ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه طور پست تایپ یک صفحه رو توی فانکشن بگیریم ؟

elan
October 21st, 2018, 11:41
سلام دوستان

تو رو خدا به سوال من دقت کنید خیلی درگیر این سوال شدم. #:-S

توی فایل فانکشن وردپرس یک کد میخوام بنویسم که بیاد پست تایپ صفحه رو بگیره و اگر با پست تایپ ایکس برابر بود یک سری عملیات رو انجام نده.

الان مشکل اصلی ام اینه که چه طوری بیام پست تایپ یک پیج رو بگیرم. با get_post_type نمیشه

هزار تا تاحالا کد نوشتم عمل نمیکنه این کدها رو نوشتم .

$page = get_post();$posttype = get_post_type($page); if ($posttype != 'dwqa-question') {add_filter( 'the_content', 'crunchify_social_sharing_buttons');}

artuore
October 21st, 2018, 12:11
سلام دوستان

تو رو خدا به سوال من دقت کنید خیلی درگیر این سوال شدم. #:-S

توی فایل فانکشن وردپرس یک کد میخوام بنویسم که بیاد پست تایپ صفحه رو بگیره و اگر با پست تایپ ایکس برابر بود یک سری عملیات رو انجام نده.

الان مشکل اصلی ام اینه که چه طوری بیام پست تایپ یک پیج رو بگیرم. با get_post_type نمیشه

هزار تا تاحالا کد نوشتم عمل نمیکنه این کدها رو نوشتم .

$page = get_post();$posttype = get_post_type($page); if ($posttype != 'dwqa-question') {add_filter( 'the_content', 'crunchify_social_sharing_buttons');}

داکیومنت کامل اینجاست

https://developer.wordpress.org/reference/functions/get_post_type/

vahab00
October 21st, 2018, 12:27
میخای ی چیز خاص تو ی پست تایپ خاص نشون بدی ؟

NetworkFA
October 21st, 2018, 12:29
داکیومنت کامل اینجاست

https://developer.wordpress.org/reference/functions/get_post_type/

jj جان ندیده بودمت چندین وقته

elan
October 21st, 2018, 13:04
سلام نه میخوام یک لینک هایی که توی فایل فانکشن در صفحات سایت نمایش داده میشه .

اونها در صفحات خاصی نمایش داده نشه. حالا وجه اشتراک این صفحات چی هست؟ نوع پست تایپ اشون.

صفحاتی که مربوط به پست تایپ ایکس هستند در این صفحات این لینک ها به نمایش در نیاد.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

- - - Updated - - -

نه دیدم این صفحه رو. نداره اون کدی که میخوام کافی نیست توضیحاتش

vahab00
October 21st, 2018, 14:16
خب ادرس صفحه فعلی کاربر رو بگیرید و مقایسش کنید

elan
October 21st, 2018, 15:11
خب توی فانکشن دارم کد رو مینویسم نه توی پیج . توی فانکشن صفحه فعلی مفهوم نداره :( شما میدونی باید چی کار کنم

vahab00
October 21st, 2018, 15:45
خب توی فانکشن دارم کد رو مینویسم نه توی پیج . توی فانکشن صفحه فعلی مفهوم نداره :( شما میدونی باید چی کار کنم

دوست عزیز ربطی نداره
شما تعریف

if($currentuserur=='hachi'){...}
برای متغییر کارنت یوزر هم ی سرچ بزن تو گوگل current user url کلی راهنما وجود داره
ولی اگر منظورتون چیز دیگری است پس حتما من بد متوجه شدم

1wp.ir
October 22nd, 2018, 16:37
اگر موضوع حل نشده از طریق آی دی @onewp در ارتباط باشید