالای یه تومن اصلا قیمت ندید=((

سلام وقت بخیر

پوزش بنده رو بپذیرید اما کمترین قیمت موجود
سرور اختصاصی با هارد اس اس دی
رم 32
پردازنده 4 هسته ای
ترافیک نامحدود
امریکا
1 میلیون و 80 هزار تومان هست

www.TeraSever.ir (http://www.TeraSever.ir)

iran995
November 11th, 2018, 18:11
عزیز من خودم از یه سایتی 400هزار خریدم ولی متاسفانه گم کردم سایتشون رو Noxهم اجرا میشد یک ماه داشتم شهریور ماه حتی دلارم دو برابر شده باشه فوقش یه تومن میشه دیگه

- - - Updated - - -

عزیز من خودم از یه سایتی 400هزار خریدم ولی متاسفانه گم کردم سایتشون رو Noxهم اجرا میشد یک ماه داشتم شهریور ماه حتی دلارم دو برابر شده باشه فوقش یه تومن میشه دیگه

TeraServerCo
November 11th, 2018, 18:30

- - - Updated - - -

دوست گرامی اینترنت صرفا از یک سایت و فقط اون سرور شما تشکیل نمیشه و 1001 سرویس دهنده با جزییات متفاوت وجود داره و اگر شما همچین سرویسی داشتید فکر کنم سایتی بدون ایمیل و ثبت نام و پرداخت سرویس نمیده شما از طریق همه این ها میتونید پیداش کنید

نکنه شما فکر میکنید ما همون سرور شما رو الان 800 میگیریم و 1080000 افر میدیم؟ مطمان باشید اگر سرور اختصاصی در حال حاضر تا 800 وجود داشت تا الان 10 افر گرفته بودید توی تاپکی که دارید و افر کلا همیشه قیمت رقابتی هست و سود سرور ها تا نهایت 30 هزار تومان هست برای افر دهنده باز هم عرض میکنم اگر اون سایت رو پیدا کردید لطف کنید به ما هم معرفی کنید اگر سرور با همچین مشخصاتی که بنده گفتم ارایه میدهند

موفق و پایدار باشید

acloud
November 11th, 2018, 18:53

یکی از شبیه ساز های

با سلام

حداقل پلن از 1،850ت در ماه شروع می شود.

لوکیشن آلمان و فرانسه و انگلستان از 3 مرکز داده مختلف قابل ارائه است.

company_hosting
November 11th, 2018, 20:41

یکی از شبیه ساز های

سلام

از ایران قابل ارائه است

ماهانه 750 هزارتومان

2 گیگ کارت گرافیگ
128 گیگ اس اس دی
ترافیک نامحدود
16 گیگ رم

دیتاسنتر اسیاتک برج میلاد

برای خرید به بخش فروش تیکت بزنید

با تشکر

iran995
November 11th, 2018, 21:10
مشخصات عالیه فقط از ایران دارید؟؟چون من برنامه ای که میخوام مثل تلگرام هستش و *****ه باید یه کشور خارجی باشه سرور

- - - Updated - - -

عزیز حرف شما هم درسته ولی من فقط برای یه شبیه ساز میخوام دنبال کمترین قیمت هستم و اون سایت هم واقعیتش دارم ولی ادمینشون نیستن چون روزه و حالا زمان زیادی از خرید سرور قبلی من نگدشته یک ماه و خورده قیمت خیلی بالاتر که نرفته من الان چیزی که برام مهمه یک سرور میخوام که شبیه سازی مثل نوکس یا اندی روش نصب شه دیکه نمیدونم شاید بدون گرافیکم اومد که بعید میدونم

novin-web
November 12th, 2018, 13:17
سلام

کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
پلسک
رایگان در صورت درخواست

ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان
ارایه کانفیگ روتر جدید DHCP

این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core Skylake inkl. Hyper-Threading-Technologie
RAM: 32GB
GPU: GeForce® GTX 1080

HDD: 2x 500gn SSD
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
extra ip :1 euro
IPV6: free
rdns - traffic panel: yes
Root access panel: yes
ماهانه: 1.927.000 تومان

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (44041877-021) - فنی (66015891-021) داخلی 103

تلگرام : novinhost_org@ (https://telegram.me/novinhost_org)
ایمیل :admin@novinhost.org
کانال تلگرام : novinhost@ (https://telegram.me/novinhost)

------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)

دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست