ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میشه با هزینه کردن درامد نسبتا خوبی کسب کرد؟

sirosim
October 8th, 2018, 16:33
درود ، با عرض خسته نباشید خدمت تمام خوانندگان این موضوع...

من تو فکر خرید سرور اختصاصی هستم ، آیا خرید سرور اختصاصی و فروش سرور مجازی میتونه درامدزا باشه ؟ چالش های این مسیر چیست و یک منبع مناسب جهت آگاهی بیشتر قرار دهید...

و اینکه چه قدر هزینه کنیم چه قدر سود می کنیم؟ سوال آخر اینکه از کجا ویندوز یا لینوکس گیر بیاریم نصب کنیم بعد آی پی وصل کنیم؟ ممنون با تشکر>:d

rayanagostar
October 8th, 2018, 20:38
درود ، با عرض خسته نباشید خدمت تمام خوانندگان این موضوع...

من تو فکر خرید سرور اختصاصی هستم ، آیا خرید سرور اختصاصی و فروش سرور مجازی میتونه درامدزا باشه ؟ چالش های این مسیر چیست و یک منبع مناسب جهت آگاهی بیشتر قرار دهید...

و اینکه چه قدر هزینه کنیم چه قدر سود می کنیم؟ سوال آخر اینکه از کجا ویندوز یا لینوکس گیر بیاریم نصب کنیم بعد آی پی وصل کنیم؟ ممنون با تشکر>:d

با فرض اینکه جواب همه این سوال هایی که پرسیدی رو بلد باشی بازم یک هیچ عقبی تو این بازار :d
چالش های این مسیر هم همه چی میتونه باشه
از مشکلات سخت افزاری یهویی و قطعی
تا پیدا کردن مشتری و درآوردن پول سرور
و نرخ ارز و...
در نهایت پاسخ این سوال رو باید خودت بدی که با این وضع بازار در خودت میبینی که تعدادی مشتری داشته باشی که پاسخگوی هزینه های سرور باشی یا نه

gdfire
October 14th, 2018, 12:34
با این وضعیت ارز؟

eli.azadi
October 16th, 2018, 16:32
سلام
شما هم خسته نباشید.

هر شغلی من جمله خرید سرور اختصاصی و فروش سرور مجازی می تونه درآمدزا باشه اما درامدزا بودن شغلها بیشتر از اینکه چی باشن به این مربوط هستند که شما چطور میخواین در اون زمینه قدم بردارین یا به اصطلاح بهتر برنامه اقتصادیتون (Business Plan) چیه. برای جذب مشتری چه برنامه‌ای دارین و برای رقابت چه برنامه‌ای و الی آخر.

اینکه چقدر هزینه کنین چقدر سود میکنید سوالی کاملا بی جوابه. اصلا شاید سودی نکنین. همه‌ی اینها به برنامه‌ی شما و جذب مشتری‌هاتون بر‌میگرده ممکن همش خسارت باشه و ممکنه هزاردرصد سود کنین.

قسمت آخر سوالتون هم جوابش اینه که ویندوز و لینوکس بصورت فایل‌های iso در اینترنت موجود هستن و خیلی راحت میتونین دانلود کنید. فقط ویندوز نیاز به لایسنس داره اما لینوکس رایگانه. برای اتصال آی‌پی هم شما نیاز نیست کاری بکنین. سرور رو از هر دیتاسنتری اجاره کنین خودشون بهتون آی‌پی اختصاصی میدن.