PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای چند سایته و قالب آوادا

MαHDi
October 11th, 2018, 23:20
باسلام خدمت همه دوستان

بنده میخواستم بعضی از قسمت های سایتم قالب متفاوتی از همدیگه داشته باشند تصمیم گرفتم قالب آوادا رو خریداری کنم.

حالا از دوستانی که در این زمینه تخصص دارند میخواستم راهنمایی بگیرم آیا ما از وردپرس معمولی استفاده کنیم هم میتونیم بعضی صفحات رو با قالب متفاوتی داشته باشیم یا نه باید حتما از وردپرس شبکه استفاده کنیم؟

همچنین اگر از وردپرس شبکه استفاده کنیم با توجه به اینکه هر ساب دامنه یک سایت محسوب میشه برای سئو بهتر هست؟ یا اگر از همان تک سایته استفاده کنیم برای سئو بهتره؟

باتشکر

1wp.ir
October 12th, 2018, 08:24
دقیقا زمینه فعالیت سایت چی هست؟ آدرس سایت؟

ldda company
October 12th, 2018, 11:08
با سلام
دوست گرامی زمینه فعالیت خودتون رو اعلام کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد . همچنین لطفا شفاف سازی کنید که منظورتون از اینکه " چند صفحه مجزا " داشته باشید چی هست ؟
اگه مثلا بخواید صفحه ای تحت عنوان " خرید یک محصول خاص " رو ایجاد کنید با همون قالب وردپرس هم میتونید این کارو بکنید و نیازی به وردپرس شبکه نیست . اما بحث ساب دامین فرق داره که همونطور که عرض کردم باید شفاف سازی انجام بدید :)

MαHDi
October 12th, 2018, 16:19
دقیقا زمینه فعالیت سایت چی هست؟ آدرس سایت؟

با سلام
دوست گرامی زمینه فعالیت خودتون رو اعلام کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد . همچنین لطفا شفاف سازی کنید که منظورتون از اینکه " چند صفحه مجزا " داشته باشید چی هست ؟
اگه مثلا بخواید صفحه ای تحت عنوان " خرید یک محصول خاص " رو ایجاد کنید با همون قالب وردپرس هم میتونید این کارو بکنید و نیازی به وردپرس شبکه نیست . اما بحث ساب دامین فرق داره که همونطور که عرض کردم باید شفاف سازی انجام بدید :)

باسلام و احترام

فعالیت های سایت ما پنل پیامکی - فروش فایل - تبدیل پی دی اف به ورد - فروش و اعطای نمایندگی اینترنت و ...

میخواستیم هر کدوم از بخش های یک قالب متفاوتی داشته باشه

حالا از نظر شما از وردپرس شبکه استفاده کنیم یا همون تک سایته ؟

همچنین برای سئو کدوم بهتر هست؟

باتشکر

1wp.ir
October 13th, 2018, 04:35
فعالیت های سایت ما پنل پیامکی - فروش فایل - تبدیل پی دی اف به ورد - فروش و اعطای نمایندگی اینترنت و ...

هر کدوم از این ها برای خودشون یه سایت جدا می طلبه و فکر نمی کنم همه این کارا رو توی یه سایت انجام داد.
اگر می خواید توی تمام این زمینه ها کار کنید پیشنهاد می کنم وب سایت های جداگونه ایی بزنید و از اونجایی که هرکدوم هم احتمالا نیاز به وقت و هزینه و انرژی زیادی دارند بعید می دونم تو تمام کارهایی که گفتید به بالاترین حد برسید.

یه زمینه رو انتخاب کنید به عنوان زمینه اصلی و روی همون تمرکز کنید و پیش برید

MαHDi
October 13th, 2018, 11:07
هر کدوم از این ها برای خودشون یه سایت جدا می طلبه و فکر نمی کنم همه این کارا رو توی یه سایت انجام داد.
اگر می خواید توی تمام این زمینه ها کار کنید پیشنهاد می کنم وب سایت های جداگونه ایی بزنید و از اونجایی که هرکدوم هم احتمالا نیاز به وقت و هزینه و انرژی زیادی دارند بعید می دونم تو تمام کارهایی که گفتید به بالاترین حد برسید.

یه زمینه رو انتخاب کنید به عنوان زمینه اصلی و روی همون تمرکز کنید و پیش برید

بادرود

ممنوم بزرگوار
اما ما سوالمون در رابطه به چیز دیگه ای بود.
بیشتر از نظر سئو و راحتی کار میخواستیم نظر دوستان بپرسیم.

باتشکر

mask-online
October 13th, 2018, 23:56
با سلام
امکان انتخاب قالب جداگانه برای هر یک از صفحات مد نظر در آوادا ممکن هست
اما با توجه به موردی که فرمودید و سرفصل های مختلف بهتر هست از سایت های جداگانه استفاده کنید
چون ساب دامین در حدی که شما میفرمایید نیز قابل نهایی شدن سئو رو نخواهد داشت
و یا اینکه بصورت سر شاخه موارد و زیر شاخه عمل کنید که به همراه سئو صفحات که بتونید رتبه گوگل دریافت کنید

MαHDi
October 17th, 2018, 12:11
با سلام
امکان انتخاب قالب جداگانه برای هر یک از صفحات مد نظر در آوادا ممکن هست
اما با توجه به موردی که فرمودید و سرفصل های مختلف بهتر هست از سایت های جداگانه استفاده کنید
چون ساب دامین در حدی که شما میفرمایید نیز قابل نهایی شدن سئو رو نخواهد داشت
و یا اینکه بصورت سر شاخه موارد و زیر شاخه عمل کنید که به همراه سئو صفحات که بتونید رتبه گوگل دریافت کنید

با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان

یه سوالی داشتم لطفا افرادی که تجربه دارن در این زمینه راهنمایی کنند.

آیا سایتی که بصورت ساب دایرکتوری شبکه شده هر سایتش (که بصورت exam.com/site1 و exam.com/site2 و ... هست) یک سایت مستقل شناخته میشه؟ برای سئو باید در گوگل وبمستر هر کدوم ثبت بشه یا همان دامنه اصلی exam.com ثبت بشه کافیه ؟

باتشکر

saeedj
October 17th, 2018, 14:46
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان

یه سوالی داشتم لطفا افرادی که تجربه دارن در این زمینه راهنمایی کنند.

آیا سایتی که بصورت ساب دایرکتوری شبکه شده هر سایتش (که بصورت exam.com/site1 و exam.com/site2 و ... هست) یک سایت مستقل شناخته میشه؟ برای سئو باید در گوگل وبمستر هر کدوم ثبت بشه یا همان دامنه اصلی exam.com ثبت بشه کافیه ؟

باتشکر

کلا همگی باهم یک سایت یکپارچه exam.com شناخته میشود و بقیه فقط یک برگه ی ساده از سایت

MαHDi
October 18th, 2018, 12:21
کلا همگی باهم یک سایت یکپارچه exam.com شناخته میشود و بقیه فقط یک برگه ی ساده از سایت

بادرود

پس با این وجود همان تک سایته بهتر هست به نظرتون؟
بعد برای ایجاد قسمت های مختلف بهتر از نوشته استفاده کنیم یا برگه؟ (از نظر سئو)