توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از آپگرید
iraniam2000
October 29th, 2018, 20:21
سلام
دوستان بنده از نسخه نال شده v7.4 استفاده میکردم که متاسفانه تو بخش تیکت دچار مشکل شدم و با تغییر نسخه php مشکل حل شد
به توصیه دوستان لایسنس خریدم و به آخرین نسخه آپگرید کردم (بار اول نیست آپگرید میکنم ) اما بعد آپگرید الان سایتم با خطای زیر بالا میاد و هم سایت و هم پنل مدیریت بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید
Oops!
Something went wrong and we couldn't process your request.
Please go back to the previous page and try again.
من همانطور که بالا گفتم بار اول نیست آپگرید میکنم و تنها فرقش این دفعه اینه که از نسخه نال به نسخه لایسنس دار و اصلی آپگرید کردم
یعنی سایتم به فنا رفته ؟:(
متاسفانه حواسم نبود و بکاب برنداشتم و از طرفی بکاب آخر مال یک هفته قبل هست که کلی تغییرات داشتم و کاربرها پرداخت داشتن [-(
عجب اشتباهی کردم و کاش از همان نسخه نال استفاده میکردم
در ارتباط باشید تا مشکل رو حل کنیم براتون
تلگرام در امضا
snmsoftpc
October 30th, 2018, 02:47
سلام و احترام
دوست گرامی،
ارور لاگ رو بررسی کنید. این خطا بصورت عمومی هست.
ممکن هست با تغییر فایل ها حتی حل بشه. اما با مشاهده ارور لاگ مشکل بهتر شناسایی میشه.
اگر حل نشد تلگرام پیام بدید تا موردتون بررسی بشه. @whmcsco
سلام
دوستان بنده از نسخه نال شده v7.4 استفاده میکردم که متاسفانه تو بخش تیکت دچار مشکل شدم و با تغییر نسخه php مشکل حل شد
به توصیه دوستان لایسنس خریدم و به آخرین نسخه آپگرید کردم (بار اول نیست آپگرید میکنم ) اما بعد آپگرید الان سایتم با خطای زیر بالا میاد و هم سایت و هم پنل مدیریت بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید
Oops!
من همانطور که بالا گفتم بار اول نیست آپگرید میکنم و تنها فرقش این دفعه اینه که از نسخه نال به نسخه لایسنس دار و اصلی آپگرید کردم
متاسفانه حواسم نبود و بکاب برنداشتم و از طرفی بکاب آخر مال یک هفته قبل هست که کلی تغییرات داشتم و کاربرها پرداخت داشتن [-(
فایلهای نسخه اصلی (نال نشده) رو با فایلهای قبلی جایگزین کردید؟ آپگرید شما به چه صورت بوده؟
iraniam2000
October 30th, 2018, 22:52
سلام و احترام
دوست گرامی،
ارور لاگ رو بررسی کنید. این خطا بصورت عمومی هست.
ممکن هست با تغییر فایل ها حتی حل بشه. اما با مشاهده ارور لاگ مشکل بهتر شناسایی میشه.
اگر حل نشد تلگرام پیام بدید تا موردتون بررسی بشه. @whmcsco
از کجا باید نگاه کنم ؟ متاسفانه وارد پنل آدمین هم نمیشه
همه مراحل آپگرید درست بود حتی تو آخر اعلام کرد پوشه install را حذف کنید ولی بعد حذف که خواستم وارد پنل بشم خطا داد
فایلهای نسخه اصلی (نال نشده) رو با فایلهای قبلی جایگزین کردید؟ آپگرید شما به چه صورت بوده؟
بله جایگزین کردم
topwebhost
October 30th, 2018, 23:50
سلام
لطفا راهنمایی کنید
Oops!
سلام
اگر مشکلتون کماکان پابرجاست، با بنده در تماس باشید تا مشکلتون رو بررسی کنم @pastt
در مورد اینکه کلی تغییرات داشتید هم نگران نباشید اگر مشکل حل نشد با بک آپ از فایل های آپلودی و بخش هایی از دیتابیس و ایمپورت مجدد در نسخه نصبی جدید حل میشه.
snmsoftpc
October 31st, 2018, 20:35
سلام وقت بخیر
یه مورد رو تست بزنید. از تمام فایل ها بکاپ تهیه کنید و حذف کنید ( تنها فایل کانفیگ بزارید باشه )
بعد یک نسخه سالم از سیستم رو آپلود کنید و اکسترکت کنید. ببینید همچنان مشکل پابرجاست یا خیر
اگر نیاز هست برای زودتر پیگیری مشکلتون با بنده یا همکاران در سایت whmcsco.com در ارتباط باشید
موفق باشید
از کجا باید نگاه کنم ؟ متاسفانه وارد پنل آدمین هم نمیشه
همه مراحل آپگرید درست بود حتی تو آخر اعلام کرد پوشه install را حذف کنید ولی بعد حذف که خواستم وارد پنل بشم خطا داد