PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی مجازی

صدر
October 25th, 2018, 19:56
درود سایت من طوریه که هاست اشتراکی هم جواب کارش رو می ده ولی چون نمی خوام به هیچ عنوان کندی و مشکل در سایت ببینم وی پی اس رو علیرغم هزینه ی بالاتری که دارد ترجیح می دهم. کسانی که می تونند هاستینگ وی پی اس ارائه کنند اعلام امادگی کنند. سایت بدون مشکل باید کار کنه! در صورتی که مشکلی به وجود اومد پشتیبانی به جای انکار وجود مشکل با ادب و متانت مشکل رو قبول کنه سریعا برطرف بکنه. از سال 2006 از بهترین تامین کننده های امریکایی سرور اختصاصی دارم برای چند سایت ولی الان شرایط طوری شده فقط یکی اش رو می خوام نگه دارد و برا اون هم سروری که دارم خیلی زیاده و دنبال وی پی اس مناسب با سایت می گردم. در ضمن ماه اول هزینه رو اخر ماه می دم تست زده باشم. راضی کننده بود ماه های بعد اول ماه یا حتی یک سال یکجا. فقط در صورتی که از کار خود مطمئن هستید پیشنهاد بدید ببینم تجاری بازی در میارید یا در حدی که ادعا کردید نیستید هزینه می کنم مراتب کارتون رو تبلیغ می کنم جمع کنید برید

v6v
October 25th, 2018, 20:05
عزیز سرور اختصاصی و سرور مجازی ایران از دیتاسنتر های پارس آنلاین و اسیاتک قابل ارایه داریم ولی بصورت تست یک ماه اول نداریم .
در صورتی که خواستید مشخصات مورد نیاز سرور مجازی رو اعلام کنید که قیمت شرکت رو اعلام کنم .
صدر
October 25th, 2018, 20:12
عزیز سرور اختصاصی و سرور مجازی ایران از دیتاسنتر های پارس آنلاین و اسیاتک قابل ارایه داریم ولی بصورت تست یک ماه اول نداریم .
در صورتی که خواستید مشخصات مورد نیاز سرور مجازی رو اعلام کنید که قیمت شرکت رو اعلام کنم .
وقتی تست ندارید می تونم براتون ارزوی موفقیت کنم

- - - Updated - - -

با سلام

کلیه سرویس ها دارای مانیتورینگ 24/7 واقعی بوده و در صورت وجود مشکل نیز از طریق ایمیل و پیامک به صورت آنی اطلاع رسانی میگردد.

http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?show=vps-managed-iran

سرور مجازی مدیریت شده ایران با منابع نیمه اختصاصی VDS (کانفیگ و مدیریت دائمی بر عهده مجموعه میباشد - قویترین و کاملترین پکیج سرور مجازی خدمت شما معرف شده است)

هزینه در هنگام سفارش باید پرداخت گردد - میتوانید از قانون 90 روز برگشت وجه کامل بدون هیچ دلیل طبق قوانین سایت استفاده نمائید.

همچنین این سرویس به صورت کلاستر dns با آلمان ارائه میگردد.

سرویس های ارزانتر :

سرور مجازی با منابع نیمه اختصاصی VDS بدون مدیریت :

http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?show=vps-datacenteriran

و

سرور مجازی با منابع اشتراکی VPS بدون مدیریت :

http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?show=vps-discount-low

باتشکر

شما انگار یا نمی خونید چی نوشتم یا اینکه واقعا یه سری مشکلات دیگه دارید. می گم یک ماه فرصت تست می خوام. ضمانت برگشت پول خیلی ها داشتن برای گرفتن پول از فروشنده های اینترنتی که چنس معیوب فرستاده بودند تو ایران همه هم سرش قسم می خورن بعد دو ماه تماس تلفنی و پیگیری اخرش مجبور شدم برم دفترشون چاقو کشی. ضمانت برگشت به درد عمه ات می خوره

صدر
October 25th, 2018, 20:23
بسیار پسندیده خواهد بود ما ایرانی ها هم یاد بگیریم اولا برای بقیه توصیه های مادرانه ی رایگان نکنیم در ثانی وقتی که موضوع به ما ربطی نداره و ما در محدوده ی مخاطبین کسی قرار نمی گیریم از پریدن به وسط و ابراز وجود اکیدا خودداری کنیم و بذاریم اگه کسی مخاطب واقعی درخواست بود بیاد جواب بده نبود هم درخواست دهنده صلاح کار خویش را خویشتن تشخیص دهد. در ضمن یاد بگیریم از طرف دیگران هم صحبت نکرده و پیش پیش تصمیم اتخاذ نکنیم. من دیدی از خود نساخته ام شما قوه ی توهم تان مضاعف فعال است.

shervin110
October 25th, 2018, 20:26
وقتی تست ندارید می تونم براتون ارزوی موفقیت کنم

- - - Updated - - -

شما انگار یا نمی خونید چی نوشتم یا اینکه واقعا یه سری مشکلات دیگه دارید. می گم یک ماه فرصت تست می خوام. ضمانت برگشت پول خیلی ها داشتن برای گرفتن پول از فروشنده های اینترنتی که چنس معیوب فرستاده بودند تو ایران همه هم سرش قسم می خورن بعد دو ماه تماس تلفنی و پیگیری اخرش مجبور شدم برم دفترشون چاقو کشی. ضمانت برگشت به درد عمه ات می خوره

من سرویس دهنده نیستم ولی شرط عقل اینه برای شخصی که چاقوکشی میکنه سرویس و خدمات ارائه ندی .

صدر
October 25th, 2018, 20:29
من سرویس دهنده نیستم ولی شرط عقل اینه برای شخصی که چاقوکشی میکنه سرویس و خدمات ارائه ندی . شما که خوب شرط تعیین می کنی می شه بهم بگی شرط عقل در برخورد با کسی که در خرید اینترنتی جنس معیوب فرستاده و شما تحویل نگرفتی و دو ماه روزی دو بار تماس می گیری بابت برگشت پول پیگیری می کنی و شما رو سر می دوونه و اخر سر هم می گه از دید ما مساله حل شده است و ما پرداخت کرده ایم چیه؟

v6v
October 25th, 2018, 20:38
شما که خوب شرط تعیین می کنی می شه بهم بگی شرط عقل در برخورد با کسی که در خرید اینترنتی جنس معیوب فرستاده و شما تحویل نگرفتی و دو ماه روزی دو بار تماس می گیری بابت برگشت پول پیگیری می کنی و شما رو سر می دوونه و اخر سر هم می گه از دید ما مساله حل شده است و ما پرداخت کرده ایم چیه؟

فقط از شرکت های معتبر خریداری کنید که به این طور موارد بر نخورید .

novin-web
October 26th, 2018, 18:44
سلام خدمت شما
چه کانفیگی مورد نیاز شما هست؟

hamra
October 26th, 2018, 22:42
سلام
هیچ شرکت معتبری تاجایی که میدونم 1 ماه سرویس رایگان ارائه نمیده و در اخر هزینه رو دریافت کنه!
مگر اینکه مثل برخی از دوستان سرویس های ارائه شده توسطشون کاملا از رده خارج باشه

ali_naeime
October 26th, 2018, 23:39
فقط از شرکت های معتبر خریداری کنید که به این طور موارد بر نخورید .

تاپیک کلاهبرداری خودتو ببین دست رو شده:

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=204472

صدر
October 29th, 2018, 16:18
سلام
هیچ شرکت معتبری تاجایی که میدونم 1 ماه سرویس رایگان ارائه نمیده و در اخر هزینه رو دریافت کنه!
مگر اینکه مثل برخی از دوستان سرویس های ارائه شده توسطشون کاملا از رده خارج باشه
اصلا انگار نخوندن و دهن وا کردن و جواب دادن در ایران اپیدمی شده. من کی گفتم رایگاه بدن؟ گفتم یه ماه تست می زنم خوب بود ماه بعد پول اون یه ماه به اضافه پول ماه بعد رو یه جا پرداخت می کنم.

- - - Updated - - -

تاپیک کلاهبرداری خودتو ببین دست رو شده:

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=204472

به به. واقعا به به از این همه تمدن و مدنیت و پیشرفت و شرف و شعور و خلاصه هر چی صف نیک که در ایران همه شمول شده است. واقعا هر جا صحبت از انسانیت است نام ما ایرانی ها در تارک آن می درخشد. داداش کلا بیخیال شدم به نظر من ارامش اعصاب و روان از یورو بیشتر می ارزه و کماکان خارجی می خرم یورو نوش جون شون دست کم کلاهبردار نیستند

- - - Updated - - -

یه کارمند یکی از کارگزاری های بیمه از انبوهی از مشتری های بیمه شخص ثالث خودرو پول رو به صورت تماس تلفنی و به همین شیوه گرفته بود. بذارید ساده تر بگم. موعد تمدید بیمه هر یک که می شه زنگ می زنه می گه از شرکت بیمه تون مزاحم می شم چه نیازی هست بیایید این شماره کارت واریز کنید بیمه نامه بفرستم. واریز می کنند بیمه نامه هم می فرسته ولی نگو پول رو به حساب بیمه واریز نمی کنه و البته چون تو بیمه کار می کرده بیمه نامه بدون پشتوانه هم می زنه. حالا کاری به بقیه ندارم ولی رفیقم که سال بعد رفته بود بیمه اش رو تمدید کنه گفته بودند شما سراسر سال گذشته رو بیمه نداشتید انقدر هزینه بیمه تون می شه انقدر هم جریمه تون! شکایت و شکایت کشی. حالا این براش مشکلی رخ نداده بود ببین اون بدبختی که فکر می کنه بیمه داره و تصادف می کنه و یکی رو می کشه چه بلاهایی که قراره سرش بیاد. زنگ به شرکت می زنند جواب می ده بعله ایشون از پرسنا بودند سر همین مسائل اخراج شده اند! رسیدگی و پاسخگویی در این حد. این سرور من قرار بود دیتا سنتر بروز رسانی بشه و سرور چهار ساعتی بخوابه و چهار روز نتونستن سرور رو بالا بیارن. خیلی انسان وار اومدن گفتن اقا عذرخواهی می کنیم و بابت اینکه عذرخواهی ما رو بپذیرید شش ماه حساب تون رو شارژی کردیم نیازی نیست پول بدید. اون وقت از ایران هاست اشتراکی گرفتم سایت خوابید بهش تیکت می زنم اقا این مشکل هست سرورتون خوابیده می گه نه من پینگ می کنم درسته. یه نصف روز طول می کشه یارو رو خر فهم کنی. البته می فهمن که مشکل داره ولی هم یادشون دادن هم بهشون تاکید کردن خودشون رو بزنن به نفهمی. پشتیانی و این صحبت ها در شرکت های ایرانی یعنی اینکه یارو رو بذار سر کار خسته اش کن بیخیال شه. همه مون دیدیم. یکی مون در پشتیانی اینترنت یکی مون پشتیانی خرید اینترنتی یکی مون پشتیانی هاست و خلاصه کو تا ماها به حقوق بی پاسبان هم حرمت بذاریم.

ali_naeime
October 29th, 2018, 19:40
اصلا انگار نخوندن و دهن وا کردن و جواب دادن در ایران اپیدمی شده. من کی گفتم رایگاه بدن؟ گفتم یه ماه تست می زنم خوب بود ماه بعد پول اون یه ماه به اضافه پول ماه بعد رو یه جا پرداخت می کنم.

- - - Updated - - -

به به. واقعا به به از این همه تمدن و مدنیت و پیشرفت و شرف و شعور و خلاصه هر چی صف نیک که در ایران همه شمول شده است. واقعا هر جا صحبت از انسانیت است نام ما ایرانی ها در تارک آن می درخشد. داداش کلا بیخیال شدم به نظر من ارامش اعصاب و روان از یورو بیشتر می ارزه و کماکان خارجی می خرم یورو نوش جون شون دست کم کلاهبردار نیستند

- - - Updated - - -

یه کارمند یکی از کارگزاری های بیمه از انبوهی از مشتری های بیمه شخص ثالث خودرو پول رو به صورت تماس تلفنی و به همین شیوه گرفته بود. بذارید ساده تر بگم. موعد تمدید بیمه هر یک که می شه زنگ می زنه می گه از شرکت بیمه تون مزاحم می شم چه نیازی هست بیایید این شماره کارت واریز کنید بیمه نامه بفرستم. واریز می کنند بیمه نامه هم می فرسته ولی نگو پول رو به حساب بیمه واریز نمی کنه و البته چون تو بیمه کار می کرده بیمه نامه بدون پشتوانه هم می زنه. حالا کاری به بقیه ندارم ولی رفیقم که سال بعد رفته بود بیمه اش رو تمدید کنه گفته بودند شما سراسر سال گذشته رو بیمه نداشتید انقدر هزینه بیمه تون می شه انقدر هم جریمه تون! شکایت و شکایت کشی. حالا این براش مشکلی رخ نداده بود ببین اون بدبختی که فکر می کنه بیمه داره و تصادف می کنه و یکی رو می کشه چه بلاهایی که قراره سرش بیاد. زنگ به شرکت می زنند جواب می ده بعله ایشون از پرسنا بودند سر همین مسائل اخراج شده اند! رسیدگی و پاسخگویی در این حد. این سرور من قرار بود دیتا سنتر بروز رسانی بشه و سرور چهار ساعتی بخوابه و چهار روز نتونستن سرور رو بالا بیارن. خیلی انسان وار اومدن گفتن اقا عذرخواهی می کنیم و بابت اینکه عذرخواهی ما رو بپذیرید شش ماه حساب تون رو شارژی کردیم نیازی نیست پول بدید. اون وقت از ایران هاست اشتراکی گرفتم سایت خوابید بهش تیکت می زنم اقا این مشکل هست سرورتون خوابیده می گه نه من پینگ می کنم درسته. یه نصف روز طول می کشه یارو رو خر فهم کنی. البته می فهمن که مشکل داره ولی هم یادشون دادن هم بهشون تاکید کردن خودشون رو بزنن به نفهمی. پشتیانی و این صحبت ها در شرکت های ایرانی یعنی اینکه یارو رو بذار سر کار خسته اش کن بیخیال شه. همه مون دیدیم. یکی مون در پشتیانی اینترنت یکی مون پشتیانی خرید اینترنتی یکی مون پشتیانی هاست و خلاصه کو تا ماها به حقوق بی پاسبان هم حرمت بذاریم.

سلام، بله توی تاپیک شما هم قرار دادم تا خام ایشون نشید البته ایشونم یک دوست دارن توی تاپیک کلاهبرداری ابشون خیلی طرفداریشون کرد دقیقا توی بیمه فعالیت دارن (بگفته خودشون) اخرشم که ....
شما هم مراقب باشید ایشون حتی نماد اعتماد الکترونیکی نداشتن و زیر امضاء گذاشته بودن دارای نماد اعتماد بعد که فهمیدن هاستینگ و من شکایت کردیم فوری اصلاح کردن. :53: