رسیلو دامین سایت من را خاطر کپی رایت بدون هشدار قبلی تعلیق کرده بهشون تیکت دادم و گفتم سایت را از تعلیق خارج کنید ولی گفتن باید اول پست ها را حذف کنی بعد از تعلیق خارج کنیم
دوستان راهنمایی کنید چطور می تونم این کار را بکنم؟
مسیر زیر را رفتم ا
phpmyadmin....wp-post... search
بعد اسم پست را سرچ کردم و از همونجا که پست را آورد حرف کردم
آیا این مسیر درسته؟
تگ ها را چطوری می تونم حذف کنم؟
دوستانی که اطلاعات دارید لطفا راهنمای کنید زحمت چند سالم داره از بین می ره ممنونتون می شم
1wp.ir
October 16th, 2018, 20:10
بعد اسم پست را سرچ کردم و از همونجا که پست را آورد حرف کردم
آیا این مسیر درسته؟
تگ ها را چطوری می تونم حذف کنم؟
وقتی پست ها رو حذف کردید دلیلی نداره تگ ها رو حذف کنید. ممکن هست این تگ ها در پست هایی که حذف نکردید استفاده شده باشن.
به غیر از این حتما از دیتابیس قبل از هر مرحله بک آپ بگیرید.
اگر هم احیانا خواستید تگ ها زو حذف کنید اطلاعات مربوط به تگ ها حداقل توی سه تا جدول مختلف دیتابس وجود داره . در صورتی که اشتباه کنید ممکنه اتفاقات غیر قابل پیش بینی بیافته که کل سایت رو تحت تاثیر قرار بده
hamra
October 16th, 2018, 20:20
وقتی پست رو حذف کردید کفایت میکنه
jamal3702
October 16th, 2018, 20:25
وقتی پست ها رو حذف کردید دلیلی نداره تگ ها رو حذف کنید. ممکن هست این تگ ها در پست هایی که حذف نکردید استفاده شده باشن.
به غیر از این حتما از دیتابیس قبل از هر مرحله بک آپ بگیرید.
اگر هم احیانا خواستید تگ ها زو حذف کنید اطلاعات مربوط به تگ ها حداقل توی سه تا جدول مختلف دیتابس وجود داره . در صورتی که اشتباه کنید ممکنه اتفاقات غیر قابل پیش بینی بیافته که کل سایت رو تحت تاثیر قرار بده
ممنون از راهنماییتون
بدبختانه تگ را از تو بخش wp-term حذف کردم ولی مطمئنم که اون تگ فقط تو یک پست استفاده شده بود ( یعنی همونی پستی که حذف شده و هیچ جای سایت دیگه از اون تگ استفاده نکردم چون تگ مهمی نبود) آیا در این صورت باز هم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
iraniam2000
October 16th, 2018, 20:44
یک دامنه موقت (مثلا دامنه رایگان) روی دامنه اصلی پارک کن و از phpmyadmin موقتا آدرس سایت را به همین آدرس موقت تغییر بدید بعد هر کاری از حذف و اضافه داشتید انجام بدید و در آخر از بخش تنظیمات خود وردپرس مجددا دامنه را به دامنه اصلی تغییر بدید
با این طریق احتمالا صدمه زدن به سایت به حداقل میرسه و هر تستی هم خواستید میتونید بر روی دامنه موقت انجام بدید
دیتابیس برای تست کارهایی که مطمئن نیستید یعنی بازی مرگ و زندگی برای سایت و حتما هم قبل هر تغییری بکاب بردارید