توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور در سر ساعت خاص
iraniam2000
October 31st, 2018, 01:35
سلام
دوستان یک سرور دارم که این سرور رم و cpu خوبی داره و هارد هم حافظه ssd هست و چند سایت خودم و دوستم روی سرور هست
کانفیگ دایرکت آدمین و ... هم روش انجام شده و سرعتش هم خیلی خوبه اما مشکل اونجاست که سر ساعت خاصی سایتهای روش باز نمیشن اما پنل دایرکت آدمین به خوبی باز میشه و هیچ چیز مشکوکی هم در اون زمان مانند بالا رفتن لوود باشه نیست و همه چیز عادی هست
کرون جاب یا مورد خاصی هم رو سایتهام نیست اما راس ساعت هر شب باید یکبار سرور را ریبوت کنم (از ssh یا پنل دایرکت آدمین فرقی نداره ) تا درست بشه و 24 ساعت درست هست بعد دوباره ...
الان ده روز سرور را خریدم اویل دو سه بار اینجوری میشد الان یک هفته هست فقط یکبار در 24 ساعت این اتفاق میافته
دوستان لطفا راهنمایی کنید و یا حتی اگر هزینه داره میدم تا مشکل رفع بشه
این تصویر پنل دایرکت آدمین در زمان مشکل هست (سرور هم 32 گیگ رم داره)
سلام وقت بخیر . با توجه به اینکه میگید کران جاب خاصی فعال نیست و فقط سایت ها باز نمیشن ، احتمالا باید مشکل از سیستم عامل یا وب سرور باشه . لاگ های سیستم عامل در مسیر var/log/ و لاگ های وب سرور nginx چک بشه . چون فرمودید سرور اوکی هست و فقط سایت ها قطع میشن و بعد ریستارت اوکی میشن ، نمیتونه از شبکه باشه .
nimafire
October 31st, 2018, 09:25
سلام
اطلاعات سرور را برا بنده ارسال کنید تا بررسی کنم
RoobinaServer
October 31st, 2018, 10:22
سلام
دوستان یک سرور دارم که این سرور رم و cpu خوبی داره و هارد هم حافظه ssd هست و چند سایت خودم و دوستم روی سرور هست
کانفیگ دایرکت آدمین و ... هم روش انجام شده و سرعتش هم خیلی خوبه اما مشکل اونجاست که سر ساعت خاصی سایتهای روش باز نمیشن اما پنل دایرکت آدمین به خوبی باز میشه و هیچ چیز مشکوکی هم در اون زمان مانند بالا رفتن لوود باشه نیست و همه چیز عادی هست
کرون جاب یا مورد خاصی هم رو سایتهام نیست اما راس ساعت هر شب باید یکبار سرور را ریبوت کنم (از ssh یا پنل دایرکت آدمین فرقی نداره ) تا درست بشه و 24 ساعت درست هست بعد دوباره ...
الان ده روز سرور را خریدم اویل دو سه بار اینجوری میشد الان یک هفته هست فقط یکبار در 24 ساعت این اتفاق میافته
دوستان لطفا راهنمایی کنید و یا حتی اگر هزینه داره میدم تا مشکل رفع بشه
این تصویر پنل دایرکت آدمین در زمان مشکل هست (سرور هم 32 گیگ رم داره)
http://uupload.ir/files/mu4k_222222222211111111111123.png (http://uupload.ir/)
با سلام
مشخصات سرور را به واحد فنی سرور تیکت نمائید تا مانیتورینگ بر روی آن انجام شود و عیب یابی و رفع شود.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
iraniam2000
November 1st, 2018, 00:26
سلام وقت بخیر . با توجه به اینکه میگید کران جاب خاصی فعال نیست و فقط سایت ها باز نمیشن ، احتمالا باید مشکل از سیستم عامل یا وب سرور باشه . لاگ های سیستم عامل در مسیر var/log/ و لاگ های وب سرور nginx چک بشه . چون فرمودید سرور اوکی هست و فقط سایت ها قطع میشن و بعد ریستارت اوکی میشن ، نمیتونه از شبکه باشه .
دقیقا راس ساعت دوازده و ده دقیقه سرور دچار مشکل بالا اومدن سایت ها شد
متاسفانه فکر کنم مشکل از دیتابیس ها هست که با فشار به سرور به مرور سرور را دچار مشکل میکنند البته مطمئن نیستم
تاپیک مشابهی تو انجمن هست که فرقش با مشکل من اینه که من فقط سایت ها بالا نمیاد اون دوستمان کلا سرورش بالا نمیامد
سلام
اطلاعات سرور را برا بنده ارسال کنید تا بررسی کنم
با سلام
مشخصات سرور را به واحد فنی سرور تیکت نمائید تا مانیتورینگ بر روی آن انجام شود و عیب یابی و رفع شود.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
خدا را شکر هر دو فرد از معتبرترین شرکت های این انجمن هستید و راحت میشه به شماها اعتماد کرد
فقط در صورت امکان بفرمایید مشکل مشابهی را دیدید و رفع کردید ؟ برای اینکه همزمان که نمیشه از هر دو شرکت درخواست بررسی مشکل را داد
هزینه را هم پیام خصوصی بفرمایید ممنون میشم
با تشکر از همگی که لطف میکنید و برای رفع مشکل کمک میکنید
iraniam2000
November 1st, 2018, 01:31
دوباره راس همان ساعت همان خطا و ...
ضمنا امروز متوجه شدم حتما باید از داخل دایرکنت آدمین ریبوت کنم تا درست بشه
اینجور که از این تصویر که در لحظه مشکل برداشتم متوجه شدم فایروال کل ip ها را داره بلاک میکنه تو لحظه مشکل و در حقیقت تو اون ساعت خاص csf اجازه ورود به هیچ کس را نمیده
مهندسانی که بالا پیشنهاد کمک دادن میتونید مشکل را حل کنید ؟
rahyarco
November 1st, 2018, 11:14
اینجور که از این تصویر که در لحظه مشکل برداشتم متوجه شدم فایروال کل ip ها را داره بلاک میکنه تو لحظه مشکل و در حقیقت تو اون ساعت خاص csf اجازه ورود به هیچ کس را نمیده
لاگ سیستمی که قرار دادید مشکلی ندارد تمام آی پی هایی هم که بلاک شدند از ایران نیستند و همگی برای خارج ایران هستند چین استرالیا و ... الان هم چک کنید این لاگ ها را می توانید الان هم ببینید CSF درخواست هایی که مشکل داشته باشند متناسب با تنظیماتی که انجام دادید بلاک می کند مشکل شما قطعاً این مورد نیست . در زمان قطعی که دارید باید تمام لاگ ها از جمله وب سرور دیتابیس ها و .. چک شود تا مشخص شود دقیق مشکل از کجا هست این مورد هم نیاز به دسترسی روت دارد و با این موارد نمی توان مشکل را شناسایی کرد . اگر مایل هستید می توانید دسترسی را از طریق تیکت در سایت ارسال کنید تا با مانیتور سرور مشکل شناسایی و رفع شود.
https://my.rahyarserver.com/register.php
iraniam2000
November 1st, 2018, 14:12
لاگ سیستمی که قرار دادید مشکلی ندارد تمام آی پی هایی هم که بلاک شدند از ایران نیستند و همگی برای خارج ایران هستند چین استرالیا و ... الان هم چک کنید این لاگ ها را می توانید الان هم ببینید CSF درخواست هایی که مشکل داشته باشند متناسب با تنظیماتی که انجام دادید بلاک می کند مشکل شما قطعاً این مورد نیست . در زمان قطعی که دارید باید تمام لاگ ها از جمله وب سرور دیتابیس ها و .. چک شود تا مشخص شود دقیق مشکل از کجا هست این مورد هم نیاز به دسترسی روت دارد و با این موارد نمی توان مشکل را شناسایی کرد . اگر مایل هستید می توانید دسترسی را از طریق تیکت در سایت ارسال کنید تا با مانیتور سرور مشکل شناسایی و رفع شود.
https://my.rahyarserver.com/register.php
سلام
دسترسی را فکر نکنم برای شما نیاز باشه ارسال کنم چون دسترسی شما بیشتر از خود ما هستش :d
سرور را از خودتان گرفتیم و کانفیگش را هم خودتان انجام دادید اما الان ده روز پدرمان را درآورده
RoobinaServer
November 1st, 2018, 14:40
با سلام
کاربر گرامی همانطور که همکاران در گذشته خدمتتون ذکر کردند شما لطف نمائید مشخصات را به واحد فنی سرور تیکت نمائید تا بررسی و مانیتورینگ انجام شود.
همچنین یک ماه سرویس شما پنل مانیتورینگ خواهد داشت.
باتشکر
Mr-Pro
November 1st, 2018, 15:06
با توجه به خروجی log که گذاشتید من مشکلی نمیبینم که باعث بشه شما با آی پی ایران نتونید به سایت ها دسترسی پیدا کنید . اگر احساس میکنید که مشکل از CSF هست ، سرویس CSF و LFD رو غیر فعال کنید و ببینید مشکل مجدد ایجاد میشه یا نه . باید از روش Isolate کردن برای حل مشکلتون استفاده کنید به این معنی که هر شب یکی از سرویس ها رو مورد بررسی قرار بدید . امشب تاثیر CSF رو بررسی کنید اگر جواب نداد روی web server و سایر سرویس ها تمرکز کنید . در پست ابتدایی عکسی دادید که نشون میده از nginx و apache استفاده میکنید . آیا به صورت دستی nginx رو به عنوان reverse proxy نصب کردید یا از custombuild وب سرور رو apache_nginx زدید ؟ توصیه میشه لاگ های هر دو مورد رو چک کنید .
rahyarco
November 1st, 2018, 16:51
سلام
دسترسی را فکر نکنم برای شما نیاز باشه ارسال کنم چون دسترسی شما بیشتر از خود ما هستش :d
سرور را از خودتان گرفتیم و کانفیگش را هم خودتان انجام دادید اما الان ده روز پدرمان را درآورده
متاسفنه تیکتی یا تماسی از شما نداشتیم که مشکل دارید ، اگر سرور را از ما گرفتید و ما برای شما کانفیگ کردیم می توانید تیکت کنید تا مشکلی که دارید رایگان بررسی و رفع شود.
gdfire
November 1st, 2018, 17:34
سرورتو عوض کن سره منم مشابهش اومده بود سر ساعات خاص تنها راه لود شدن ریست بود هیچ کسم ندونست علت چیه بارها هم از نو کانفینگ شد ولی ....
تنها راه خرید سرور دیگس و انتقال
iraniam2000
November 1st, 2018, 23:00
با توجه به خروجی log که گذاشتید من مشکلی نمیبینم که باعث بشه شما با آی پی ایران نتونید به سایت ها دسترسی پیدا کنید . اگر احساس میکنید که مشکل از CSF هست ، سرویس CSF و LFD رو غیر فعال کنید و ببینید مشکل مجدد ایجاد میشه یا نه . باید از روش Isolate کردن برای حل مشکلتون استفاده کنید به این معنی که هر شب یکی از سرویس ها رو مورد بررسی قرار بدید . امشب تاثیر CSF رو بررسی کنید اگر جواب نداد روی web server و سایر سرویس ها تمرکز کنید . در پست ابتدایی عکسی دادید که نشون میده از nginx و apache استفاده میکنید . آیا به صورت دستی nginx رو به عنوان reverse proxy نصب کردید یا از custombuild وب سرور رو apache_nginx زدید ؟ توصیه میشه لاگ های هر دو مورد رو چک کنید .
از custombuild تغییر دادم
مشکل که مطمئنا از IP نیست و گفتم شاید فایروال پورت 80 و 443 را مسدود کرده وگرنه وارد SSH و کنترل پنل میشه
قرار شد دوستان امشب کنترل کنند اگه نشد ناچار از دو دوستی که تو تاپیک اعلام کردن کمک میگیرم و نهایتا اگر حل نشد سرور را عوض میکنم
سرورتو عوض کن سره منم مشابهش اومده بود سر ساعات خاص تنها راه لود شدن ریست بود هیچ کسم ندونست علت چیه بارها هم از نو کانفینگ شد ولی ....
تنها راه خرید سرور دیگس و انتقال
اگر مشکل حل نشه که مطمئنا ناچار به تغییر هستم
InterServer.ir
November 2nd, 2018, 13:03
سلام
برای حل موقت مشکل دستور ریبوت خودکار رو برای قبل از اون ساعت خاص توی crontab بزارید
دلایل معمولی که میتونه باعث این مشکل بشه
1- ویروسی شدن سرور شما
2- مشکل داشتن ایزوی سیستم عامل یا نصب سورس مشکل دار دایرکت ادمین
3- فشار بیش از اندازه یکی از سرورهای روی اون سرور اختصاصی به هارد و سایر منابع در اون زمان که باعث کندی شدید و اختلال در سیستم عامل یا وبسرور با فایروال سرور شما میشه
4- حمله اینترنتی داس یا دیداس در زمان های خاص به وبسرور یا سایر قسمت های سرور شما یا حمله از سمت سایت های سرور شما به دیگر سرور ها
5-کانفیگ نامناسب وبسرور یا دیتابیس که باعث استفاده زیاد از رم و هنگی سرور بعد از رسیدن مقدار کش رم به بالاترین حد میشه (در سروری که اورسل شده این شدید تر میشه )
دلایل دیگه ای هم می تونه وجود داشته باشه در صورت تمایل دسترسی ارسال کنید بررسی بشه.