PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل افزونه سئو Yoast

tarfandcity
October 23rd, 2018, 21:00
سلام
دوستانی که از افزونه سئوYoast استفاده میکنند آپدیت امروزش رو انجام ندن چون ظاهرا مشکلی برای افزونه پیش اومده چون قسمتی که برای پر کردن افزونه بوده نیستش.
البته اگر هم آپدیت کردید مشکلی نیست میتونید منتظر باشید تا آپدیت بعدیش بیاد.

tarfandcity
December 5th, 2018, 00:07
تقریبا دوباره چند روز پیش آپدیتی داد و به کل افزونه انگار از کار افتاده چون فیلدی نیست که پر بشه و کلا چراغ سبز و قرمز و اینا رو که نشون میداد دیگه نیست
شما هم این مشکلی رو داشتید؟

m2n
December 5th, 2018, 00:25
نسخه php شما چنده؟

sazsaz
December 5th, 2018, 00:26
yoast متاسفانه داره تمام قسمت هاش را پولی می کنه

mo_mohit1
December 6th, 2018, 20:35
سلام
دوستانی که از افزونه سئوYoast استفاده میکنند آپدیت امروزش رو انجام ندن چون ظاهرا مشکلی برای افزونه پیش اومده چون قسمتی که برای پر کردن افزونه بوده نیستش.
البته اگر هم آپدیت کردید مشکلی نیست میتونید منتظر باشید تا آپدیت بعدیش بیاد.

مشکلی نداره داداش. توی تلگرام در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم. جای منو ها و پر کردن فیلد ها فقط تغییر کرده .وگرنه بخوبی کار میکنه

tarfandcity
December 10th, 2018, 21:07
مشکلی نداره داداش. توی تلگرام در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم. جای منو ها و پر کردن فیلد ها فقط تغییر کرده .وگرنه بخوبی کار میکنه

فکر نمیکنم فقط جای منوها تغییر کرده باشه برای من کلا از کار افتاده هیچ آپدیتی هم نمیده

amir rasouli nas
August 22nd, 2021, 02:32
نه این افزونه پولی نمیشه میبینین که چندین ماه گذشته ولی پولی نشده همه قسمت هاش حتی نسخه رایگان این افزونه هم هست که خیلی هم بهتر است نسخه پولیش هم برای افراد حرفه ای هستش
فروش هاستینگ شرکت میهن چت (http://mihanpw.ir/)