توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل abuse netscan در سرور hetzner
ehsan_r_77
January 31st, 2011, 22:02
سلا م دوستان
ما از سرور hetzner یه ایمیل دریافت کردیم مبنی بر اینکه abuse netscan داریم.
روی سرور داریم و ی پ -- ی ا -- ن میدیم. کسی می دونه باید چی کار کنیم تا این مشکل رو حل کنیم ؟
NovinServer
February 1st, 2011, 03:14
فرار از این دیتاسنتر پیشنهاد می گردد !
ما که روزی 1 الی 3 تا Abuse میاد که همه netscan یا spam یا ....
از از 3 تا سرویس که می فروشیم 1 کی باید بپرونیم ...
باید همه پورت را ببندید از 1 تا اخرین پورت فقط اونی که صحفه باز می کنه ازاد بگذارید !
ما برای ویندوز ها از Firewall Rass امدیم Out و IN پورت 445 فعلا بستیم !
شما هم همین کار کنید !
Warez-Host.IR
February 1st, 2011, 09:30
با سلام
ما هم همین مشکل را داشتیم
تمام سرورهای ویندوز و میکروتیک را انتقال دادیم به نت دایرکت و تنها سرورهای لینوکس را آنجا نگهداشتیم
vPsPersia.COM
February 1st, 2011, 10:55
با آقای یار محمدی ( PersianWhoIS ) صحبت کنید . ایشان مشکل شما رو حل خواهند کرد
از طریق Registry پورت 445 رو ببنید و NetBios رو غیر فعال کنید
خیلی پورت هست که باید بسته باشه ،
اما در کل ، Hetzner اصلا برای WINDOWS پیشنهاد نمیشه !
iNicz.Com
February 1st, 2011, 11:06
وقتی abuse میاد ما با مشتری تماس میگیریم و میگیم Vps مورد نظر رو خاموش کنند تا abuse رد میکینم.و فیلم آموزشی در اختیارشان برای بستن پورت ها قرار میدیم.
Warez-Host.IR
February 1st, 2011, 11:44
وقتی abuse میاد ما با مشتری تماس میگیریم و میگیم Vps مورد نظر رو خاموش کنند تا abuse رد میکینم.و فیلم آموزشی در اختیارشان برای بستن پورت ها قرار میدیم.
هادی جان خوب چه کاریه
از همون اول بیایم با مشتری صحبت کنیم و روشنش کنیم
بعد خودمون پورتهایی را که نیاز هست را ببندیم و تحویلش بدیم
این بهتر نیست ؟؟
ehsan_r_77
February 1st, 2011, 11:50
یکی از IP های ما رو block کردن که به یه vps وصل بود و وی ---- پ -- ی ا -- - ن میداد
time protocol src_ip src_port dest_ip dest_port
---------------------------------------------------------------------------
Mon Jan 31 18:46:24 2011 TCP 46.4.65.** 64785 => 11.11.22.57 445
Mon Jan 31 18:45:24 2011 TCP 46.4.65.** 63609 => 11.21.68.52 445
Mon Jan 31 18:45:27 2011 TCP 46.4.65.** 63609 => 11.21.68.52 445
داشتیم netbios رو از ethernet ، غیر فعال می کردیم و از داخل تنظیمات rras پورت های 445 رو می بستیم که اینجوری شد.
چی کار کنیم abuse نخوریم.
iNicz.Com
February 1st, 2011, 12:26
هادی جان خوب چه کاریه
از همون اول بیایم با مشتری صحبت کنیم و روشنش کنیم
بعد خودمون پورتهایی را که نیاز هست را ببندیم و تحویلش بدیم
این بهتر نیست ؟؟
40 تا سرور هر کدام معلو نیست جند تا یوزر vps داره !! نمیشه
راه های مقابله رو میگیم مشتری خودش انجام میده.( من منظورم مشتری های سرور احتصاصی هستش )
vPsPersia.COM
February 1st, 2011, 12:46
اینا همش حرف مفته ، ( شرمنده ها )
من پورت 445 رو از طریق RRAS بستم ، به صورت IN/Out اما بازم abuse می داد .
اینا رو ول کنید ، فقط لینوکس بالا بیارید . و Windows 2008
برای 2003 هم باید خیلی پورت ببندید و NetBios رو غیرفعال کنید
یک راه هم هست که از Registry پورت 445 رو می بندید ،
Warez-Host.IR
February 1st, 2011, 12:51
40 تا سرور هر کدام معلو نیست جند تا یوزر vps داره !! نمیشه
راه های مقابله رو میگیم مشتری خودش انجام میده.( من منظورم مشتری های سرور احتصاصی هستش )
40 تا سرور را ولش کن مهم نیست
برای کسانی که یک سرور دارن و از روی همون یکی سرور مجازی میدن را میگم
برای این که به مشکل برخورد نکنن این کار را انجام بدن
iNicz.Com
February 1st, 2011, 13:16
40 تا سرور را ولش کن مهم نیست
برای کسانی که یک سرور دارن و از روی همون یکی سرور مجازی میدن را میگم
برای این که به مشکل برخورد نکنن این کار را انجام بدن
خوب دگه اون دیگه به ساحب سرور بستگی داره. که چطوری کنترل کنه.بستن پورت ها کاره سختی نیست که !
ehsan_r_77
February 1st, 2011, 13:59
ممنون از دوستان
اول اینکه اگه کسی میدونه چی کار باید کنم ممنون میشم توضیح بده نه اینکه اینجا رو جای بحثی کنید برای اینکه چرا خودت انجام نمیدی ! چرا میدی مشتری!! چون فکر کنم ما تو این تاپیک دنبال چیز دیگه ای هستیم!!
و دوم اینکه من این سرور رو سر جمع 5 روز نیست گرفتم آیا اگه سرور رو کنسل کنم پول setup رو برگشت میزنند یا خیر ؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره اینجا قرار بده.
با تشکر
sharax
February 1st, 2011, 15:25
آقا بيخيال شو hetzner رو
اين netscan رو ما بستيم، داديم كسي كه سفارش داد بست و.... بازم دور و بر 8تا ip ما بلوك شد و كلي دردسر!
منم براي خط شكن داشتم و بهت ميگم بيخيال شو از ما گفتن
با تشكر
ehsan_r_77
February 1st, 2011, 19:36
با تشکر از دوستان مشکل Abuse انگار حل شده.
حالا دیتا سنتر یکی از آی پی رو بلاک کرده !!
کسی میدونه الآن باید چی کار کنیم ؟! :-؟؟
چی کار کنیم تا این آی پی رو free کنن؟
NovinServer
February 2nd, 2011, 05:30
برای باز شدن ایپی مورد نظر خود باید یک فرم تعهد نامه است که باید پر کنید امضا کنید و اسکن کنید بفرستید دیتاسنتر با باز کنند !
لینوکس دادنش هم بد بختی است ، من امروز یک سرور دیگه هم از هتزنر به گیگا منتقل کردم ، لعنت بر هتزنر !
کلی از مشتری های خوبم را از دست دادم ! در واقع به نظر میرسه ارزان است اما از همه دیتاسنتر ها سرورهاش گرانتر است !
جالب ترش این است اگر بخواهید سرور را ابگرید کنید 80 تومان از نو میگیرند ! پورت یک گیگابیتش هم تا اونجایی که من شنیدم با 100 مگابیتش فرق زیادی نداره فقط فروقش در پهنای باندش است !
فعلا یک VMware دارم ازش که با بستن همه پورت ها و ... یک جوری باهاش کنار میام ! در کل هتزنر برای ما ایرانی ها پیشنهاد نمیشود !
من طی این چند ماه نزدیک به 20 ریپورت داشتم ، حتی هنگامی که پورت ها را به قول معرف از ریجستر و ... بستم باز هم می امد !
ما بیخیال شدیم اما ظاهرا برای VMware ها مسعود خان یک راه حل مناسب پیدا کردن که با دریافت 25 هزار تومان با ساخت روتری امن جلوی پورت اسکن را میگیره !
من که نگرفتم اما اگر کسی خواست باهاشون تماس بگیره !
ehsan_r_77
February 2nd, 2011, 16:24
سلام
مرسی از دوستان مشکل ما حل شد.
ممنون از همه دوستان به خصوص novin server و vps persia عزیز
ممنون دوستان عزیز
iNicz.Com
February 2nd, 2011, 18:03
برای باز شدن ایپی مورد نظر خود باید یک فرم تعهد نامه است که باید پر کنید امضا کنید و اسکن کنید بفرستید دیتاسنتر با باز کنند !
لینوکس دادنش هم بد بختی است ، من امروز یک سرور دیگه هم از هتزنر به گیگا منتقل کردم ، لعنت بر هتزنر !
کلی از مشتری های خوبم را از دست دادم ! در واقع به نظر میرسه ارزان است اما از همه دیتاسنتر ها سرورهاش گرانتر است !
جالب ترش این است اگر بخواهید سرور را ابگرید کنید 80 تومان از نو میگیرند ! پورت یک گیگابیتش هم تا اونجایی که من شنیدم با 100 مگابیتش فرق زیادی نداره فقط فروقش در پهنای باندش است !
فعلا یک VMware دارم ازش که با بستن همه پورت ها و ... یک جوری باهاش کنار میام ! در کل هتزنر برای ما ایرانی ها پیشنهاد نمیشود !
من طی این چند ماه نزدیک به 20 ریپورت داشتم ، حتی هنگامی که پورت ها را به قول معرف از ریجستر و ... بستم باز هم می امد !
ما بیخیال شدیم اما ظاهرا برای VMware ها مسعود خان یک راه حل مناسب پیدا کردن که با دریافت 25 هزار تومان با ساخت روتری امن جلوی پورت اسکن را میگیره !
من که نگرفتم اما اگر کسی خواست باهاشون تماس بگیره !
اصلا شبکه هتزنر با Esxi بدون روتر کار نمیکنه.
NovinServer
February 3rd, 2011, 03:54
اصلا شبکه هتزنر با Esxi بدون روتر کار نمیکنه.
عرض کردم با دریافت 25 هزار تومان با ساخت روتری امن جلوی پورت اسکن
یعنی فایروال و .... چیزها نصب می کننداطلاعات بیشتر میخواهید به خودشان تماس بگیرید کامل براتون توضح میدهد !
bravia2009
February 3rd, 2011, 05:52
اطلاعات دوستان در این مورد تصدیق میشود!!!!
r0ot
June 15th, 2011, 10:26
سلام
آقا میشه این فایل آموزشیت رو بزاری تا همه استفاده کنند
iNicz.Com
June 15th, 2011, 10:29
سلام
آقا میشه این فایل آموزشیت رو بزاری تا همه استفاده کنند
با عرض پوزش باید عرض کنم که . یکی از دلایلی که مشتری از ما خرید میکنه . همین زاهنمایی - پشتیبانی و حل مشکلات مشتریان هستش.
هر چیزی رو هم واسه عموم قرار نمیدن.:65:
r0ot
June 15th, 2011, 10:40
با آقای یار محمدی ( PersianWhoIS ) صحبت کنید . ایشان مشکل شما رو حل خواهند کرد
!
ما هم از این شرکت سرور رو گرفتیم
مثلا پشتیبانی هست
اصلا جواب گو نیستند وبجایه اینکه بگند چیکار باید بکنیم مشکل حل بشه میگند از خود دیتاسنتر بپرسید
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
با عرض پوزش باید عرض کنم که . یکی از دلایلی که مشتری از ما خرید میکنه . همین زاهنمایی - پشتیبانی و حل مشکلات مشتریان هستش.
هر چیزی رو هم واسه عموم قرار نمیدن.:65:
حالا نمیشه شما راهنمایی کنید که چیکار کنیم ؟
متاسفانه یکی از سرورهایه لینوکس آی پیش بلوک شده
واسه لینوکس چطور پورت ها رو ببنیدم؟
NiceIran.net
June 15th, 2011, 10:58
براي لينوكس هم شما فايروال داريد . هم ميتونيد از ip tables استفاده كنيد هم ميتونيد يك فايروال مثل csf نصب كنيد و پورتهاتونو مديريت كنيد .
اگر ايپي سرور رو بستن ابتدا از كنسول vmware تون ايپي را تغيير بديد كه وي پي اس در دسترس قرار بگيره . سپس پورتي كه ازش اسكن يا هر مورد ديگه اي داشته را مسدود كنيد و باقي موارد ..
iNicz.Com
June 15th, 2011, 11:05
ما هم از این شرکت سرور رو گرفتیم
مثلا پشتیبانی هست
اصلا جواب گو نیستند وبجایه اینکه بگند چیکار باید بکنیم مشکل حل بشه میگند از خود دیتاسنتر بپرسید
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
حالا نمیشه شما راهنمایی کنید که چیکار کنیم ؟
متاسفانه یکی از سرورهایه لینوکس آی پیش بلوک شده
واسه لینوکس چطور پورت ها رو ببنیدم؟
در لینوکس :
iptables -A INPUT -p tcp --dport 7777 -j DROP
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
و برای unlock شدن ایپی فرم انلاک بگیرید و بعذ پر کردن به شرکت که ازش گرفتید بدید تا ایپی رو باز کنند.
r0ot
June 15th, 2011, 11:20
واسه ویندوز چطور پورت ها رو ببندیم ؟
البته واسه پورت 445 رو میدونم از طریق ریجستری به روش زیر میبندم پورتش رو دوستان ببینید درسته یا نه؟
بعدش داخل TransportBindName
اطلاعاتش رو پاک میکنم بعد ریست
پورت ها دیگه رو نمیدونم
کدوم پورت ها دیگه باید بسته بشه ؟
amiry
June 15th, 2011, 12:05
دوست عزیز چرا از فایر وال خود روتر میکروتیک اینکارو انجام نمی دید؟!
r0ot
June 15th, 2011, 12:40
دوست عزیز چرا از فایر وال خود روتر میکروتیک اینکارو انجام نمی دید؟!
بلد نیستم
شما اگه میدونید بگید ما هم یاد بگیریم
mohammad_m
June 15th, 2011, 15:40
بحث مفیدیه - اگه دوستان پورت های مشکل ساز رو نام ببرند عالی میشه
amiry
June 15th, 2011, 17:41
بنده هم بلد نیستم از شرکت گذرگاه گرفته بودیم هر کاری کردیم و در خواست دادیم پسورد روتر سرور میکروتیکی که نصب کرده بودن رو بدن اصلا ندادن حتی گفتیم پولشو میدیم از اول نصب کنین می گن پولو بدین نصب می کنیم ولی پسوردشو نمی دیم دفعه اول گفته بودن یادمون رفته :)) خیلی پشتیبانی ضعیفی دارن خیلی ابیوس هارم خیلی دیر گزارش می کنن در ضمن برای کوچکترین کاری که انجام می دن از میم تا کافش پول میگیرن نمی دونم چرا اسمشو پشتیبانی گذاشتن
اینم سایتش
شرکت گذرگاه جهانی محلات (http://gozargah.co.ir)
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
پورت های مشکل ساز یکیش 445 هست و پورت هایی که از طریق اونا اسپم فرستاده می شه اساتید کمک منن
tthost
June 15th, 2011, 20:43
بنده هم بلد نیستم از شرکت گذرگاه گرفته بودیم هر کاری کردیم و در خواست دادیم پسورد روتر سرور میکروتیکی که نصب کرده بودن رو بدن اصلا ندادن حتی گفتیم پولشو میدیم از اول نصب کنین می گن پولو بدین نصب می کنیم ولی پسوردشو نمی دیم دفعه اول گفته بودن یادمون رفته :)) خیلی پشتیبانی ضعیفی دارن خیلی ابیوس هارم خیلی دیر گزارش می کنن در ضمن برای کوچکترین کاری که انجام می دن از میم تا کافش پول میگیرن نمی دونم چرا اسمشو پشتیبانی گذاشتن
اینم سایتش
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
پورت های مشکل ساز یکیش 445 هست و پورت هایی که از طریق اونا اسپم فرستاده می شه اساتید کمک منن
من فکر نمی کنم اینطوری هایی هم که شما می گید باشه
پیاز داغشو زیاد کردید