ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در جستجوی دامنه پس از آپدیت whmcs به ورژن ۷.۶.۱

mandana32
October 22nd, 2018, 17:05
سلام

ما whmcs رو آپدیت کردیم و پس از اون بخش جستجوی دامنه با مشکل مواجه شده

وقتی دامنه ای رو جستجو میکنیم برای ثبت صفحه رفرش میشه و به لینک زیر میره :

domain/cart.php?tld=.com

و صفحه اول سبد خرید رو میاره

ممنون میشم راهنمایی کنید

Reza G
October 22nd, 2018, 20:09
پوسته تون استاندارد خود whmcs هست یا از این دستکاری شده هاست؟

mandana32
October 23rd, 2018, 10:18
اگر منظورتون قالب WHMCS هست خب طبیعتا از قالب های غیر از whmcs استفاده می کنیم اما با ۲ قالب تست کردم مشکل یکسان بود

- - - Updated - - -

از قالب اهورا استفاده می کنیم باید چکار کنیم ؟

قالب اصلی whmcs رو فعال کردم این مشکل را نداشت

Reza G
October 23rd, 2018, 10:55
اگر منظورتون قالب WHMCS هست خب طبیعتا از قالب های غیر از whmcs استفاده می کنیم اما با ۲ قالب تست کردم مشکل یکسان بود

- - - Updated - - -

مشکل از قالب هست . از قالب اهورا استفاده می کنیم باید چکار کنیم ؟

قالب اصلی whmcs رو فعال کردم این مشکل را نداشت

پشتیبانی این قالب داخل همین انجمن هستند. بهشون پیام بدید. احتمال زیاد بتونند شما رو راهنمایی کنند.

mandana32
October 23rd, 2018, 17:21
مورد از قالب نبوده و مربوط به سبد خرید بود که با تنظیم بر روی standard_card مشکل حل شد (جهت اطلاع دوستانی که ممکن هست با این مشکل مواجه بشن )

تشکر از پشتیبانان whmcsco.com که مثل همیشه راهنمایی و پشتیبانی کردند با وجود اینکه مشکل ارتباطی به قالبشون نداشت .

snmsoftpc
October 24th, 2018, 13:25
سلام و احترام

خواهش میکنم، امیدوارم دیگه مشکلی برای شما پیش نیاد و با خیال راحت به فروش ادامه بدید.

موفق و پیروز باشید

مورد از قالب نبوده و مربوط به سبد خرید بود که با تنظیم بر روی standard_card مشکل حل شد (جهت اطلاع دوستانی که ممکن هست با این مشکل مواجه بشن )

تشکر از پشتیبانان whmcsco.com که مثل همیشه راهنمایی و پشتیبانی کردند با وجود اینکه مشکل ارتباطی به قالبشون نداشت .