توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست یا سرور مجازی ایران
sir1
October 20th, 2018, 02:20
سلام
سایتم تقریبا بازدیدش بالا هست و میخام که یک هاست ایران پرسرعت, آپتایم بالا و با کیفیت با فضای 10 گیگ خریداری کنم.
هاست اشتراکی مناسب من هست یا سرورهای مجازی؟
تا الان از هاست اشتراکی استفاده کردم ولی قیمت سرور های مجازی هم یه خورده بالا هست. اگه دوستان راهنمای کنند و پیشنهاد بدن ممنون میشم.
NetworkFA
October 20th, 2018, 03:41
سلام
سایتم تقریبا بازدیدش بالا هست و میخام که یک هاست ایران پرسرعت, آپتایم بالا و با کیفیت با فضای 10 گیگ خریداری کنم.
تا الان از هاست اشتراکی استفاده کردم ولی قیمت سرور های مجازی هم یه خورده بالا هست. اگه دوستان راهنمای کنند و پیشنهاد بدن ممنون میشم.
فروش ویژه هاست حرفه ای ایران
میزبانی بر بستر SSD
ترافیک نامحدود
وب سرور LiteSpeed
سیستم عامل 7 CloudLinux
کنترل پنل : Cpanel
بکاپ گیری روزانه
https://clients.networkfa.net/cart.php?gid=15
rasam host
October 20th, 2018, 09:54
درود
هاست لینوکس SSD ایران 10گیابایت
پهنا باند : نا محدود
کنترل پنل : LiteSpeed
قیمت ماهانه : 30,000 تومان
قیمت سالانه : 185,000 تومان
جهت مشاهده سایر جزئیات و سفارش کلیک کنید (https://www.rasamhost.com/%d9%87%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87-%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%84%db%8c%d9%86%d9%88%da%a9%d8%b3-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86/)
آپ تایم 99.9% تضمینی
7 روز گارانتی بازگشت وجه
قابلیت نصب SSL بدون نیاز به IP اختصاصی (SNI)
کنترل پنل cPanel
وب سرور پرقدرت لایت اسپید + LSCache
قابلیت انتخاب نسخه PHP
قابلیت تنظیم Cloudflare
استفاده از اسکنر پرقدرت eXploit Scanner
استفاده از Comodo WAF
بک آپ گیری هفتگی /ماهانه
RoobinaServer
October 20th, 2018, 10:53
سلام
با سلام
برای مشخص شدن نیاز شما خیلی موارد باید بررسی شود.
اما در کل پیشنهاد تهیه سرور مجازی آن هم به صورت مدیریت شده با بکاب گیری منظم است اگر توان چنین هزینه ای ندارید بازدید سایت خود را سعی کنید کم نمائید و فایل های اضافی را حذف نمائید تا کل سایت را از دست ندهید و سر فرصت با هزینه مناسب سایت را ارتقا دهید تا رشد نماید زیرا با عدم هزینه مناسب و دریافت سرویس صحیح مانند صد ها تاپیک شکایتی که در انجمن وجود دارد ممکن است سایت خود را از دست بدهید.
موفق باشید
sir1
October 20th, 2018, 11:54
با سلام
برای مشخص شدن نیاز شما خیلی موارد باید بررسی شود.
اما در کل پیشنهاد تهیه سرور مجازی آن هم به صورت مدیریت شده با بکاب گیری منظم است اگر توان چنین هزینه ای ندارید بازدید سایت خود را سعی کنید کم نمائید و فایل های اضافی را حذف نمائید تا کل سایت را از دست ندهید و سر فرصت با هزینه مناسب سایت را ارتقا دهید تا رشد نماید زیرا با عدم هزینه مناسب و دریافت سرویس صحیح مانند صد ها تاپیک شکایتی که در انجمن وجود دارد ممکن است سایت خود را از دست بدهید.
موفق باشید
سایتم الان روی سرور ایران میزبان فا است و با منابع مشکل نداره فقط سرعتش مثل هاست اروپا نیست و برای همین میخام هاست یا سرور ایران با هزینه ماهانه تا 40 ت تهیه کنم.
دوستان خودشون میتونن سایت که در امضا هست رو بررسی کنند و هاستی باشه که با 30 تا 40 کاربر انلاین مشکلی پیش نیاد.
Danax
October 20th, 2018, 12:00
سایتم الان روی سرور ایران میزبان فا است و با منابع مشکل نداره فقط سرعتش مثل هاست اروپا نیست و برای همین میخام هاست یا سرور ایران با هزینه ماهانه تا 40 ت تهیه کنم.
دوستان خودشون میتونن سایت که در امضا هست رو بررسی کنند و هاستی باشه که با 30 تا 40 کاربر انلاین مشکلی پیش نیاد.
درود و عرض ادب
با بنده در ارتباط باشید میتوانیم شما را ساپورت کنیم و همچنین پیشنهاد خوبی برای شما دارم
https://t.me/coco_for
RoobinaServer
October 20th, 2018, 12:07
با سلام
اصلا و اصلا با چنین هزینه ای به دنبال سرور مجازی نروید (فقط شما ضرر خواهید کرد و میزبان سود)
در زمان دلار حدود 4 ت شاید 40 ت بودجه شما برای 10 گیگابایت هاست اشتراکی بازدید متوسط رو به بالا مناسب بود (البته آن زمان شرکت های حرفه ای هزینه آنها بیشتر بود منظورم خرید شما از شرکت های متوسط بود) اما الان 100% کم است.
سرعت سایتتون بد نیست خوبه، اگر جایی که هستید راحت هستید و مشکلی ندارید پس خوبه حساس نشید و همانجا که هستید بمانید بهتر است - ترجیحا نیز همیشه خودتان بکاب بگیرید.(روزانه یا هفتگی و ... بستگی به ارزشی که سایتتان برای شما دارد بکاب تهیه نمائید)
سعی نمائید از سایتتان کسب درآمد نمائید تا بتوانید ارتقا دهید.
باتشکر
negarnovin
October 20th, 2018, 13:22
سلام
قربان می بایستی در بخش درخواست سرویس تاپیک ارسال کنید تا بتوانیم به شما آفر دهیم!
به نظر بنده سرور تهیه کنید محدودیتی دیگر نخواهید داشت ولی هزینه بیشتر هستش
اما هاست پربازدید هم می توانید تهیه کنید
taghikhani
October 20th, 2018, 15:00
شما وقتی هاست اشتراکی تهیه میکنید در واقع از امکانات سخت افزاری یک سرور بسیار قوی به صورت اشتراکی استفاده میکنید. اگر قصد داشته باشید هاست خود را با سرور مجازی جایگزین کنید باید مطمئن شوید سروری که تهیه میکنید از سرور هاست شما قویتر است و این مستلزم پرداخت هزینه بالایی است. مگر اینکه سرور هاست فعلی شما خیلی قوی نباشد.
همچنین سرور مجازی دارای هزینه هایی از قبیل کنترل پنل و نصب و کانفیگ و نگهداری است. همچنین باید سرور بکاپ تهیه بفرمایید.
اگر قصد پرداخت هزینه بالا را ندارید هاست برای شما مناسبتر است.
a1994n1373
October 20th, 2018, 22:22
سلام .
لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا بتونیم آفر ارسال کنیم .