PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پارتیشن بندی و مجازی ساز !

ali90-1
October 31st, 2018, 13:44
سلام دوستان ؛ وقت بخیر ،
بنده رو سرورم VMware 5.5 نصب هست و یک ماشین مجازی ایجاد کردم ،
خوب خیلی تجربه اونم حرفه ای در این حیطه ندارم !

سوالم اینه بنده بعد نصب و راه اندازی ماشین مجازیم متوجه شدم ؛ پارتیشن ظاهرا خیلی نرمال نیست و فضای زیادی هدر رفته !
حداقل این طور فکر میکنم . تصویر زیر از دایرکت ادمین رو مشاهده کنید :
38749
فقط 50 گیگ به روت اختصاص داده شده ! و حدودا" temp های زیادی وجود دارن که هر کدوم 3 گیگ هستن .

خوب این همه هدر رفت هست اینجا !

سیستم عاملی که نصب کردم Centos 7 رو در حالت پکیج سرور نصب کردم ! فک کنم باید Minimall نصب میکردم بهتر بود.

سوالم اینه دلیل این مسله چی هست و کجای کارو اشتباه کردم در زمان نصب و راه اندازی ؟

سوال بعدی هم این که آیا راه حیلی وجود داره تا مشکل رو بشه برطرف کرد ؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دیگه هم این که آیا میشه روی سروری با این مشخصات
Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz و رم 8 گیگ مجازی ساز ورژن 6 رو نصب یا نسخه 5.5 رو به 6 آپدیت کرد یا خیر ؟

با تشکر

ULTRAWEB
November 1st, 2018, 02:23
1-اشتباهی نکردی
2هرزمان بخوای میتونی پارتیشن ها رو بزرگ و کوچیک کنی وتغییربدی
3-بله می شود نصب کرد چرا نشود دوست گرامی

mizban97
November 1st, 2018, 02:27
سلام دوستان ؛ وقت بخیر ،

سوالم اینه بنده بعد نصب و راه اندازی ماشین مجازیم متوجه شدم ؛ پارتیشن ظاهرا خیلی نرمال نیست و فضای زیادی هدر رفته !
38749
فقط 50 گیگ به روت اختصاص داده شده ! و حدودا" temp های زیادی وجود دارن که هر کدوم 3 گیگ هستن .

سیستم عاملی که نصب کردم Centos 7 رو در حالت پکیج سرور نصب کردم ! فک کنم باید Minimall نصب میکردم بهتر بود.

سوالم اینه دلیل این مسله چی هست و کجای کارو اشتباه کردم در زمان نصب و راه اندازی ؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz و رم 8 گیگ مجازی ساز ورژن 6 رو نصب یا نسخه 5.5 رو به 6 آپدیت کرد یا خیر ؟

با تشکر

سلام
طبیعی هست مشکلی نداره.
پارتیشن بندی lvm به این صورت هست .

rahyarco
November 1st, 2018, 11:30
سلام دوستان ؛ وقت بخیر ،

38749

با تشکر

پارتیشن بندی پیشفرض centos 7 هست می توانید در هنگام نصب پارتیشن ها را مطابق با نیاز خود انتخاب و تغییر دهید . چون سیستم پارتیشن بندی LVM هست شما می توانید پس از نصب هم حجم پارتیشن ها را تغییر دهید البته این کار را باید با احتیاط انجام دهید تا مشکلی برای دیتا ها به وجود نیاید .

برای نصب Vmware برای اینکه ببینید نسخه ای که می خواهید نصب کنید مشکلی با سخت افزار شما دارد یا خیر می توانید از طریق لینک زیر همه موارد را چک کنید .
https://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php

برای نسخه 6 معمولاً مشکل هماهنگی با کارت شبکه سرور هست که در این صورت باید نسخه کاستوم را نصب کنید تا با کارت شبکه هماهنگی داشته باشد این مورد در سرور های دیتاسنتر هتزنر مشاهده شده است .