توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کدپستی و عدم ورود به پنل pay.ir
sonly
October 7th, 2018, 20:47
با سلام
دوستانی که از پی دات ای ار استفاده میکنن حتما میدونن ک جدیدا درخواست کد پستی و تاریخ تولد میده
من کد پستیو ی بار وارد کردم و وارد شدم باز ازم پرسید اینبار وارد میکنم میگ اشتباهه...
ن میتونم وارد شم تیکت بدم ن شماره ای هست تماس بگیرم.
البته نمیخوام اکانت دیگ بسازم و تیکت بدم.
کسی راه ارتباطی ازشون داره.
ممنون
a1994n1373
October 7th, 2018, 21:05
سلام .
همین بلا رو سر ماه هم اوردن .
2 روز هست نه تیکت جواب میدن نه تلفن !!!
alirad
October 7th, 2018, 21:11
با سلام
دوستانی که از پی دات ای ار استفاده میکنن حتما میدونن ک جدیدا درخواست کد پستی و تاریخ تولد میده
من کد پستیو ی بار وارد کردم و وارد شدم باز ازم پرسید اینبار وارد میکنم میگ اشتباهه...
ن میتونم وارد شم تیکت بدم ن شماره ای هست تماس بگیرم.
البته نمیخوام اکانت دیگ بسازم و تیکت بدم.
کسی راه ارتباطی ازشون داره.
ممنون
سلام
توی سایتش یه شماره داره که نوشته فقط برای پیگیری تراکنش های ناموفق
پاسخگویی 24 ساعته فقط برای پیگیری تراکنش های ناموفق 02184080
به نظر میاد تنها راه تیکت هست اگه تلفن جواب نده
sonly
October 7th, 2018, 21:12
سلام .
همین بلا رو سر ماه هم اوردن .
2 روز هست نه تیکت جواب میدن نه تلفن !!!
حتی زباتشم نمیشه هیچ کاری کرد الان
فقط تراکنش ها رو اعلام میکنه...
- - - Updated - - -
سلام
توی سایتش یه شماره داره که نوشته فقط برای پیگیری تراکنش های ناموفق
پاسخگویی 24 ساعته فقط برای پیگیری تراکنش های ناموفق 02184080
به نظر میاد تنها راه تیکت هست اگه تلفن جواب نده
اون مال پرداخت الکترونیک سامانه...
و این مورد پی رو جواب نمیدن...
a1994n1373
October 7th, 2018, 21:22
من از خود سامان کیش یه شماره مستقیم گرفتم ازشون فقط وقت اداری زنگ میخوره اونم گوشیو بر میدارن دوباره قطع میکنن !!!
sonly
October 8th, 2018, 13:10
دوستان کسی جواب نگرفت؟
یا شماره ای چیزی پیدا نکرد.
Pay.ir
October 8th, 2018, 21:27
سلام
دوستان همونطور که در پنل تون درج شده یکسری اطلاعات مورد نیازه که می بایست تکمیل بشه. چای نگرانی نیست چون حساب تون کاربری مسدود یا غیرفعال نمیشه و روال عادی انجام تراکنش در وب سایت و پنل کاربری تون ادامه داره و فقط تا زمان تایید کدپستی، نمیتونید به پنل دسترسی داشته باشید.
اگر دفعه اول کدپستی اشتباه وارد بشه، مدتی می بایست مدتی منتظر تایید ناظر باشید که با توجه به حجم کاربران شبکه پرداخت پی، این زمان ممکنه حتی تا یک روز کاری زمان ببره که در روزهای اول به این شکل هست و طبیعتا در روز های آتی زمان بررسی سریع تر میشه.
نیاز به تماس تلفنی یا نگرانی در این مورد نیست و لطفا به توضیحات و راهنمایی هایی که در پنل تون مشاهده میکنید توجه کافی داشته باشید.
iraniam2000
October 8th, 2018, 22:52
سلام
من متوجه نمیشم سایتی که داره بزرگترین سایت های فیلم کشور مثل سینما را ساپورت میکنه و تو قسمت سایت پذیرنده هم نه آدرس پی که آدرس خود شرکت psp یعنی sep.ir رابه عنوان پذیرنده میزنه این همه سختگیری برای چی هست ؟ درست مثل اونهایی که خودشان را مقدس و مومن نشان میدن و زیر لباس هر کاری میکنند شده ...
یا هم نه خود شرکت سامان کیش مالک سایت سینما هست و برای همین آدرس سایتش را به عنوان پذیرنده اونجا قرار داده ؟
فقط دوست دارم بدانم شرکتی که هفتاد امضا و گواهی امضا و مدارک برابر اصل و چندین تعهدنامه برای درگاه میگیره چطور خودش بزرگترین تخلفات را انجام میده و کسی باهاش کار نداره ؟
تمام این کارها برای اینه که هم جیب بانک ها را ببره هم اینطرف از کاربر درصد بگیره ، به قول معروف هم از توبره میخوره هم از آخور
مملکت گل و بلبلی داریم
سلام
دوستان همونطور که در پنل تون درج شده یکسری اطلاعات مورد نیازه که می بایست تکمیل بشه. چای نگرانی نیست چون حساب تون کاربری مسدود یا غیرفعال نمیشه و روال عادی انجام تراکنش در وب سایت و پنل کاربری تون ادامه داره و فقط تا زمان تایید کدپستی، نمیتونید به پنل دسترسی داشته باشید.
اگر دفعه اول کدپستی اشتباه وارد بشه، مدتی می بایست مدتی منتظر تایید ناظر باشید که با توجه به حجم کاربران شبکه پرداخت پی، این زمان ممکنه حتی تا یک روز کاری زمان ببره که در روزهای اول به این شکل هست و طبیعتا در روز های آتی زمان بررسی سریع تر میشه.
نیاز به تماس تلفنی یا نگرانی در این مورد نیست و لطفا به توضیحات و راهنمایی هایی که در پنل تون مشاهده میکنید توجه کافی داشته باشید.
سلام
ما دو سه روزه این مشکلو داریم...
هر بار میزنم میگه اشتباهه
MJmoonwalk
October 8th, 2018, 23:32
وقتی یک مشت بی سواد میشن طراح سایت و یک مشت عقب مونده هم میشن مسئول و مدیر مملکت باید انتظار چنین قوانین و وب سایت هایی رو هم داشت...
javad031
October 8th, 2018, 23:50
سلام
من متوجه نمیشم سایتی که داره بزرگترین سایت های فیلم کشور مثل سینما را ساپورت میکنه و تو قسمت سایت پذیرنده هم نه آدرس پی که آدرس خود شرکت psp یعنی sep.ir رابه عنوان پذیرنده میزنه این همه سختگیری برای چی هست ؟ درست مثل اونهایی که خودشان را مقدس و مومن نشان میدن و زیر لباس هر کاری میکنند شده ...
یا هم نه خود شرکت سامان کیش مالک سایت سینما هست و برای همین آدرس سایتش را به عنوان پذیرنده اونجا قرار داده ؟
فقط دوست دارم بدانم شرکتی که هفتاد امضا و گواهی امضا و مدارک برابر اصل و چندین تعهدنامه برای درگاه میگیره چطور خودش بزرگترین تخلفات را انجام میده و کسی باهاش کار نداره ؟
تمام این کارها برای اینه که هم جیب بانک ها را ببره هم اینطرف از کاربر درصد بگیره ، به قول معروف هم از توبره میخوره هم از آخور
مملکت گل و بلبلی داریم
به خاط اینکه صداش درنیومده.. بی سر صدا داره تخلف میکنه
همینو یکی گزارش بده خیلی راحت کل حساب های pay.ir مسدود میشه میره برای پیگیری
ب نظر من یکی گزارش بده حقشه کلا pay.ir جمع بشه
واسه یک مدرک دهن مارو سرویس کرده از اونور تراکنش های روزانه چند صد میلیونی غیر مجاز از سایت سینما میگیره
iraniam2000
October 9th, 2018, 00:22
به خاط اینکه صداش درنیومده.. بی سر صدا داره تخلف میکنه
همینو یکی گزارش بده خیلی راحت کل حساب های pay.ir مسدود میشه میره برای پیگیری
ب نظر من یکی گزارش بده حقشه کلا pay.ir جمع بشه
واسه یک مدرک دهن مارو سرویس کرده از اونور تراکنش های روزانه چند صد میلیونی غیر مجاز از سایت سینما میگیره
به کجا گزارش بدیم دوست عزیز ؟ دل خوشی داری ها
یعنی شما فکر میکنی شاپرک خبر نداره زیرمجموعه اش چه غلطی میکنه ؟ خبر نداره و کسی گزارش نداده که این مثلا شرکت محترم تمامی سایت های شرط بندی و فیلم را داره با راه اندازی پی ساپورت میکنه ؟ یعنی کسی گزارش نداده رو چه حسابی تو صفحه پرداخت یک سایت آدرس سایت خود psp را قرار داده ؟ خبر نداره که psp محترم زیرمجموعه اش بر خلاف قوانین کشور به جای سایت پذیرنده آدرس سایت خودش را قرار میده ؟
خبر داره اما خوب سبیل چرب شده اش سنگینی میکنه اجازه نمیده دهنش را باز کنه
اونطرف هزار تا تخلف میکنند اینطرف برای کسب و کار مردم مشکل درست میکنند که بگن مثلا درست کار میکنیم و تخلف نمیکنیم
از بانک درصد میگیرن این طرف هم برای دادن درگاه جفتک میاندازن تا مردم از واسط اونها درگاه بگیره و از این طرف هم خوب بخورن
کلا بخور بخوره و اینها هم اینجوری میخورن
rayanagostar
October 9th, 2018, 08:53
من به محض اینکه این مشکل برام پیش اومد ساعت ۱۰ شب ایمیل زدم به info@pay.ir و توضیحات رو نوشتم و اسکن کارت ملی م رو پیوست کردم
صبح زود که تست کردم اوکی شده بود پیام اومده بود مدارک هویتی شما تایید شد . ولی ایمیل مو پاسخ ندادن!
sonly
October 9th, 2018, 14:48
من به محض اینکه این مشکل برام پیش اومد ساعت ۱۰ شب ایمیل زدم به info@pay.ir و توضیحات رو نوشتم و اسکن کارت ملی م رو پیوست کردم
صبح زود که تست کردم اوکی شده بود پیام اومده بود مدارک هویتی شما تایید شد . ولی ایمیل مو پاسخ ندادن!
ربطی به ایمیل نداره
الان میگ حداکثر یک روز حله
ما 4 روزه حل نشده
انگار شانسی میزنن تایید میکنن...
rayanagostar
October 9th, 2018, 14:51
ربطی به ایمیل نداره
الان میگ حداکثر یک روز حله
ما 4 روزه حل نشده
انگار شانسی میزنن تایید میکنن...
شما ایمیلی ارسال کردید؟
sonly
October 9th, 2018, 15:37
شما ایمیلی ارسال کردید؟
نه
ولی تیکت دادیم... الان پاسخ دادن...
کد پستی یک بار پرسیده میشه شما کدوم مرحله ای...
طبق حرف خودشون باید 24 ساعته حل میشد///
ولی ما چند روز این مشکلو داریم...
سلام
مینا-صیفی
October 9th, 2018, 22:38
از مدیر pay.ir سوالی داشتم پاسخ بدن ممنون میشم شما امکان لینک پرداخت اختصاصی دارید برای کسانی که سایت ندارند در تلگرام فعالیت میکنند درگاه میدید همیشه با لینک پرداخت من میگرفتم و کار میکردم
OMIDTU5
October 9th, 2018, 23:16
بجای تخریب بهتره زود قضاوت نکنید
برای من که الان کد پسی خواست وارد کردم و بدون مشکل وارد پنل شدم
چند بار هم ورود و خروج رو تست کردم ایرادی نگرفت
pay هرچی باشه از زرین پال بهتره .
sonly
October 9th, 2018, 23:24
بجای تخریب بهتره زود قضاوت نکنید
برای من که الان کد پسی خواست وارد کردم و بدون مشکل وارد پنل شدم
چند بار هم ورود و خروج رو تست کردم ایرادی نگرفت
pay هرچی باشه از زرین پال بهتره .
دوست عزیز اول اینکه ما دنبال شماره تماس و راه چاره بودیم تخریب نکردیم.
بعدم کسایی که تخریب کردن تو تایپک به ما مربوط نیست ک میگیم مشکل داره کد پستی..
الان اومدن این مورد رو انگار بررسی کردن.
تخریب هم این نیست بگیم این مورد مشکل داره چطور اطلاع بدیم کارمون گیره راه بندازن...
shervin110
October 11th, 2018, 12:34
من مشکلی با یکی از فروشنده های زیرمجموعه Pay پیدا کردم .
تماسی که با مرکز پاسخگویی بانک سامان گرفتم اعلام کرد درگاه Pay و فروشنده های زیرمجموعه اش نامعتبر هست .
این مجموعه مدیریت Pay ممنون میشوم پاسخگو باشند .
nevergotme
October 11th, 2018, 14:06
به کجا گزارش بدیم دوست عزیز ؟ دل خوشی داری ها
یعنی شما فکر میکنی شاپرک خبر نداره زیرمجموعه اش چه غلطی میکنه ؟ خبر نداره و کسی گزارش نداده که این مثلا شرکت محترم تمامی سایت های شرط بندی و فیلم را داره با راه اندازی پی ساپورت میکنه ؟ یعنی کسی گزارش نداده رو چه حسابی تو صفحه پرداخت یک سایت آدرس سایت خود psp را قرار داده ؟ خبر نداره که psp محترم زیرمجموعه اش بر خلاف قوانین کشور به جای سایت پذیرنده آدرس سایت خودش را قرار میده ؟
خبر داره اما خوب سبیل چرب شده اش سنگینی میکنه اجازه نمیده دهنش را باز کنه
اونطرف هزار تا تخلف میکنند اینطرف برای کسب و کار مردم مشکل درست میکنند که بگن مثلا درست کار میکنیم و تخلف نمیکنیم
از بانک درصد میگیرن این طرف هم برای دادن درگاه جفتک میاندازن تا مردم از واسط اونها درگاه بگیره و از این طرف هم خوب بخورن
کلا بخور بخوره و اینها هم اینجوری میخورن
من حدس میزنم بخاطر تراکنش بالاس که دارن ساپورت میکنن و تا زمانی که دستور از مقامات بالا مثه قوه قضاییه نیاد که فلان کارو نکنید به حرف هیچکس گوش نمیدن.
iraniam2000
October 12th, 2018, 21:19
من مشکلی با یکی از فروشنده های زیرمجموعه Pay پیدا کردم .
تماسی که با مرکز پاسخگویی بانک سامان گرفتم اعلام کرد درگاه Pay و فروشنده های زیرمجموعه اش نامعتبر هست .
این مجموعه مدیریت Pay ممنون میشوم پاسخگو باشند .
سلام
پس حتما بنده لینک سایت پی را تو سایت سپ قرار دادم دیگه ؟
شاید هم بنده به پی دفتر دادم تو ساختمان شرکت سامان کیش ؟
https://pay.ir/contact
ourweb
October 12th, 2018, 21:27
من الان حدود یکسالی میشه با درگاه pay کار میکنم هیچ وقت مشکلی نبوده همیشه هم پیگیر کار مشتری میشن و خیلی کارشون خوبه حداقل هرچی باشه بهتر از زرین پال چون هر وقت خواستم اکانت وریفای کنم توی زرین پال درخواست من رو رد کردن بخاطر اسکن کارت شناسایی من واقعا لذت میبرم از درگاه pay
مینا-صیفی
October 12th, 2018, 23:19
تازه چند روزه از pay ir گرفتم درگاه فعال هم کردن اما جواب تیکت نمیدن و خیلی دیر جواب میدن چرا اینطوریه پشتیبانیش !!!
shervin110
October 13th, 2018, 00:15
سلام
پس حتما بنده لینک سایت پی را تو سایت سپ قرار دادم دیگه ؟
شاید هم بنده به پی دفتر دادم تو ساختمان شرکت سامان کیش ؟
https://pay.ir/contact
و حتما من نشستم تو بخش پیگیری تراکنش ها و تو سپ من هستم به هرکسی زنگ میزنه میگم Pay رو فقط درگاه های فیک استفاده می کنند .
مکالمه ضبط شده اش موجود است .
هرمجموعه ای میاد کاربرهایی مثل من و شما فورا اون مجموعه و شرکت رو مثل بت بزرگش میکنیم و تا انتقادی به مجموعه میشه فقط چشم بسته سنگش رو به سینه میزنیم .
یک سایتی هست اعلام شده زیرمجموعه سپ هست . مجوز و قرارداد و .. تو سایت Pay دیدید ؟
اوایلی که Pay راه اندازی شده بود یک تلفن تماسداخل سایت قرار داده بودند که اون هم برای همون دفتر سپ بود و زنگ میزدی بعد از این که گوشی تلفن دست چند نفر میچرخید آخر سر حواله میکردند به تیکت و سایت و از سر باز می کردند .
موسسات مالی که مجوز از بانک مرکزی داشتند مردم نتونستند پولشون رو زنده کنند . تکلیف شرکتی که پشت مجوز سپ فقط درصد خودش رو میگیره و کاری به نوع محصول فروخته شده نداره و براش مهم نیست فروشنده اطلاعات صحیح هست یا نه . و اگر با فروشنده ای که از درگاه Pay استفاده میکنه کالا یا خدمات رو به خریدار ارائه نده Pay براش مهم نبوده و نیست .
بله Payمحبوب هست چون راحت میشه برای همه جور سایتی درگاه گرفت . چون فقط براشون درصد مهمه .
iraniam2000
October 13th, 2018, 01:24
و حتما من نشستم تو بخش پیگیری تراکنش ها و تو سپ من هستم به هرکسی زنگ میزنه میگم Pay رو فقط درگاه های فیک استفاده می کنند .
مکالمه ضبط شده اش موجود است .
هرمجموعه ای میاد کاربرهایی مثل من و شما فورا اون مجموعه و شرکت رو مثل بت بزرگش میکنیم و تا انتقادی به مجموعه میشه فقط چشم بسته سنگش رو به سینه میزنیم .
یک سایتی هست اعلام شده زیرمجموعه سپ هست . مجوز و قرارداد و .. تو سایت Pay دیدید ؟
اوایلی که Pay راه اندازی شده بود یک تلفن تماسداخل سایت قرار داده بودند که اون هم برای همون دفتر سپ بود و زنگ میزدی بعد از این که گوشی تلفن دست چند نفر میچرخید آخر سر حواله میکردند به تیکت و سایت و از سر باز می کردند .
موسسات مالی که مجوز از بانک مرکزی داشتند مردم نتونستند پولشون رو زنده کنند . تکلیف شرکتی که پشت مجوز سپ فقط درصد خودش رو میگیره و کاری به نوع محصول فروخته شده نداره و براش مهم نیست فروشنده اطلاعات صحیح هست یا نه . و اگر با فروشنده ای که از درگاه Pay استفاده میکنه کالا یا خدمات رو به خریدار ارائه نده Pay براش مهم نبوده و نیست .
بله Payمحبوب هست چون راحت میشه برای همه جور سایتی درگاه گرفت . چون فقط براشون درصد مهمه .
من از کسی حمایت نمیکنم مگر اینکه کارش درست باشه و تو پست هشت همین تاپیک هم شدیدا به اونها اعتراض کردم ولی تو شهر خودمان وقتی موضوع بسته شدن حسابهای پی را مطرح کردم مسئول و نماینده شرکت سامان کیش با خنده گفت اصلا پی حسابی نداره و حسابهای اون در حقیقت حسابهای خود psp هستن
حرف میزنید با سند بزنید وگرنه بدون دلیل و مدرک با طرح این موضوع که فیلم دارم ، صدا دارم ، ضبط کردم و غیره به درد خودتان میخوره
تماس تلفنی داری بزار ببینیم با کی تماس گرفتی ؟
نصف این ملت فقط به خاطر این به پی اعتماد کردن که اولا تجربه خوبی از پی لاین داشتن و دومین دلیل اعتماد هم همین سپ بوده که اعلام کرده این پی سهام اصلیش مال اونهاست
بنده هیچ وقت تو زندگی سنگ کسی را به سینه نزدم حتی سنگ خودم را و از هیچ کس بی دلیل حمایت نکردم و بی دلیل تخریب هم نکردم
اینجا هم شما اومدی میگی حمایت میکنم اون یکی اومده گفته تخریب میکنم ! نه هدفم تخریب هست و نه حمایت بلکه تمام حرف من این بود که حالا که مسئولان پی و بالاتر از اون سپ (یا همان psp نامحترم سامان کیش ) میخورن و خلاف قانون هم عمل میکنند (نوش جونشون تو این مملکت بخور بخور اینها هم اینجوری میخورن) لااقل جفتک نندازن و واسه کسب و کارهای مردم دردسر درست نکنند و هر روز یک ساز نزنند که مثلا قانونی داریم عمل میکنیم و خلاف نداریم
قرار نیست تاوان مقدس مابی شما را مردم و وبمسترانی که با هزار مشکل مانند ارز و بی کفایتی و عدم حمایت روبرو هستن بدن
بزارید مردم تو این اوضاع بد لااقل به کسب و کار خودشان برسن و شما هم به خوردنتون مشغول باشید چون کسی فعلا باهاتون کاری نداره تا فردا روزی که رییس شما (بهتر بگم دراز گوش بزرگتر از شما ) خودش پاش گیر بیافته و لازم بدانه شما را قربانی صندلی ریاستش بکنه