توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزان مصرف عجیب منابع سرور مجازی
mreza123
October 31st, 2018, 21:04
با سلام
دوستان این میزان از مصرف منابع سرور مجازی اون هم برای سروری که من حتی واردش هم نشدم، طبیعیه ؟
38750
novinvps.com
November 1st, 2018, 01:43
با سلام
دوستان این میزان از مصرف منابع سرور مجازی اون هم برای سروری که من حتی واردش هم نشدم، طبیعیه ؟
38750
سلام
اگر با نصب مجدد سیستم عامل همچنان این مشکل پا برجاست
بدین معنی است شما یک سرور اورسل شده تهیه نموده اید
که این سرور فاقد کیفیت لازم هم خواهد بود.
ULTRAWEB
November 1st, 2018, 02:01
با سلام
38750
شایدهم سیستم آلوده شده است.
mreza123
November 1st, 2018, 08:53
سلام
سلام
متأسفانه ایشان از افراد پر ادعای اینجا هم هستند که روی کیفیت سرورشون قسم می خورند.
- - - Updated - - -
شایدهم سیستم آلوده شده است.
امیدوارم عزیز
چون واقعا به این سرور نیاز داشتم و ایشون هم مثلا معتبر بودند که بهشون اعتماد کردم.
RoobinaServer
November 1st, 2018, 11:09
سلام
آخه یک روزه هنوز سرور تحویل نشده چه طور ویروسی است ؟
دو احتمال داره :
1.سرور را ارزان قیمت تهیه کرده اید و منابع فوق اشتراکی over sell تقدیم شما کرده اند.
2.تمپلت اصلی آنها ویروسی است.
در هر دو حالت بالا کاملا غیر حرفه ای عمل کرده اند و مشکل از میزبان است.
به آنها اطلاع بدهید مشکل را حل یا بررسی کنند حداقل اگر مورد دوم است برای سایر مشترکینشان چنین اتفاقی نیفتد.
موفق باشید
mreza123
November 1st, 2018, 11:35
سلام
سلام
آخه یک روزه هنوز سرور تحویل نشده چه طور ویروسی است ؟
دو احتمال داره :
1.سرور را ارزان قیمت تهیه کرده اید و منابع فوق اشتراکی over sell تقدیم شما کرده اند.
2.تمپلت اصلی آنها ویروسی است.
در هر دو حالت بالا کاملا غیر حرفه ای عمل کرده اند و مشکل از میزبان است.
به آنها اطلاع بدهید مشکل را حل یا بررسی کنند حداقل اگر مورد دوم است برای سایر مشترکینشان چنین اتفاقی نیفتد.
موفق باشید
سلام عزیز
از xzn.ir تهیه کردم که مدیرشون تو همین انجمن هم تشریف دارند، با پشتیبانی در میون گذاشتم کمی بهتر شد اما هم چنان احساس میکنم منابع واقعی رو در اختیار بنده قرار ندادند.
اگر وضعیت به همین روال باقی بمونه قطعا با سند و مدرک بسیار علیهشون تبلیغ خواهم کرد. من اینجا سابقه ای ندارم ولی در پرشین تولز و سایر انجمن های پربازدید سال هاست فعالیت دارم و مطمئنا کار غیر حرفه ای ایشان که به قول خودشون 7 ساله در حال کار در زمینه سرور هستند و هر وقت کاربری به دنبال سرویس هستند ادعای ارائه بهترین خدمت را دارند، به ضررشان تمام خواهد شد.
rahyarco
November 1st, 2018, 11:38
با سلام
38750
اگر سرور شما ویندوز هست خوشبینانه می توان گفت ممکن است درگیر آپدیت شدن هست و برای همین در ابتدا منابع را درگیر کرده است که از طریق ورود به سرو متوجه این مورد می شوید
در غیر این صورت قطعاً مشکل از سرور می باشد از جمله ویروسی بودن به نرم افزار های ماینینگ یا ... که به شدت CPU را درگیر می کنند یا مشکل از oversell هست.