من سایت های مختلف زیادی رو با gtmetrix.com تست کردم . بیشتر برای مشخص شدن کیفیت و مقایسه هاستینگ های مختلف.
هر چند می دونم که این مقایسه چون شرایط فرق می کنه درست نیست اما زمان لود سایت ها خیلی متفاوت بودن.
جدا از تمام مسائل و پارامترهایی مثل هاست و ...
اگر درنظر بگیریم که مثلا حجم یه صفحه از سایت 2 مگابایت باشه و حداکثر 20 تا رکوئست داشته باشه، توی چه زمانی سایت لود بشه خوبه ؟
یا بزارید جور دیگه بپرسم الان یه صفحه از یه سایت با همین شرایط بالا توی 5 ثانیه لود شد الان این سایت سرعت لودش خوبه یا خیلی کنده؟
topwebhost
October 23rd, 2018, 00:24
من سایت های مختلف زیادی رو با gtmetrix.com تست کردم . بیشتر برای مشخص شدن کیفیت و مقایسه هاستینگ های مختلف.
هر چند می دونم که این مقایسه چون شرایط فرق می کنه درست نیست اما زمان لود سایت ها خیلی متفاوت بودن.
اگر درنظر بگیریم که مثلا حجم یه صفحه از سایت 2 مگابایت باشه و حداکثر 20 تا رکوئست داشته باشه، توی چه زمانی سایت لود بشه خوبه ؟
یا بزارید جور دیگه بپرسم الان یه صفحه از یه سایت با همین شرایط بالا توی 5 ثانیه لود شد الان این سایت سرعت لودش خوبه یا خیلی کنده؟
سلام
سایتی با تعداد درخواست 20 و حجم صفحه 2 مگ با لود 5 ثانیه میشه گفت سرعت لود خوبی نیست و متوسط یا شاید متوسط به پایین هست
سایت هایی هست که حجم صفحه و تعداد درخواست بیشتر از این هست ولی زمان لود خیلی کمتری دارند. مثلا در زمان 3 ثانیه یا 4 ثانیه لود میشن.
البته لازمه بگم هاست خیلی تاثیر داره.
Reza G
October 23rd, 2018, 11:00
همینطوری که عزیز بالایی توضیح دادند، زمان لودی که فرمودید برای این تعداد ریکوئست چندان مناسب نیست.
البته سرور شما اگر از داخل ایران باشه، به دلیل این که نسبت به سرورهای تست جیتی متریکس پینگ مناسبی نداره، زمان لود رو بالا میزنه.
یه صفحه html که دیگه این حرفارو نداره :d
مردی وردپرس با 150 هزار تا پست و 100 هزار دسته بندی و ... رو بیار زیر 1 ثانیه :d
1eng.ir
October 29th, 2018, 10:08
یه صفحه html که دیگه این حرفارو نداره :d
مردی وردپرس با 150 هزار تا پست و 100 هزار دسته بندی و ... رو بیار زیر 1 ثانیه :d
کرم دارم ۱۰۰ هزار دستهبندی بزنم مگه؟ :d
قالبت تر و تمیز باشه
شونصد هزار تا پلاگین مسخره نصب نکرده باشی
وردپرس رو هم میتونی امتیاز بالا بگیری
ali215215
October 29th, 2018, 11:35
کلا وردپرس برای سایت های با حجم بالا مناسب نیست و بعدا با افزایش حجم دیتا بیس به مشکل دان میخورید
وردپرس با همه ی خوبی ها و رایگان بودنش بدرد سایت بزرگ نمی خوره
سرعت سایت هم به خیلی چیزها است
مثلا سرعت سایت درهارد اس اس دی 850 به بالای ساسونگ حداقل 3 برابر هارد اس اس دی استوک است که روی سروها وارد ایران می شود و خیلی ها هم استفاده میکنند ولی هارد برای 10 سال پیش است -درسته اس اس دی است ولی کدام اس اس دی؟
---------------
از مهمترین دیگر سرعت پورت دیتا سنتر است که مثلا در ایران حتی یک دهم ااروپا وامریکا هم نیست
مثلا می گن پورت 1 گیگ ایران که نهایتا دانلود به120 مگ هم نمی رسه
ولی می گن پورت 1 گیگ المان
سرعت به بیش از 250 مگ تا 500 مگ می رسه
پایداری هم که اصلا قابل قیاس نیست
قصد سایت بزرگ دارید سمت وردپرس یا لاراول نرید به مشکل میخورید
1wp.ir
November 1st, 2018, 19:57
قصد سایت بزرگ دارید سمت وردپرس یا لاراول نرید به مشکل میخورید
پیشنهاد شما در این مورد چیه؟
SIBHost
November 28th, 2018, 14:48
درود بر شما
در حال حاصر با امکانات فعلی و با فرض بر اینکه سایت شما بهینه است و در ایران میزبانی می شود، 2 مگابایت با 20 ریکوئست باید قبل از کَش زیر 1.5 ثانیه لود بشه و بعد از کَش زیر 0.5 (نیم) ثانیه.
هرچقدر زمان لود بالاتر بره باید blocking element رو پیدا کنید.
راجع به وردپرس هم با دوستان موافق هستم و هم مخالف:
موافق از این نظر که وردپرس معمولا امکانات اضافی داره که شاید شما نیازی به اون امکانات نداشته باشید. بنابراین با هر بار لود سایت، یکسری امکانات اضافه و بی مورد برای کاربران بارگذاری خواهد شد که با اندکی صرف زمان می تونید این موارد رو کم کنید.
مخالف از این نظر که بنده پروژه های بزرگی رو با وردپرس پیداه سازی کردم که اگر همون پروژه ها رو به صورت اختصاصی کد می نوشتم شاید باید 5 برابر بیشتر هزینه می کردند برای "دقیقا" همان امکاناتی که وردپرس ارایه می کند.
taranoome
November 29th, 2018, 18:45
واقعا وردپرس با ججم بالا مصیبتی هست برای خودش
حجم 2 مگابایت خیلی زیاد هست و سعی کنید حجم صفحه رو بیارید پایین زمانیکه حجم صفحه پایین بیاد سرعت لود سایت بالا میره
1eng.ir
December 1st, 2018, 17:13
ولی می گن پورت 1 گیگ المان
سرعت به بیش از 250 مگ تا 500 مگ می رسه
پورت 1Gbps چطور قراره ۲۵۰ تا ۵۰۰ مگابایت در ثانیه دانلود کنه؟
هر ۸ بیت ۱ بایت مگه نمیشه؟
hoka
December 1st, 2018, 21:55
پورت 1gbps چطور قراره ۲۵۰ تا ۵۰۰ مگابایت در ثانیه دانلود کنه؟
هر ۸ بیت ۱ بایت مگه نمیشه؟