ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب WHMCS یا همان six اصلاح شده نسخ جدید سازگار با نسخه 7.6.1

snmsoftpc
October 10th, 2018, 19:08
سلام و احترام

طبق روال گذشته آخرین نسخه قالب پیشفرض SIX را برای شما فارسی سازی، راستچین و اصلاحات خودمان را برای بهبود کارایی و نمای قالب اعمال و منتشر کردیم.
در این نسخه حجم اصلاحات با توجه به نیاز کاربران و دیدگاه ها بیشتر بوده و سعی شده تا انتظارات شما رفع شود.

ضمنا در این بسته مثل گذشته فایل زبان فارسی و شمسی ساز بخش سرویس ها و صورتحساب ها قرار گرفت.

همچنین قالب سبد خرید استاندارد نیز اصلاحاتی داشت که اون نیز در کنار بسته قرار گرفت.

نحوه نصب بسیار آسان می باشد. کافیست فایل فشرده قالب را پس از دانلود در محل نصب Whmcs آپلود و اکسترکت کنید و در تنظیمات اصلی قالب را انتخاب بفرمایید.

هر گونه خطا یا ایرادی در قالب اگر مشاهده کردید بفرمایید تا اصلاح و منتشر شود.

دموی قالب را در مسیر https://761.whmcsco.com/index.php می توانید مشاهده بفرمایید.

چندبار سعی کردم متاسفانه فایل آپلود نشد. می توانید از لینک زیر دانلود بفرمایید.

https://crm.whmcsco.com/dl.php?type=d&id=7
(https://crm.whmcsco.com/dl.php?type=d&id=7)
موفق و پیروز باشید

SaMaN0861
October 10th, 2018, 23:04
با عرض سلام و خسته نباشید
فایل رو دانلود و تست کردم و اوکی و بدون نقص بود.
صرف اینکه دیتابیس سایتتون با کاربر های ساختگی پر نشه فایل رو دانلود و داخل MediaFire آپلود کردم.
لینک دانلود : Download (http://www.mediafire.com/file/for1j17v8be1pbd/whmcsco-six.zip/file)
موفق و پیروز باشید.

sepahanserver
October 10th, 2018, 23:55
دستتون درد نکنه
فقط کاش قالب مدیریت هم راستچین و فارسی میکردین که خیلی نیازه ...!

snmsoftpc
October 12th, 2018, 12:50
سلام و احترام
دوست گرامی،

انشالله قالب برای شما کاربردی باشه.
اما در خصوص قالب مدیریت، به دلیل اینکه برخی مشکلات سایتشون رو به قالب مدیریت ارتباط میدن امکان انتشار چنین محصولی که بصورت مستقیم با مدیریت در ارتباط هست امکانپذیر نیست.
حدود یکسال پیش همین انتشار قالب مدیریت توسط یکی از دوستان باعث شد بجای تشکر برخی با ایمیل ها و تماس های توهین آمیز مبنا بر اینکه اختلالات سایت ما مربوط به قالب مدیریت شماست یا اینکه قالب ویروسی بوده مدت ها درگیر باشه.

اما نسخه های تجاری رو آماده و منتشر کردیم که هم فارسی و راستچین باشند و هم ایرادات زیاد قالب های پیشفرض رو نداشته باشند و بروزرسانی ها رو بصورت منظم دریافت کند. که در حال حاضر در سایت ما موجود و قابل تهیه هست.
بزودی قالب مدیریت داریوش نیز منتشر میشه که تغییرات اساسی برای سهولت در مدیریت ایجاد شده.

موفق و پیروز باشید

دستتون درد نکنه
فقط کاش قالب مدیریت هم راستچین و فارسی میکردین که خیلی نیازه ...!

negarnovin
October 12th, 2018, 12:57
باتشکر از شما که این کار را انجام دادید ملاحظه کردم حتی فونت awesome از نسخه 4 هم به 5 ارتقا یافته و مشکل آیکون ها حل شده
حتما تست خواهم کرد و مشکلی بود اعلام می کنم باتشکر از شما

فقط یک سوال این قالب نسخه 7.6.1 فلت تر از نسخه های قبل شده به صورت پیش فرض به این صورت هستش یا شما تغییراتی دادید؟

snmsoftpc
October 12th, 2018, 16:46
سلام دوست عزیز
خیر پیشفرض تغییری خاصی نداشته، اما ما قالب ها رو سعی می کنیم بهتر و مناسب تر کنیم تا از دید شما عزیزان بهتر باشه و سهولت استفاده بهتری داشته باشه. مانند تغییرات در رنگ بندی، استایل ها، چیدمان ها و حتی فرم سفارش و سبد خرید.
که البته امیدواریم مورد رضایت دوستان باشد.

باتشکر از شما که این کار را انجام دادید ملاحظه کردم حتی فونت awesome از نسخه 4 هم به 5 ارتقا یافته و مشکل آیکون ها حل شده
حتما تست خواهم کرد و مشکلی بود اعلام می کنم باتشکر از شما

فقط یک سوال این قالب نسخه 7.6.1 فلت تر از نسخه های قبل شده به صورت پیش فرض به این صورت هستش یا شما تغییراتی دادید؟

snmsoftpc
October 19th, 2018, 14:06
سلام و احترام

خواهش میکنم
موردی یا مشکلی در قالب گزارش شود حتما بروزرسانی منتشر خواهیم کرد
موفق باشید

ممنون از لطفتون. امیدوارم آپدیت جدیدی هم از این قالب بیاد.

da6276
October 21st, 2018, 13:37
درود و عرض ادب
ممنون از زحمتی که کشیدید ، فقط در صفحه نخست لینک اطلاعیه ها و اموزش و دانلود روش که کلیک میکنی باز نمیشه و not found میاد ، اصلاح بفرمائید.

snmsoftpc
October 22nd, 2018, 16:20
سلام و احترام
دوست گرامی،

این به دلیل اصلاح لینک اطلاعیه ها برای پشتیبانی از زبان فارسی هست. برای حل این مشکل خط زیر را در فایل .htaccess درون روت اصلی هاست ( محل نصب Whmcs ) اضافه کنید.

RewriteRule ^post\/(\d+)(\/(.*))?$ announcements.php?id=$1 [L]

موردی بود در خدمتتون هستم

درود و عرض ادب
ممنون از زحمتی که کشیدید ، فقط در صفحه نخست لینک اطلاعیه ها و اموزش و دانلود روش که کلیک میکنی باز نمیشه و not found میاد ، اصلاح بفرمائید.

negarnovin
October 22nd, 2018, 16:37
سلام و احترام
دوست گرامی،

این به دلیل اصلاح لینک اطلاعیه ها برای پشتیبانی از زبان فارسی هست. برای حل این مشکل خط زیر را در فایل .htaccess درون روت اصلی هاست ( محل نصب Whmcs ) اضافه کنید.

من هم این مشکل را دارم این خط هم به httaccess جایی که whmcs نصب هست هم اضافه کردم

اما حل نشد

da6276
October 22nd, 2018, 16:50
من هم این مشکل را دارم این خط هم به httaccess جایی که whmcs نصب هست هم اضافه کردم

اما حل نشد
این خط رو از
htaccess بردارید مشکل حل میشه ، برای من اینطوری درست شد.

Farzad90
October 22nd, 2018, 16:51
خیلی خوب بود مممنون

negarnovin
October 22nd, 2018, 17:05
این خط رو از
htaccess بردارید مشکل حل میشه ، برای من اینطوری درست شد.

httacces هم حذف کردم بازم نشد

da6276
October 22nd, 2018, 18:34
httacces هم حذف کردم بازم نشد
پوشه template_c روهم خالی کنید و مجددا تست کنید.
یکبار با همون خط کد امتحان کنید و یکبار بدون اون...

snmsoftpc
October 24th, 2018, 13:27
سلام و احترام
بزودی یک بروزرسانی برای قالب و فرم سفارش موجو در پکیج منتشر می کنیم.
همچنین یک فایل راهنما برای نصب و پیکربندی لینک ها برای پشتیبانی از زبان فارسی.

موفق باشید

Ricardo
November 10th, 2018, 15:36
سلام و احترام

طبق روال گذشته آخرین نسخه قالب پیشفرض SIX را برای شما فارسی سازی، راستچین و اصلاحات خودمان را برای بهبود کارایی و نمای قالب اعمال و منتشر کردیم.
در این نسخه حجم اصلاحات با توجه به نیاز کاربران و دیدگاه ها بیشتر بوده و سعی شده تا انتظارات شما رفع شود.

ضمنا در این بسته مثل گذشته فایل زبان فارسی و شمسی ساز بخش سرویس ها و صورتحساب ها قرار گرفت.

همچنین قالب سبد خرید استاندارد نیز اصلاحاتی داشت که اون نیز در کنار بسته قرار گرفت.

نحوه نصب بسیار آسان می باشد. کافیست فایل فشرده قالب را پس از دانلود در محل نصب Whmcs آپلود و اکسترکت کنید و در تنظیمات اصلی قالب را انتخاب بفرمایید.

هر گونه خطا یا ایرادی در قالب اگر مشاهده کردید بفرمایید تا اصلاح و منتشر شود.

دموی قالب را در مسیر https://761.whmcsco.com/index.php می توانید مشاهده بفرمایید.

چندبار سعی کردم متاسفانه فایل آپلود نشد. می توانید از لینک زیر دانلود بفرمایید.

https://crm.whmcsco.com/dl.php?type=d&id=7
(https://crm.whmcsco.com/dl.php?type=d&id=7)
موفق و پیروز باشید

سلام
من فقط فایل all.min.css رو در مسیر templates/six/css جایگزین کردم، این مشکلی نداره ؟

Ricardo
November 11th, 2018, 12:45
سلام
من فقط فایل all.min.css رو در مسیر templates/six/css جایگزین کردم، این مشکلی نداره ؟

up ...

snmsoftpc
November 14th, 2018, 15:52
سلام و احترام
دوست گرامی،

خارج از تغییرات css اصلاحاتی در قالب نیز انجام شده. اگر تغییرات با فایل css کافیست می تونید استفاده کنید. در غیر اینصورت اصولی هست که قالب رو بصورت کامل نصب بفرمایید

موفق باشید

سلام

ehsaan
November 16th, 2018, 17:13
سلام و احترام
دوست گرامی،

سلام.
واسه منم قسمت announcements (اطلاعیه ها) باز نمیشه و این خطا میاد
کدی که گفتید هم اضافه کردم

Oops!Something went wrong and we couldn't process your request.Please go back to the previous page and try again.
exception 'Whoops\Exception\ErrorException' with message 'Call to a member function format() on boolean' in /home//templates_c/4187a384dbc6c85fd4d214356522948a4ae84044_0.file.an nouncements.tpl.php:67
Stack trace:
#0 /home//public_html/my/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Utility/Error/Run.php(0): WHMCS\Utility\Error\Run->handleError(1, 'Call to a membe...', '/home//...', 67)
#1 [internal function]: WHMCS\Utility\Error\Run->handleShutdown()

#2 {main}

snmsoftpc
November 18th, 2018, 00:14
سلام
خطای فوق مربوط به تنظیم نبودن لینک ها هست
لطفا در تلگرام در ارتباط باشید تا مشکل رو براتون حل کنند.

فکر کنم باید در بروزرسانی بعدی باید پشتیبانی از لینک فارسی رو حذف کنیم چون پیکربندی این موضوع برای برخی از دوستان مشکل هست

آیدی بنده: @whmcsco24

موفق باشید

Azad Web
November 27th, 2018, 04:04
بنده هم همین مشکل رو داشتم
در بخش پیکربندی/تنظیمات عمومی / تب General انتهای صفحه حالت های مختلف Frindly URL رو تست کنید و روی اون حالتی که با رنگ سبز مشخص کنه system detected بزارید و محتوای template_c بجز فایل ایندکسش رو حذف کنید.
یکبار با کنترل اف5 صفحه رو رفرش کنید مشکل باید حل شده باشه.