PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اختصاصی میهن وب هاست؟

saeed.mihan
October 15th, 2018, 19:41
سلام
وقت بخیر دوستان
به دنبال هاست پر بازدید باکیفیت می باشم که حدود 30 بازدید همزمان را با سیستم مدیریت محتوا وردپرس در حالت بهینه پوشش دهد.
گزینه ای که به ذهنم رسید استفاده از سرویس زیر است:
https://my.mihanwebhost.com/cart.php?gid=37
لطفا اگر از این سرویس میهن وب هاست استفاده کردید، تجربه تون رو بگید.
باتشکر

سیدرضا بازیار
October 15th, 2018, 20:55
من از هاست لینوکس سی پنل آلمان استفاده کردم و راضی بودم
روزانه تا ۱۰ هزار بازدید کننده داشتم و همزمان تقریبا ۲۰-۳۰ نفر آنلاین بودند و خوب بود

هر ماه هم خودتون بک آپ بگیرید که نمیشه به بک آپ هاشون زیاد اعتماد کرد
آنتی دیداس ندارند و هر مدت یه بار قطعی دارید. این اواخر هم کلا آی پی خارجی رو بسته بودند که من تمدید نکردم و فرار کردم... (چون من زیاد روی قطعی ها حساس هستم رفتم روی هاست دی ال)

در کل من راضی بودم و نسبت به قیمتش خوبه

توی همین انجمن هم کاربران زیادی هستند که هاستینگ دارند و به دلیل اینکه سرور هاشون مثل میهن وب هاست شلوغ نیست، از نظر کیفیت میتونه بهتر از میهن وب هاست باشه

saeed.mihan
October 15th, 2018, 21:55
این هاست هاشون گویا ایرانه و به گفته خودشون 40 تا 50 نفر رو در لحظه پشتیبانی می کنه.
البته آنتی دیداس داره در مشخصات هاست هم نوشته

alfapardaz
October 15th, 2018, 22:28
اطلاعات بیشتر و بهتر با پشتیبانی اونا در تماس باشید

navid_nasim
October 16th, 2018, 00:17
من عاشق میهن وب هاستم هرکجا هم باشه ازشون تعریف میکنم من از سال 91 اونجا بودم و چندین سایت رو بالا آوردم واقعا برای کسانی که تازه شروع میکنن یک تجربه عالی هست پشتیبانیشون حرف نداره تیکت جواب دادن در هر زمان هستن زمانی که اونجا بودم یک بارم سایتم داون نشد فقط زمانهایی که سرتاسری بود

ولی برای بازدیدها روزانه یکتا زیاد اصلا توصیه نمیشه همین رو من گرفتم هاست پر بازدید ولی فرق آنچنانی نکرد با هاست اشتراکی و مجبور شدم کوچ کنم دو شرکت که رفتم با اذعان کنم این دو شرکت که اصلا پشتیبانیشون مثل میهن نیست یکیشون تیکت میدم یک ساعت بعد جواب میدن شب باشه دیگه تا صبح خبری نیست ولی میهن وب هاست شب ساعت 3 تیکت مدادم یک ربع بعد جواب میدادن بیشتر تایم دیر جواب دادن برای من نیم ساعت بود حتی قسمت کابریشون میهنو وب هاست چیز های جالب داره که تو دوشرکت دیگه ندیدم
دوست دارم تجربه م رو دراختیارت قرار بدم بهتر انتخاب کنی

:">:115:

saeed.mihan
October 16th, 2018, 00:42
بنده هم چند ساله هم سرویس های مختلف و هم دامنه دارم.
از نظر امنیت داده ها عالی هستن، منتها این سرویس رو تست نکرده بودم که الان گرفتم یکماهه ببینم چطور هست.
اما چند نمونه سایت روی این سرور قبلش گرفتم و تست کردم، انصافا خوب بودن

parsooa
October 17th, 2018, 14:25
بنظر من هاست داخلی بهتره چون هم از نظر سرعت هم اینکه بیشتر مشتریان از داخل هستند به صرفه تره

server95
October 18th, 2018, 12:21
من هاست اختصاصی ازشون گرفتم حدود یک سال. منتها قطعی زیادی داشتم. بازدید 300 تا 400 بازدید همزمان روی هاست اخنصاصی داشتم که خوب بود ولی با قطعی های زیاد. البته میگفتن بخاطر یکی از مسیرهاشون این مشکل پیش اومده بود ولی به هار حال باید مشکل رو رفع میکردن.

در کل من تا حالا نزدیک 20 سایت رو چندین ساله که از هاست اشتراکی میهن وب هاست استفاده میکنم و تا حالا مشکلی واسم پیش نیومده.
اون هاست اختصاصی هم کوچ کردم روی سرور اختصاصی افرانت که تا حالا به غیر از چندماه پیش که باگ پیدا شد و خیلی از سوییچ های سیسکو رو درگیر کرد، قطعی نداشتم.