توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ایران| هارد سرور از خود خریدار
mohammad.l
November 11th, 2018, 09:21
سلام با توجه به نوسانات ارز قصد دارم بیام روی سرور های داخلی ... ایا خرید هارد مخصوص سرور و دادن به دیتاسنتر های ایرانی و گرفتن سرور اختصاصی میتونه در قیمت ماهانه من خیلی تاثیر گزار باشه ؟
مثال هارد 6 ترابایت مخصوص سرور رو اگر براش یه سرور با رم 16 و سی پی یو دو تا 3.4ghچند در میاد؟
ممنون میشم کسانی که اشنایی دار راهنمایی کنن و قیمت ماهانه چنین سروری اگر هارد با من باشه چند در میاد؟
amirizadi
November 11th, 2018, 09:45
سلام
باید سرور بگیرید و کولو کنید
یا کلا اجاره کنید
company_hosting
November 11th, 2018, 09:53
سلام با توجه به نوسانات ارز قصد دارم بیام روی سرور های داخلی ... ایا خرید هارد مخصوص سرور و دادن به دیتاسنتر های ایرانی و گرفتن سرور اختصاصی میتونه در قیمت ماهانه من خیلی تاثیر گزار باشه ؟
مثال هارد 6 ترابایت مخصوص سرور رو اگر براش یه سرور با رم 16 و سی پی یو دو تا 3.4ghچند در میاد؟
ممنون میشم کسانی که اشنایی دار راهنمایی کنن و قیمت ماهانه چنین سروری اگر هارد با من باشه چند در میاد؟
سلام
سرورهای با هارد حجم بالا تا 80 ترا قایل ارائه است
با بخش فروش صحبت کنید تا از قیمت ها مطلع بشوید
با تشکر
arc1o0
November 11th, 2018, 12:57
سلام
بله در دراز مدت به نفع شما هست
برای کسب اطلاعات بیشتر در تماس باشید.
RoobinaServer
November 11th, 2018, 14:43
با سلام
بله 150 تا 250 ت ماهانه حداقل قیمت شما کاهش پیدا میکند.
در خدمتیم : http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
novin-web
November 11th, 2018, 15:50
سلام خدمت شما
بله ارسال هارد هزینه شما را بصورت چشم گیری کاهش خواهد داد
mobinhost.in
November 12th, 2018, 14:27
با توجه به نوع سرور و نوع هارد شما شرایط قیمت سرور متغییر خواهد بود لذا پیش نهادمی شود برای بررسی دقیق ابتدا با شماره شرکت تماس حاصل فرمایید تا بررسی شود