PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمدید دومین 5 ساله آی آر

ipsat
October 16th, 2018, 22:57
سلام
نیاز به تمدید دومین آی آر به مدت 5 سال و مهلت پایان دومین تا 25 مهر هست و در صورت عدم تمدید به مرحله قفل می ره.
منتظر پیشنهاداتون هستم.

ipsat
October 17th, 2018, 00:04
تمدید شد، ختم تاپیک.

princeserver
October 17th, 2018, 08:15
سلام
نیاز به تمدید دومین آی آر به مدت 5 سال و مهلت پایان دومین تا 25 مهر هست و در صورت عدم تمدید به مرحله قفل می ره.
منتظر پیشنهاداتون هستم.

واسه یه دامنه ای ار مگه چقدره 15 تومان نهایتش 20 تومان تاپیک باز میکنید یعنی لنگ 15 تومان تمدید هستید :) هاهاها بابا سایت داره به کجا میکشه چرا کار میکنید وقتی اصلا هیچی ندارید مگه زوره :)

my-host
October 17th, 2018, 09:57
زمان تاپیک و ختم تاپیک رو مشاهده کنید توی یک دقیقه شروع و پایان زدن فقط خدا میدونه دلیلشون چی میتونه باشه!

ipsat
October 17th, 2018, 09:58
واسه یه دامنه ای ار مگه چقدره 15 تومان نهایتش 20 تومان تاپیک باز میکنید یعنی لنگ 15 تومان تمدید هستید :) هاهاها بابا سایت داره به کجا میکشه چرا کار میکنید وقتی اصلا هیچی ندارید مگه زوره :)

برای روشن ماجرا ، اول اینکه مسئله پولش نیست.
1. دومین در پنل سایت رجیستر بود و برای تمدید درگاه پرداخت نداشت و مجبور شدم کارت به کارت کنم خطا داد.
2. سایت آی تراشه رابط مالیش کار نمی کرد تو نیک خطا میداد و پیشتیبانیش هم ماشالله خوابن.
3. دیدم از سایت وب هاست چیزی در نمیاد رفتم فراسو تمدید کردم و سه سوته تمدید شد و تمام.

mizban97.ir
October 17th, 2018, 10:42
برای روشن ماجرا ، اول اینکه مسئله پولش نیست.
1. دومین در پنل سایت رجیستر بود و برای تمدید درگاه پرداخت نداشت و مجبور شدم کارت به کارت کنم خطا داد.
2. سایت آی تراشه رابط مالیش کار نمی کرد تو نیک خطا میداد و پیشتیبانیش هم ماشالله خوابن.
3. دیدم از سایت وب هاست چیزی در نمیاد رفتم فراسو تمدید کردم و سه سوته تمدید شد و تمام.

سلام

آی تراشه با ایرنیک قرارداد مستقیم دارن باهاشون تماس بگیرید سه سوت حل میکنن بالای 100 دامین ثبت و تمدید کردیم از طریق آی تراشه