توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مدیریت سرور
pixco
October 23rd, 2018, 21:00
با سلام
سایتهایی رو دارم که روی سرور مجازی روی یک شرکت هستند حدود 4 الی 5 سایت که دوتا فعال سه تا غیرفعال و نیمه فعال هستن . قصد خرید سرور کلود (اختصاصی) از سایت هتزنر دارم (توسط خودم) میخام مدیریت سرور از قبیل کانفیگ و مشکلاتی که توسایتها بوجود میاد و ارتباط داره به سرور از قبیل تنظیمات و اس اس ال و سایر مشکلاتی که تو سایتها بوجود میاره رو به عهده بگیرن و حل کنن وماهیانه دستمزد دریافت کنن. البته اینو عرض کنم در زمانی که روی سرور مجازی یا سرور اختصاصی روی شرکتهای واسطه بودم شاید در هفته یک تیکت بیشتر نداشتیم (کافیه کانفیگ و تنظیمات درست انجام بشند) میخام لطفا هزینه خوب و مناسب را اعلام کنید تو پی وی
company_hosting
October 23rd, 2018, 21:08
سلام
ماه اول 200 هزار تومان
از ماه بعد 100 هزارتومان برای پشتیبانی سرویس
درصورت نیاز سرویس نیز قابل ارائه است
با تشکر
RoobinaServer
October 23rd, 2018, 21:14
با سلام
سایتهایی رو دارم که روی سرور مجازی روی یک شرکت هستند حدود 4 الی 5 سایت که دوتا فعال سه تا غیرفعال و نیمه فعال هستن . قصد خرید سرور کلود (اختصاصی) از سایت هتزنر دارم (توسط خودم) میخام مدیریت سرور از قبیل کانفیگ و مشکلاتی که توسایتها بوجود میاد و ارتباط داره به سرور از قبیل تنظیمات و اس اس ال و سایر مشکلاتی که تو سایتها بوجود میاره رو به عهده بگیرن و حل کنن وماهیانه دستمزد دریافت کنن. البته اینو عرض کنم در زمانی که روی سرور مجازی یا سرور اختصاصی روی شرکتهای واسطه بودم شاید در هفته یک تیکت بیشتر نداشتیم (کافیه کانفیگ و تنظیمات درست انجام بشند) میخام لطفا هزینه خوب و مناسب را اعلام کنید تو پی وی
با سلام
http://www.Roobinaserver.ir
در سایت عضو بشوید و مشخصات ورود به سرور را به واحد فنی سرور تیکت نمائید این مورد انجام میگردد.
سرویس بکاب گیری، امنیتی، وب سرویس و ... انجام میگردد + سرویس شما به سرویس مانیتورینگ مجموعه متصل شده و پنل مانیتورینگ خدمت شما ارائه میگردد.
آدرس سایت ها را نیز بفرمائید بررسی میگردد.
باتشکر
OmizbanCo
October 23rd, 2018, 21:31
با سلام
درود لطفا ای دی تلگرام رو بدید خدمتتون مشاوره رایگان بدیم بزرگوار
ای دی بنده در امضا موجوده
a1994n1373
October 23rd, 2018, 23:10
سلام . تلگرام در ارتباط باشید جهت توافق و قیمت .
asrhosting
October 23rd, 2018, 23:58
سلام . در تماس باشید :
9136298914
kool
October 24th, 2018, 00:01
با سلام
با سلام و احترام
اگر با پنل دایرکت ادمین استفاده خواهید کرد امکان ارائه پشتیبانی مورد نظر وجود دارد (چندین مشترک و هاستینگ به این شکل تحت پشتیبانی ما هستند)
هزینه ماه اول 99 هزار تومان از ماه بعد بسته به موارد درخواستی و مشکلات بین 30 تا 200 هزار تومان (حالت توافقی)
* لطفا در صورت تمایل از طریق تیکت در ارتباط باشید.
fara_rayaneh
October 24th, 2018, 01:21
سلام دوست عزیز
جهت دریافت بهترین قیمت در تلگرام در ارتباط باشید
تیکت ، ایمیل یا تماس تلفنی
pardishosting
October 24th, 2018, 08:20
با سلام
سلام
ماه اول 200
ماه های بعد 100
سی پنل رایگان هم ارائه میشود.
12 سال سابقه
nimafire
October 24th, 2018, 18:17
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی به صورت حرفه ای در زمینه مدیریت سرور های لینوکسی فعالیت میکند
برطرف سازی مشکلات ایجاد شده
نصب کنترل پنل ها
نصب مجازی سازها
بهینه سازی و برطرف سازی مشکلات سیستم عامل ها
ارائه راهکار های فنی و امنیتی حرفه ای به جهت مدیریت سرور
بروز رسانی نرم افزار ها و سرویس ها
کانفیگ سرور ارسال ایمیل
نصب انواع وب سرویس و بهینه سازی دقیق آن Apache,Nginx,...
و ...
پکیج های متنوعی برای ارائه خدمات به شما در نظر گرفته ایم که میتوانید لیست کامل آن ها را از لینک زیر مشاهده فرمایید
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18
راه های ارتباطی:
afaghhosting@yahoo.com
sales@afaghhosting.net
بنده وارد لینک شدم ولی حقیقتا آپشنها زیاد بود من متوجه نشدم من یک کانفیگ اولیه میخام با مدیریت یک ماهه اونطور که متوجه شدم مدیریت رو قیمت 100 ت زدید .
جسارتا میخام دلسوزانه باشه نه اینکه بابت هر چی هزینه تراشی بشه اینو خیلی واضح عرض کردم چون بعضی از همکاران شما متاسفانه رو این مسائل جلوه شغل شما رو بدنام میکنن .مشکلاتی که تو سایتهای مربوطه که مربوط به سرور هستن اعم از ایمیلها درست برود کانفیک درست باشد مشکلات پی اچ پی و دایرکت ادمین و نصبش و...مسایل و مشکلاتو... دلسوزانه رفع شود تیکتها بلافاصله انجام شود و اینکه مسائل مربوط به ssl که هر سه ماه یکبار رایگان هست تمدید کنید.
OmizbanCo
October 25th, 2018, 12:19
درود
SSL رو خودتون هم میتونید تمدید کنید یا از whm گزینه auto ssl رو فعال کنید
شما یکبار هزینه مدیریت سرور میدید ماهانه . و این خرج تراشی نداره دیگه مدیر سرور وظیفه داره مشکلات رو برای شما حل کنه حالا هر مشکلی که قابل حل باشه
kool
October 25th, 2018, 13:55
جسارتا میخام دلسوزانه باشه نه اینکه بابت هر چی هزینه تراشی بشه
مشکلاتی که تو سایتهای مربوطه که مربوط به سرور هستن اعم از ایمیلها درست برود
و اینکه مسائل مربوط به ssl که هر سه ماه یکبار رایگان هست تمدید کنید.
معمولا هزینه مجزا ندارد و طبق سطح پشتیبانی سفارش داده شده خدمات دریافت میکنید.
(پست بنده به این دلیل رنج قیمت درج شد که اگر تعداد تیکت های هفتگی پایین باشد و سایت و اسکریپت های شما مشکل دار نباشد هزینه کمتری کنید.)
ssl در صورت تنظیم شدن صحیح و عدم وجود باگ در اسکریپت مربوطه، به صورت اتوماتیک چند روز قبل از پایان دوره سه ماهه تمدید می شود.
ارسال نشدن ایمیل همیشه از سمت تنظیمات نمی باشد و ممکن است به خاطر فلگ شدن آی پی سرور شما ایمیل ها از سمت برخی از سرویس دهنده ها مسدود و رد شود که باید از لیست سیاه خارج شود. (دلیل عمده: نصب قالب یا پلاگین های ویروسی دارای شل و ارسال اسپم)
TeraServerCo
October 25th, 2018, 17:53
بنده وارد لینک شدم ولی حقیقتا آپشنها زیاد بود من متوجه نشدم من یک کانفیگ اولیه میخام با مدیریت یک ماهه اونطور که متوجه شدم مدیریت رو قیمت 100 ت زدید .
جسارتا میخام دلسوزانه باشه نه اینکه بابت هر چی هزینه تراشی بشه اینو خیلی واضح عرض کردم چون بعضی از همکاران شما متاسفانه رو این مسائل جلوه شغل شما رو بدنام میکنن .مشکلاتی که تو سایتهای مربوطه که مربوط به سرور هستن اعم از ایمیلها درست برود کانفیک درست باشد مشکلات پی اچ پی و دایرکت ادمین و نصبش و...مسایل و مشکلاتو... دلسوزانه رفع شود تیکتها بلافاصله انجام شود و اینکه مسائل مربوط به ssl که هر سه ماه یکبار رایگان هست تمدید کنید.
سلام تلگرام در ارتباط باشید هزینه توافقی
www.TeraServer.ir
mizban97
October 26th, 2018, 01:01
با سلام
درود
مدیریت سرور قابل انجام می باشد .
جهت تماس تلگرام پیام بدید :
https://t.me/Mehr_rrg7476
mohammadshahabi
October 26th, 2018, 04:51
با سلام