ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر جای جاوا و سی اس اس

AHF-victory
October 28th, 2018, 17:28
درود ،دوستان با gtmetrix تست گرفتم از سایت ،یکی از خطا هاش کد های زیر هست.

1- چه طوری جای سی اس اس ببرم بالا و جاوا را بیارم پایین داخل وردپرس ! بدون افزونه چون افزونه زیاد نصب کردم...

2- Serve resources from a consistent URL این خطا که چند تا فایل مثل جاوا و سی اس اس به چند صورت لود میکنه(اخرش یه عدد میزاره) را چه طوری رفع کنم؟
سایت ها آموزش گذاشتن اما برای وردپرس نیست و برای وردپرس فقط افزونه معرفی کردن

خطا ها

Serve resources from a consistent URL
Optimize the order of styles and scripts
Combine images using CSS sprites

مثلا خطاCombine images using CSS sprites توی وردپرس قابل انجام هست !

taghikhani
October 29th, 2018, 01:07
سلام
باید فایلی که توش بخش هد قالب لود شده رو پیدا کنید و داخل اون ترتیب فایلهارو درست کنید. از روی سورس سایتتون اسم یکی از فایلهارو پیدا کنید، قالب رو دانلود کنید و با یک نرم افزار که متن فایلهارو میتونه سرچ کنه کل قالب رو بگردید فایل مورد نظر پیدا میشه

SIBHost
November 28th, 2018, 14:36
درود ،دوستان با gtmetrix تست گرفتم از سایت ،یکی از خطا هاش کد های زیر هست.

1- چه طوری جای سی اس اس ببرم بالا و جاوا را بیارم پایین داخل وردپرس ! بدون افزونه چون افزونه زیاد نصب کردم...

2- Serve resources from a consistent URL این خطا که چند تا فایل مثل جاوا و سی اس اس به چند صورت لود میکنه(اخرش یه عدد میزاره) را چه طوری رفع کنم؟
سایت ها آموزش گذاشتن اما برای وردپرس نیست و برای وردپرس فقط افزونه معرفی کردن

خطا ها

Optimize the order of styles and scripts
Combine images using CSS sprites

مثلا خطاCombine images using CSS sprites توی وردپرس قابل انجام هست !

درود بر شما

باید تا جایی که میتونید از تعداد ریکوئست فایل ها کم کنید، از افزونه های merge کردن فایل های جاوا و css استفاده کنید و یا js , css ها رو از روی cdn لود کنید.
باید کدها رو بررسی کرد، راجع به defer و async جستجو کنید.
توضیح داده شد
این گزینه هنگام طراحی قالب و سایت باید رعایت بشه. راجع به این گزینه کار خاصی به غیر از مطالعه نمی تونید انجام بدید.

موفق باشید