PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه استخراج ایمیل از سایت ها ؟

Nomix
October 30th, 2018, 22:09
سلام دوستان

اگر برنامه و یا اسکریپتی در این زمینه میشناسید لطفا معرفی کنید ؟

سپاس

hamra
October 30th, 2018, 22:18
هیچ برنامه خوبی در این خصوص وجود نداره !

ticdars
October 30th, 2018, 22:37
سلام
ایمیل ها معمولا در دیتابیس سرور ذخیره می شوند و امنیت بالایی معمولا دارند و نمی شود با اسکریپت یا برنامه بهشون دسترسی پیدا کرد.
اما از سایت هایی مثل دیوار که شماره تلفن به صورت عمومی به اشتراک می گذارند به وسیله ربات های مخصوص این شماره ها استخراج می شوند

اما اگر لیستی از ایمیل های فعال می خواهید مو جود می باشد

برای اطلاعات بیشتر در پشتیبانی آنلاین multisite.ir آنلاینم

Nomix
October 30th, 2018, 22:44
هیچ برنامه خوبی در این خصوص وجود نداره !

سلام
ایمیل ها معمولا در دیتابیس سرور ذخیره می شوند و امنیت بالایی معمولا دارند و نمی شود با اسکریپت یا برنامه بهشون دسترسی پیدا کرد.
اما از سایت هایی مثل دیوار که شماره تلفن به صورت عمومی به اشتراک می گذارند به وسیله ربات های مخصوص این شماره ها استخراج می شوند

اما اگر لیستی از ایمیل های فعال می خواهید مو جود می باشد

برای اطلاعات بیشتر در پشتیبانی آنلاین multisite.ir آنلاینم

نرم افزار Atomic Email Hunter کاری که من نیاز دارم انجام میده منتها کرکش درست کار نکرد و محدود هست .

ticdars
October 30th, 2018, 23:01
سلام
من به ایمیلتون پیام دادم لطفا جواب بدید

hamra
October 31st, 2018, 00:35
نرم افزار Atomic Email Hunter کاری که من نیاز دارم انجام میده منتها کرکش درست کار نکرد و محدود هست .
این برنامه ایمیل های موجود در دیتابیس هارو نمیتونه بیابه فک کنم/ایمیل یوزرها ی یک سایت منظور هست.
فقط در سطح صفحات رو پیدا میکنه

Nomix
October 31st, 2018, 00:57
این برنامه ایمیل های موجود در دیتابیس هارو نمیتونه بیابه فک کنم/ایمیل یوزرها ی یک سایت منظور هست.
فقط در سطح صفحات رو پیدا میکنه

بله ، من هم همین میخوام

abrand
November 1st, 2018, 16:50
سلام

وقت عالی بخیر

اگر به نتیجه نرسیده اید با آی دی تلگرامی زیر در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم

seomastering@

hamra
November 1st, 2018, 17:07
سلام

وقت عالی بخیر

اگر به نتیجه نرسیده اید با آی دی تلگرامی زیر در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم

seomastering@
سلام
اگر راهنمایی میتونید انجام بدید که همینجا بفرمایید سایر دوستان نیز استفاده کنند.
ممنون

abrand
November 1st, 2018, 17:38
سلام
اگر راهنمایی میتونید انجام بدید که همینجا بفرمایید سایر دوستان نیز استفاده کنند.
ممنون

سلام

بحث در اینجا در این مورد به نظرم طولانی خواهد بود برای همین دعوت کردم تا در تلگرام دوست عزیز رو راهنمایی کنم

در این مباحث مطالب زیادی در نت وجود داره(ایمیل مارکتینگ) و میشه برای دریافت لیست ایمیل از نرم افزار ها و ربات های زیادی استفاده کرد که متاسفانه یا نرم افزار ها کارایی خاصی ندارن یا این که برای ما ایرانی ها به صرفه نیست چند صد دلار هزینه کنیم

نزدیک به دو سال پیش در این مورد برنامه ای رو یکی از دوستان بنده نوشتن و در حال استفاده هستم که قابلیت جمع آوری ایمیل ها رو از سطح سایت ها به صورت حرفه ای انجام میده

هدف از نوشتن و توسعه این برنامه فقط به منظور جمع آوری ایمیل و ساخت یک دیتابیس انبوه از کاربران ایرانی بود و استفاده تجاری تا حالا نداشتیم

برای همین اگر استارتر گرامی اگر مایل بودن میتونم آدرس سایت هدف رو دریافت کنم و یک تستی انجام بدم و گزارش ایمیل ها رو به صورت رایگان تحویل بدم

در ایمیل مارکتینگ فقط جمع آوری ایمیل و داشتن بانک ایمیل چند میلیونی کارساز نیست و باید ایمیل ها ولید باشه که برای همین لایسنس یک نرم افزار رو تهیه کردیم که میتونه ایمیل ها رو از ***** های مختلف رد کنه و بررسی بکنه

و نرم افزار قابلیت این رو داره که از سرورهای سرویس دهندگان ایمیل استعلام بگیره

با داشتن این دو مورد و یک سرور مجازی میشه به بهترین نحو و هزینه کم ایمیل ها رو استخراج کرد

با توجه به هزینه های بالای اینترنت در ایران و سرعت پایین حتما باید از سرور اختصاصی یا سرور مجازی استفاده بشه که هر چه قدر سرعت پورت بالا باشه بهتر میشه ایمیل ها رو جمع آوری کرد

نحوه استفاده از بانک ایمیل و ارسال ایمیل هم یک بحث طولانی هستش ولی پیشنهادم اینه حتما از سرویس دهندگان معتبر استفاده کنید که هزینه زیاد مشکلی براتون نخواهد داشت چون اینباکس ایمیل و نتیجه عالی باعث میشه هزینه پرداختی به جیبتون برگشت بخوره

موفق باشید