توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ایمیل ثبت کننده دامنه
Arash222
November 7th, 2018, 11:51
سلام
من چند تا دامنه دارم که توسط سایت های ایرانی مختلف رجستر شدن. ( از سایت های مختلف ایرانی ثبت کردم)
اگر ادرس ایمیل ثبت کننده هر دامنه مال خودم رو ثبت کنم.
یه زمانی اون سایت ایرانی که ازش خریدم به هر دلیلی به مشکل بخوره و نباشه.
با همون ادرس ایمیل ثبت شده داخل دامنه میتونم به پنل اصلی دامنه لوگین کنم و کد انتقال بگیرم؟
Arash222
November 8th, 2018, 11:22
دوستان کسی چیزی نمیدونه؟
rahyarco
November 8th, 2018, 12:46
سلام
من چند تا دامنه دارم که توسط سایت های ایرانی مختلف رجستر شدن. ( از سایت های مختلف ایرانی ثبت کردم)
اگر ادرس ایمیل ثبت کننده هر دامنه مال خودم رو ثبت کنم.
یه زمانی اون سایت ایرانی که ازش خریدم به هر دلیلی به مشکل بخوره و نباشه.
با همون ادرس ایمیل ثبت شده داخل دامنه میتونم به پنل اصلی دامنه لوگین کنم و کد انتقال بگیرم؟
در ابتدا بهتر است از جای معتبر با قیمت منطقی بگیرید که دچار مشکل نشوید
برای اینکه نگرانی شما در مورد تمدید برطرف شود می توانید در ابتدا کد انتقال دامنه را از سرویس دهنده بگیرید که هر زمان مشکلی پیش آمد انتقال دهید . مورد بعدی اینکه می توانید از سرویس دهند های که پنل رجیستری در اختیار شما قرار می دهد دامنه خود را تهیه نمایید که دسترسی مستقیم به پنل دامنه خود را داشته باشید . در کل در ابتدا می توانید کدانتقال دامنه و دسترسی پنل اصلی را در صورت موجود بودن بگیرید .
taghikhani
November 8th, 2018, 14:41
سلام
بستگی داره که دامنه شما با یک حساب مشتری که یوزرنیمش ایمیل شما باشه ساخته شده باشه یا فقط اطلاعات دامین به نام شما باشه. اگر مورد اول باشه جوابتون مثبته