PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری - بازیابی پسوورد vmware vsphere

Arminit
October 10th, 2018, 14:33
سلام دوستان

من پسوورد vmware رو عوض کردم اما الان هرچی میزنم قبول نمیکنه

خیلی فوری هست نمیخوام اطلاعاتم پاک بشه

کسی میتونه کمک کنه؟

amirizadi
October 10th, 2018, 14:57
سلام
من قبلا با همین روبرو شدم
پسورد درست بود ولی لاگین نمیشد
اگر مطمئن هستید که پسورد را صحیح وارد میکنید و لاگین نمیشه به دیتا سنتر اطلاع دهید انها به صورت مستقیم میتوانند لاگین کنند و مشکل مشکل را رفع کنند

Arminit
October 10th, 2018, 15:23
باشه ممنونم

razavihost
October 10th, 2018, 15:43
باشه ممنونم

ایا ssh رو فعال کردین؟
نسخه esxi رو اعلام کنید.

amirizadi
October 10th, 2018, 15:45
ایا ssh رو فعال کردین؟
نسخه esxi رو اعلام کنید.

دقیقا با فعال کردن ssh این اتفاق رخ میده

Arminit
October 10th, 2018, 15:51
نسخه که ۵.۵ هستش

اما ssh از کجا فعال شده؟ راهنمایی کنید انجام میدمه

NetworkFA
October 10th, 2018, 17:05
با سلام

اولا امکان این هست که روی SSH سرور Brute force attack بوده و اکانت روت بخاطر تعداد اشتباهات زیاد ساسپند شده این رو برای vCenter appliance دیدم
درصورتی که ESXi شما پسورد فراموش کردید و میخواهید پسورد عوض کنید تنها راه نصب مجدد ESXi میباشد ولی به صورت preserve که دیتای شما را از روی سرور پاک نکند.

razavihost
October 10th, 2018, 20:02
نسخه که ۵.۵ هستش

اما ssh از کجا فعال شده؟ راهنمایی کنید انجام میدمه

در نسخه 5.5 این اتفاق رخ نمیده از نسخه 6 به بالا وقتی بروت فورس میشه روی ssh یوزر روت قفل میشه و باید سرور رو ریست بدین و در اولین اتصال پورت ssh رو محدود به ip مورد نظر بکنید.
در صورتی که میتونید سرور رو با رسکیو بوت کنید در تلگرام در تماس باشید تا برای ریست کردن پسورد سرور کمک کنمتون.
نیازی به نصب مجدد سیستم عامل نیست و میشه پسورد رو ریست داد فقط باید سرور یا یک دیست نجات بر پایه لینوکس بوت بشه

djmohammad
October 10th, 2018, 20:16
درود
جای هیچ نگرانی نیست دوست عزیز
همانطور که دوستان گفتند با نصب مجدد بدون اینکه اطلاعات پاک بشوند می تونید پسورد رو عوض کنید
چند سال پیش نیز این اتفاق برای ما افتاد که یکی از همکاران این مشکل رو برای ما رفع کردند
اگر میبینید نمی تونید با نصب مجدد این کار رو انجام بدید و ممکن هست اطلاعات از بین بروند به ایشون پیام بدید

https://www.novinhost.org/

با احترام

meysam021
October 11th, 2018, 01:01
عزیز وقتی هنوز بلد نیستید با سرور به درستی کار کنید چرا خریدید؟ شما با یک هاستینگ صحبت میکردید هزینه بهش میدادید ماهیانه پشتیبانی میکرد شما رو الان از کسی که سرور را خریدید بگید که براتون پسورد رو ریستارت کنه

سلام ، قربان بنده اصلا دوست ندارم توی حاشیه برم ، ولی بنظرم حرفتون اصلا درست نیست.
شما روز اول که کامپیوتر تهیه کردید ، همه چی میدونستید؟ کلا دنیای هاستینگ و شبکه مادرزادی که نیست.
اینجا قبل اینکه جایی برای خرید و فروش باشه یک انجمن آموزشی هست ، ایشون فقط کمک خواستند.
یکم مهربون تر برخورد کنیم باهم

استارت گرامی درصورتی که مشکلتون حل نشد ، اطلاع بدید و دسترسی ارسال کنید رفع کنیم.