من میخوام یه سرور اختصاصی بگیرم واسه یه سایت دانلود که وارز هم تا حدودی ساپورت کنه.چون میخوام یه سرور جدا واسه کرک و سریال و .... داخل ایران بگیرم.
اما واقعا گیچ شدم..
نظر خودم leaseweb هستش اما همه میگن گرونه ولی کارش خوبه.
رفتم hetzner قیمت ها خوب بود! اما جندحا دیده بودم که ازش زیاد تعریف نشده بود و ...
سینگلهاپ هم فیمتاش بالاتر از leaseweb بود!
netDirekt نامی هم هست که ارزونه اما همه ازش فرارین!
خلاصه اینکه من تا ماهی 200 هزار میخوام هزینه کنم.(سرور+کانفیگ+پشتیبانی و ...) از کجا بگیرم و بهترین آفر ممکنه چیه؟
ممنونم یا علی
HugeServer
January 30th, 2011, 17:58
Leaseweb
itjavani
January 30th, 2011, 18:42
واسه شما Just LeaseWeb
the_coder
January 30th, 2011, 19:21
سلام نت دایرکت تو این 1-2 ماهه (یعنی از بعد اینکه leaseweb خریدش) ازش بدی ندیدیم به نظر من واقعا عالی شده
TukaNet
January 30th, 2011, 19:29
سرورهای اروپا اکثرا وارز لینکینگ رو قبول می کنند ولی وارز هاستینگ رو نه !
روسیه و هنگ کنگ هم برای شما میتونه مناسب باشه ...
از این 2 تا نگیر چون سرویس هاشون تست شده و جوابگو نیست
البته یه پیشنهاده و درصورتی که طالب دردسر هستی بسم الله
این حرکت شما واقعه زشت هست ...
behsazanhost
February 2nd, 2011, 02:33
لیزوب فوق العاده هستش
برای پشتیبانی هزینه نکنید چون بدون خرید پشتیبانی هم خیلی خوب جوابهای شما رو میدن و کارتون رو انجام میدن
اینجوری فکر می کنم مشکل هزینه هم برطرف بشه
د رمورد وارز هم گاهی یه ایمیلی میزنن و اخطار میدن ولی جدی نیست!
alirezak
February 2nd, 2011, 17:30
اتفاقا چند روز پیش بود یکی از دوستان تاپیک زده بود در مورد leasweb که راهنمایی هایی هم بهش کردیم
شما هم حتما از leasweb بگیر من از STC Host :: Real Time Services (http://www.stchost.com) سرور leasweb گرفتم که خود leasweb هم توی support کمک میکنه
توی leaseweb شک نکن
SOI
February 4th, 2011, 21:02
سلام نت دایرکت تو این 1-2 ماهه (یعنی از بعد اینکه leaseweb خریدش) ازش بدی ندیدیم به نظر من واقعا عالی شده
ما خیلی داونی داشتیم در همین 3 هفته اخیر ، حدود 4 روز ...
the_coder
February 4th, 2011, 21:05
نت دایرکت down ی داشتید؟؟؟؟؟ حتما سرورتون مشکل دیگه ای داشته وگرنه تو این 3 هفته حتی 1 لحظه هم قطع نبود
SOI
February 4th, 2011, 21:08
درجه بندی رو میتونم توی این مدتی طولانی که دنبال سرور اختصاصی بودم و هنوز منابع مالیش تامین نشده خدمت شما عرض کنم :
از نظر کیفیت :
لیزوب = ایران پراود + وطن دانلود نمونه سایت هایی هستند که روی این دیتا سنتر سرور دارند
سینگل هاپ
هتزنر
نت دایرکت