PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام در هتزنر

fara_rayaneh
October 8th, 2018, 14:58
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن و از هتزنر سرویس خریداری کردن ، راهنمایی کنن برای ثبت نام در سایت هتزنر و وریفای شدن حساب چه باید کرد ؟

لطفا اگر سایت معتبری رو هم میشناسید که این کارو انجام میدن ، معرفی کنید

ممنون

razavihost
October 8th, 2018, 16:15

ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن و از هتزنر سرویس خریداری کردن ، راهنمایی کنن برای ثبت نام در سایت هتزنر و وریفای شدن حساب چه باید کرد ؟

ممنون

جدیدا خیلی سخت گیر شده گویا ایرانی ها خیلی سرش کلاه گذاشتن و راحت اعتماد نمیکنه.
از خودتون پاس پورت دارین؟

djdj99
October 9th, 2018, 17:51
درود
هویت ایران رو که کلا ریجکت میکنن مگر اینکه از خارج باز کنید حساب رو.

NetworkFA
October 9th, 2018, 19:42

ممنون

4ماه پیش راحت با پس ایرانی ثبت نام کردم و 2دقیقه ای accept شد.:">

enable
October 9th, 2018, 19:57
4ماه پیش راحت با پس ایرانی ثبت نام کردم و 2دقیقه ای accept شد.:">

خب الان مهمه. الان میگن ایرانی رو ریجکت میکنن. این حقیقت داره

BAMPA
October 9th, 2018, 20:12
آقا کی گفته ریجکت میکنه؟!
همین هفته پیش یه پنل باز کردیم

با شماره تماس داخل سایتمون تماس بگیرید بخش فروش ، راهنماییتون میکنیم برای باز کردن پنل با پاس ایرانی

fara_rayaneh
October 9th, 2018, 20:13
درود
هویت ایران رو که کلا ریجکت میکنن مگر اینکه از خارج باز کنید حساب رو.

به نظرتون راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد ؟

- - - Updated - - -

جدیدا خیلی سخت گیر شده گویا ایرانی ها خیلی سرش کلاه گذاشتن و راحت اعتماد نمیکنه.
از خودتون پاس پورت دارین؟
بله مشکل پاسپورت موجوده ، اما تایید نمیشه

گفتم شاید ترفند خاصی داشته باشه

NetworkFA
October 9th, 2018, 20:18
خب الان مهمه. الان میگن ایرانی رو ریجکت میکنن. این حقیقت داره

آیپی ایران - لوکیشن ایران - تلفن ایران دادم
الان رو نمیدونم چرا با ما قهر کرده

NaSRI
October 9th, 2018, 21:44
در صورت نیاز ما میتونیم با براتون باز کنیم.
در صورت تمایل در تلگرام در ارتباط باشید

@sysnasri

ourweb
October 16th, 2018, 16:01
سلام دیروز ثبت نام کردم و پاسپورت فرستادم تایید کردن بدون مشکل البته من با ایمیل شرکتی ثبت نام کردم نه شخصی سرور رو هم تحویل دادن و مشکلی نبود فاکتور هم امروز صادر شد که پرداخت زدیم

NaSRI
October 16th, 2018, 16:08
سلام دیروز ثبت نام کردم و پاسپورت فرستادم تایید کردن بدون مشکل البته من با ایمیل شرکتی ثبت نام کردم نه شخصی سرور رو هم تحویل دادن و مشکلی نبود فاکتور هم امروز صادر شد که پرداخت زدیم

در صورت نیاز به پرداخت ارزی میتونید از طریق تلگرام در ارتباط باشید.

Aria90
October 16th, 2018, 17:27
سلام هتزنر طبق مکاتباتی که باهاشون داشتیم هیچ گونه مشکلی با هویت ایرانی/ای پی ایرانی/پاس ایرانی و ادرس ایرانی ندارن
اما چیزی بشدت روی اون حساس هستن طبق گفته خودشون عدم تطابق مدارک هست مثلا پاسپورت ایرانی بزنید ولی با ای پی خارج برید ثبت نام کنید و یا ادرس رو 2 تا بزنید یا مثلا اسمی که باهاش اکانت ساختید با اسمی که توی پاسپورت هست یکی نباشه اینطوری بله ریجکت میکنن اگر مدارک درست بدید و مطابقت داشته باشن ابدا ریجکت نمیکنن
//////////
داخل پرانتز اینم یاد آوری کنم دیتاسنتر ovh فرانسه هم تا 2012 هییییچ مشکلی با ایرانیا نداشت بلکه از بس کاربران ایرانی لطف کردن با اکانت های تقلبی و فتوشاپی و آدرس های دروغ ثبت نام کردن و یا فاکتور های مالی رو با پی پال های هک شده و سورس نا معتبر پرداخت کردن و یا وری فای تلفنی نکردن (هیچ مشکلی با تلفن موبایل ایران یا خط ثابت ایران نداشت دیتاسنتر) و یا این مورد که خیلی بد شد وجه کاربران ایرانی داخل ovh این ل.د فاکتور های پرداخت نشده خیلی زیاد بود اونا هم بلاک کردن کاربران ایران رو و هیچ ربطیم به تحریم نداره مسدود بودن ایرانی ها در ovh
و متاسفانه همین روند در آلمان هم خیلی زیاد مشاهده میشه و هیچ بعید نیست اینجا هم بندازنمون بیرون به لطف عزیزان