توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پی پال آمریکا 100درصد وریفای شده آفر ویژه
sarwhost
October 14th, 2018, 11:10
38696
پی پال آمریکا فول وریفای
+ Bank (Virtual Bank) verified
+ Phone Verified ( have google voice )
+ VCC (Virtual Credit Card) verified
+ SSN confirmed
تحویل اکانت 1 تا دو روز کاری میباشد
بعد از سفارش لطفا یک تیکت برای واحد خدمات ارزی باز کنید
امکان پرداخت با بیت کوین و پرفکت مانی میباشد که باید تیکت ارسال کنید
@sarvit
ای دی تلگرام جهت مشاوره
https://t.me/sarvit
لینک سفارش
https://portal.sarv-it.com/cart.php?gid=58
هزینه افتتاح این حساب بصورت افر ویژه 50 دلار میباشد
لطفا توجه کنید حساب فول وریفای میباشد
shayantl
October 15th, 2018, 02:04
نه درست و حسابی جواب میدین و نه چیزی وای به حال زمانی که از شما چیزی بخریم و اکانت یا بک بخوره و یا لیمیت شه و اصلا مدارکی هم نمیدید که بشه بهتون اعتماد کرد من توصیه میکنم بقیه هم نخرن
sarwhost
October 15th, 2018, 02:43
نه درست و حسابی جواب میدین و نه چیزی وای به حال زمانی که از شما چیزی بخریم و اکانت یا بک بخوره و یا لیمیت شه و اصلا مدارکی هم نمیدید که بشه بهتون اعتماد کرد من توصیه میکنم بقیه هم نخرن
کسی که حرف زدن بلد نباشه شایسته جواب دادن نیست شما از راه نرسید حرفتون اینه که *** زیاد شده
شما اگه یکم عقل داشته باشید و شعور و یک مقدار بچه نباشید میفهمید اعتبار یک شخصو لااقل کم کمش توی این سایت از کجا میشه فهفید که از راه نرسیده چرتو پرت تحو.یل ادم ندید
کسی که از راه نرسیده از ***ی حرفی میزنه معلومه خودش چیکاره هست و ما دوست نداریم با همچین موجوداتی همکاری کنیم واقعا حیف این فضای مجازی و حیف کار ما که با بچه هایی مثل شما خراب شد حیف ....
speednet
October 15th, 2018, 02:46
سعید از همکاران مورد تایید هست تا به اینجاکه با هم همکاری داشتیم مشکلی پیش نیومده !
yasserhost
October 15th, 2018, 02:50
یه اکانت قبلا ازشون گرفته بودم یه مشکلی پیش اومد خودشون پیگیر شدن و حل کردن و هنوز مشکلی نخورده... حتی باهاشون هم همکاری خوبی داریم . مشکلی بوده حل کردن .
CodeSaz
October 15th, 2018, 02:54
چند روز پیش یک حساب سفارش داده شد ، تقریبا 48 ساعت بعد تحویل گرفتم و همه جوره وریفای شده بود ، اخلاق درجه یک ، پاسخگویی زیر 1 ساعت ، دست خوش مهندس :53:
ما راضی هستیم ، بعید میدونم دلیلی واسه لیمیت وجود داشته باشه ، اما اگرم یکروز چنین اتفاقی بیفته ، مطمئنن ازجانب شما ساپورت خواهیم شد .
IranianServer
October 15th, 2018, 03:19
والا برای من و مشتریانی که از طرف من به سمت ایشون هدایت شدن ، پشتیبانی خیلی قوی و خوبی داشتن ، هر موردی هم بوده با صبر و حوصله پاسخگو بودن ، مخصوصا در مورد خودم که همیشه نیمه شب ها و دیروقت مزاحمشون شدم که ازشون ممنون هستم .
البته که به ندرت پیش اومده که مشکلی برای اکانت هایی که از سمت ایشون ارائه شده پیش بیاد و تائید میشن از نظر من ، باید دید مشکل شما چی بوده که..... :39::39::39:
aminreza
October 15th, 2018, 09:14
سلام روزتون بخیر
میشه بفرمایید برتری پی پال امریکا نسبت به کشورهای شرق اسیا چیه ؟
چون شنیدم امریکا هم سختگیری بیشتری داره و ضمنا قابلیت گیفت و برداشت با کارت نداره
پ.ن : سوتفاهم پیش نیاد ، واقعا برام سواله که پرسیدم
Meistero
October 15th, 2018, 12:53
با درود!
روشنه که هدف از خرید استفاده از این اکانت برای مدتهاست و حق می دید که مشتری پیرامونش پرسش کنه.لطفا با دقت پاسخ بدید چون خیلی مهمه:
1.آیا اکانتها رو خودتون ایجاد میکنید یا از جایی تهیه میکنید؟اگر خودتونید آیا میتونید حساب رو با SSN کسی ایجاد کنید که توی شهر دلخواه من زندگی میکنه؟
2.شماره SSN ی که استفاذه میشه بطور کامل به مشتری داده میشه؟
3.از شماره آدمهای مسن که استفاده نمیکنید؟اگر یکنید هم مهم نیست فقط SSN و تاریخ تولد باید با هم مچ باشه!
4.آیا تایید آدرس هم انجام شده؟معمولا این کار رو با اضافه کردن یک AVS Card انجام میدن!فکر نمیکنم کارتی که اضافه کردین AVS Card باشه!
5.تاریخ انقضا کارت چقدره؟
ممنونم!
mehrshad.ho
October 15th, 2018, 16:42
آقای اسکندری از همکاران مورد اعتماد در این زمینه هستند
amir.king703
October 15th, 2018, 21:02
حساب پی پال خریداری کردم از ایشون ساپورت و پاسخگویی همه چیز خوب کارشون درسته.
shayantl
October 16th, 2018, 01:57
این حرف شما توهین هست در ضمن من از شما مدرک خواستم که ثابت کنید مثل لارسا *** نیستید ولی شما منو بلک کردید و ریپورت کردید پس آیا شما یک *** هستید ؟ که زمان ریختن پول بلاک می کنید؟ و جواب نمیدید و شروع به توهین می کنید
sarwhost
October 17th, 2018, 07:04
سلام روزتون بخیر
میشه بفرمایید برتری پی پال امریکا نسبت به کشورهای شرق اسیا چیه ؟
چون شنیدم امریکا هم سختگیری بیشتری داره و ضمنا قابلیت گیفت و برداشت با کارت نداره
پ.ن : سوتفاهم پیش نیاد ، واقعا برام سواله که پرسیدم
سلام دوست گرامی نمیشه گفت برتر هست یا نیست ولی عامیانه حساب امریکا در بین مردم جهان از اعتبار بیشتری برخورداره
- - - Updated - - -
با درود!
روشنه که هدف از خرید استفاده از این اکانت برای مدتهاست و حق می دید که مشتری پیرامونش پرسش کنه.لطفا با دقت پاسخ بدید چون خیلی مهمه:
1.آیا اکانتها رو خودتون ایجاد میکنید یا از جایی تهیه میکنید؟اگر خودتونید آیا میتونید حساب رو با SSN کسی ایجاد کنید که توی شهر دلخواه من زندگی میکنه؟
2.شماره SSN ی که استفاذه میشه بطور کامل به مشتری داده میشه؟
3.از شماره آدمهای مسن که استفاده نمیکنید؟اگر یکنید هم مهم نیست فقط SSN و تاریخ تولد باید با هم مچ باشه!
4.آیا تایید آدرس هم انجام شده؟معمولا این کار رو با اضافه کردن یک AVS Card انجام میدن!فکر نمیکنم کارتی که اضافه کردین AVS Card باشه!
5.تاریخ انقضا کارت چقدره؟
ممنونم!
درورد
مشتری که ادب رو رعایت کنه هر سوالی داشته باشه پاسخگو هستیم ولی اگه ادب نداشته باشه حوصله این فردو هیچ کس فک نکنم داشته باشه 2-ما پی پال کاملا وریفای شده میفروشیم نه ssn
1-خودمون ایجاد میکنیم . خیر محدود هست تهیه SSN برای ما و اینطوری نیست که بگیم فلان فرد باید باشه
3-بستگی داره موقع خرید چی گیرمون بیاد -پی پال به دیتابیس مردم امریکا کاملا دسترسی داره و تاریخ تولد هم جز اونهاست و وریفای کامل میشه
4-وریفای کامل
5-یک ساله
Meistero
October 18th, 2018, 13:15
- - - updated - - -
درورد
مشتری که ادب رو رعایت کنه هر سوالی داشته باشه پاسخگو هستیم ولی اگه ادب نداشته باشه حوصله این فردو هیچ کس فک نکنم داشته باشه 2-ما پی پال کاملا وریفای شده میفروشیم نه ssn
1-خودمون ایجاد میکنیم . خیر محدود هست تهیه ssn برای ما و اینطوری نیست که بگیم فلان فرد باید باشه
3-بستگی داره موقع خرید چی گیرمون بیاد -پی پال به دیتابیس مردم امریکا کاملا دسترسی داره و تاریخ تولد هم جز اونهاست و وریفای کامل میشه
4-وریفای کامل
5-یک ساله
ممنون از پاسختون!
1.امروزه وقتی وارد پی پل میشید می بینید که بخش زیادی از اطلاعات شما توسط پی پل پنهان شده تا اگر اکانت هک شد ,هکر نتونه اون اطلاعات رو بدست بیاره.از جمله تاریخ تولد و شماره ssn.از طرفی طبیعیه که این اطلاعات رو صاحب اکانت بدونه چون در آینده بهش نیاز خواهد داشت.چون گفتین اکانت رو خودتون ایجاد میکنید پس این اطلاعات رو دارید.آیا تاریخ تولد و شماره ssn رو به مشتری تحویل میدین یا نه؟
2.منظورم این نبودکه شماره شخص خاصی باشه.حتی ایالت دلخواه هم کافیه!...بلاخره شما یه دیتابیسی از ssn دارین .که اگر آدرس هم نداشته باشه میشه دست کم از روی سه شماره اول ssn ایالتش رو تشخیص داد.چون هر ایالتی شماره خودش رو داره.
ممنونم!
sarwhost
October 20th, 2018, 00:02
ممنون از پاسختون!
1.امروزه وقتی وارد پی پل میشید می بینید که بخش زیادی از اطلاعات شما توسط پی پل پنهان شده تا اگر اکانت هک شد ,هکر نتونه اون اطلاعات رو بدست بیاره.از جمله تاریخ تولد و شماره ssn.از طرفی طبیعیه که این اطلاعات رو صاحب اکانت بدونه چون در آینده بهش نیاز خواهد داشت.چون گفتین اکانت رو خودتون ایجاد میکنید پس این اطلاعات رو دارید.آیا تاریخ تولد و شماره ssn رو به مشتری تحویل میدین یا نه؟
2.منظورم این نبودکه شماره شخص خاصی باشه.حتی ایالت دلخواه هم کافیه!...بلاخره شما یه دیتابیسی از ssn دارین .که اگر آدرس هم نداشته باشه میشه دست کم از روی سه شماره اول ssn ایالتش رو تشخیص داد.چون هر ایالتی شماره خودش رو داره.