توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افتتاح حساب در کشور های منطقه
sinasal
October 27th, 2018, 01:59
سلام
وقت بخیر
ما میخوایم برای افتتاح حساب بانکی قانونی توی یکی از کشور های منطقه اقدام کنیم و یه درگاه پرداخت آنلاین بگیریم که درآمدش به حساب بانکی بره .
مشکل اینجاست که اکثر سایت های ارائه درگاه پرداخت انلاین مثل skrill, 2checkout , paypal درخواست مدارک هویتی و حتی بعضی مواقع کد مالیاتی میکنن . طبیعتا پاسپورت ایرانی نمیتونیم براشون ارسال کنیم و کد مالیاتی هم نداریم که ارائه بدیم .
اگر از دوستان کسی قبلا درگاه پرداخت آنلاین متصل به حساب بانکی گرفتن یا کلا تجربه ای در این مورد دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که چجوری مشکل رو با سایت های ارائه درگاه پرداخت حل کنم ؟
tabanpay
October 27th, 2018, 02:25
چقدر تراکنش روزانه دارید؟
ServerDL.com
October 27th, 2018, 11:57
سلام
وقت بخیر
ما میخوایم برای افتتاح حساب بانکی قانونی توی یکی از کشور های منطقه اقدام کنیم و یه درگاه پرداخت آنلاین بگیریم که درآمدش به حساب بانکی بره .
مشکل اینجاست که اکثر سایت های ارائه درگاه پرداخت انلاین مثل skrill, 2checkout , paypal درخواست مدارک هویتی و حتی بعضی مواقع کد مالیاتی میکنن . طبیعتا پاسپورت ایرانی نمیتونیم براشون ارسال کنیم و کد مالیاتی هم نداریم که ارائه بدیم .
اگر از دوستان کسی قبلا درگاه پرداخت آنلاین متصل به حساب بانکی گرفتن یا کلا تجربه ای در این مورد دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که چجوری مشکل رو با سایت های ارائه درگاه پرداخت حل کنم ؟
سلام
2 آفر فوق العاده ویژه براتون در پیام خصوصی ارسال شد . ( آفر پی پال با قابلیت گیفت + درگاه پی پال با مدارک کامل بهتون آرائه دهیم ) / ( فعالسازی درگاه پی پال و دریافت کارمزد از شما )
sinasal
October 27th, 2018, 13:32
چقدر تراکنش روزانه دارید؟
۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار
سلام
2 آفر فوق العاده ویژه براتون در پیام خصوصی ارسال شد . ( آفر پی پال با قابلیت گیفت + درگاه پی پال با مدارک کامل بهتون آرائه دهیم ) / ( فعالسازی درگاه پی پال و دریافت کارمزد از شما )
ممنون اما الان درگاه پیپال داریم . پیپال کارت خیلی از مشتری ها رو دکلاین میکنه و هم بعضی اوقات ما رو اذیت میکنه . دنبال یه راه قانونی بی دردسر هستیم .
tabanpay
October 27th, 2018, 15:36
راه ارتباطی شما چیه چطور با شما ارتباط بر قرار کنیم ایمیل تلگرام..؟
sinasal
October 27th, 2018, 18:10
راه ارتباطی شما چیه چطور با شما ارتباط بر قرار کنیم ایمیل تلگرام..؟
به این ایدی تلگرام پیام بدید : @holps
pooyesh_ps
October 29th, 2018, 10:45
سلام
وقت بخیر
درود، پیشنهاد می کنم از پی پکس استفاده کنید. درگاه پرداخت بین المللی بهتون میده و از چند ارز مختلف پشتیبانی می کنه.
با کاربران ایرانی مشکلی نداره و میتونید حسابتون رو وریفای کنید.