توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برداشتن قسمتی از سی پنل
nazarkhani
October 16th, 2018, 17:23
سلام
دوستان چجوری میشه قسمت billing & support رو از توی گزینه های سیپنل برای مشتریان برداشت ؟
در whm قسمت Feature Managerنبود این گزینش
mnajafi33
October 16th, 2018, 17:54
سلام
دوستان چجوری میشه قسمت billing & support رو از توی گزینه های سیپنل برای مشتریان برداشت ؟
در whm قسمت Feature Managerنبود این گزینش
سلام
این قسمت مربوط به whmcs هست که تو نسخه های جدید این امکان رو به کاربران داده که از cpanel کارهایی مثل ثبت دامنه و انتقال دامنه ایجاد تیکت و ... رو انجام بدن و از cpanel منتقل میشه به ناحیه کاربری بدون وارد کردن یوزر و پسورد میتونند وارد اکانت خود در whmcs بشن
برای غیر فعال کردن این امکان به ادرس زیر در قسمت مدیریت whmcs خود بشین
https://domain.com/client/admin/configapplinks.php
و این مورد رو غیرفعال کنید و میتونید مشخص کنید چه ایتم هایی وجود داشته باشن
و این مورد رو هم بگم با غیرفعال کردن این گزینه این امکان از روی هاست ها غیرفعال نمیشه ولی روی هاستهایی جدید ایجاد نمیشه
برای حذف باید وارد پروفایل هر کاربر بشین بعد در فسمت سرویس ها هاستی که دارن رو انتخاب کنید و از طریق دکمه "مدیریت لینک های نرم افزار " میتونید حذف و ایجاد کنید
باتشکر
nazarkhani
October 16th, 2018, 23:36
سلام
این قسمت مربوط به whmcs هست که تو نسخه های جدید این امکان رو به کاربران داده که از cpanel کارهایی مثل ثبت دامنه و انتقال دامنه ایجاد تیکت و ... رو انجام بدن و از cpanel منتقل میشه به ناحیه کاربری بدون وارد کردن یوزر و پسورد میتونند وارد اکانت خود در whmcs بشن
برای غیر فعال کردن این امکان به ادرس زیر در قسمت مدیریت whmcs خود بشین
https://domain.com/client/admin/configapplinks.php
و این مورد رو غیرفعال کنید و میتونید مشخص کنید چه ایتم هایی وجود داشته باشن
و این مورد رو هم بگم با غیرفعال کردن این گزینه این امکان از روی هاست ها غیرفعال نمیشه ولی روی هاستهایی جدید ایجاد نمیشه
برای حذف باید وارد پروفایل هر کاربر بشین بعد در فسمت سرویس ها هاستی که دارن رو انتخاب کنید و از طریق دکمه "مدیریت لینک های نرم افزار " میتونید حذف و ایجاد کنید
باتشکر
این راه را رفتم اما نشد
mnajafi33
October 16th, 2018, 23:42
این راه را رفتم اما نشداز طریق دکمه ای که در قسمت سرویس ها در whmcs هست هم امتحان کردین حذف نشد ؟
چون خودم امروز تست کردم از طریق دکمه که در whmcs هست بابت حذف این مورد درست کار کرد و جواب داد
Sent from my HTC One using Tapatalk
nazarkhani
October 17th, 2018, 10:36
از طریق دکمه ای که در قسمت سرویس ها در whmcs هست هم امتحان کردین حذف نشد ؟
چون خودم امروز تست کردم از طریق دکمه که در whmcs هست بابت حذف این مورد درست کار کرد و جواب داد
Sent from my HTC One using Tapatalk
نه نشد
mizban97.ir
October 17th, 2018, 10:43
نه نشد
درود
برای سرویس های جدید اعمال میشه اگر غیرفعال کردید