PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در سرور

refigh
October 23rd, 2018, 02:04
سلام
یکی از وب مستر های عزیز برای من سرور مجازی المان کانفیگ کرده چند مورد اشکال در سرور است ادمین میگن همه چیز مرتب است ولی من برخی مشکلات دارم روش

برخی اسکریپت ها مثل فریر روش نصب میشه ولی انگار به دیتا بیس وصل نمیشه وقتی نصب کنید همون لحظه وارد ادمین نمیشه فقط با کروم میره اونم نمیشه هیچ محصول اضافه کنی

و اسکریپت whmcs هم نصب نمیشه رو ioncube گیر میده ادمین سرور میگه من فعال کردم ولی بازم مشکل داره روش

و یه سری مشکلات خورد ریز دیگر مشکل از چی میتونه باشه کسی اطلاع داره ممنون میشم رهنمای کنید به ادمین بگم رو سرور اعمال کنه

RoobinaServer
October 23rd, 2018, 02:25
سلام
یکی از وب مستر های عزیز برای من سرور مجازی المان کانفیگ کرده چند مورد اشکال در سرور است ادمین میگن همه چیز مرتب است ولی من برخی مشکلات دارم روش

برخی اسکریپت ها مثل فریر روش نصب میشه ولی انگار به دیتا بیس وصل نمیشه وقتی نصب کنید همون لحظه وارد ادمین نمیشه فقط با کروم میره اونم نمیشه هیچ محصول اضافه کنی

و اسکریپت whmcs هم نصب نمیشه رو ioncube گیر میده ادمین سرور میگه من فعال کردم ولی بازم مشکل داره روش

و یه سری مشکلات خورد ریز دیگر مشکل از چی میتونه باشه کسی اطلاع داره ممنون میشم رهنمای کنید به ادمین بگم رو سرور اعمال کنه

سلام

عجب ادمینی که باید به ایشون بفرمائید چه چیزی را فعال کنند !!!(لطفا نام ادمین را نگذارید)

بفرمائید فعال بودن ioncube را بررسی کنند فقط نصب با چند تا دستور کافی نیست...

در مورد سایر موارد هم باید کل سرور شما بررسی شود مشخص نیست چه ایرادات کانفیگی وجود دارد.

موفق باشید

1eng.ir
October 23rd, 2018, 10:48
یه phpinfo بگیر ببین Ioncubeloader فعال هست یا نه

refigh
October 23rd, 2018, 16:51
سلام

عجب ادمینی که باید به ایشون بفرمائید چه چیزی را فعال کنند !!!(لطفا نام ادمین را نگذارید)

بفرمائید فعال بودن ioncube را بررسی کنند فقط نصب با چند تا دستور کافی نیست...

در مورد سایر موارد هم باید کل سرور شما بررسی شود مشخص نیست چه ایرادات کانفیگی وجود دارد.

موفق باشید

طرف کارش درسته میگه من درست کانفیگ کردم
اونم مونده این دو مورد چرا نصب نمیشه

TakCloud
October 23rd, 2018, 16:53
وقتی whmcs ارور میده حتما نصب نیست
یه احتمالی که وجود دارد شما توی سی پنل حداقل سه نسخه php داری و فقط روی یکیش فعال کرده باشه
باتشکر

refigh
October 23rd, 2018, 16:57
وقتی whmcs ارور میده حتما نصب نیست
یه احتمالی که وجود دارد شما توی سی پنل حداقل سه نسخه php داری و فقط روی یکیش فعال کرده باشه
باتشکر
رو 5.4
5.6
7.0 تست کردم رو هیچگدام جواب نمیده
فریر وقتی نصب میکنی رو خرید کلیک میکنی میزنه محصول وجود ندارد
و WHMCS , هم این خطا میده

/install/install.php is corrupted.

This error will occur if you are running Ioncube Loaders version 10.0 or earlier. WHMCS 7.5 requires Ioncube Loaders 10.1.0 or above.

TakCloud
October 23rd, 2018, 16:58
ظاهرا ورژن Ioncube قدیمیه نسخه جدیدتر نیاز داره

OmizbanCo
October 23rd, 2018, 17:06
درود در ارتباط باشید یا ای دی تلگرام ارسال کنید پیام بدم خدمتتون