توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک بابت خرید هاست
navid_nasim
October 5th, 2018, 01:34
درود به دوستان
بعد از چند سال کار کردن با دو شرکت خوب سایتمون بازدیدش بالا رفته و در مواقعی دوان میشد و کلا مشکل داشت و حالا با توجه به نظرسنجی ها به شرکت معروفی سایتمونو انتقال دادیم الان متاسفانه بسیار ناپایدار هست و
همیشه در طول هفته داون میشه اصلا انتظار نداشتم اینطوری بشه صد رحمت به دوش شرکت قبلی در طول یک سال یک بار سایت که بازدید کم داشته داون نداشت میخوام یک شرکت قدرتمند انتخاب کنیم که بتونیم ازش استفاده
کنیم بنا به دلایل ir بودن هاست خارجی نتونستیم بخریم البته دوست دارم عزیزانی که از شرکت هایی که هاست خارجی گرفتن و با دامنه ir مشکلی ندارن معرفی بفرمایند.
و با توجه به تاپیک هایی که خوندم هاست دی ال راضی هستند ولی تماس ندارند و این خود یک مشکل هست به نظر من پشتیبانی لازمه تلفنم داشته باشن اگر عزیزانی که از شرکتی میشناسند و کمتر ناپایداری داره معرفی کنن
ممنون میشم دیگه واقعا خسته شدیم از این ور و اون ور پریدن ................شرکت bertina چطوره ؟
با تشکر
a1994n1373
October 5th, 2018, 13:14
سلام .
در قسمت درخواست سرویس تاپیک ایجاد کنید تا همکاران بتونن آفر ارسال کنن .
masih_enter
October 5th, 2018, 14:56
سلام . اگر خیلی مشکل دارید و تعداد کاربرانتون بالاست شاید بهتر باشه از سرور مجازی اورسل نشده یا سرور اختصاصی استفاده کنید . البته هاست ایران و امثال اون هم برای مواقعی که خودتون نمیخواید مدیریت سرور انجام بدید پایدار هستند
ticdars
October 5th, 2018, 15:02
سلام
اگر واقعا سایتتون پربازدید هست می تونم یک هاست اختصاصی به شما بدم
در پشتیبانی آنلاین مولتی سایت (http://multisite.ir) حاضر هستیم
multisite.ir
با تشکر
alfapardaz
October 5th, 2018, 16:35
****** شرکت خوبی هست
fara_rayaneh
October 5th, 2018, 20:21
لطفا قوانین را مطالعه کنید
در این تاپیک امکان ارائه آفر وجود ندارد
در صورتی که نیاز به سرویس قدرتمند با پیشبانی حرفه ای نیاز داشتید درخدمتیم
navid_nasim
October 15th, 2018, 01:21
به نظر من عزیزانی که بازدیدشون بالاست از شرکت ها خودمون هاست گرفتن اشتباست چون از وقتی ارز اینطوری شده هاست های اشتراکی به شدت کیفیتشون اومده پایین با یه کم نگاه کردن میتونید ببنید همه شون از دم از Hetzner که این تنوع کار رو از بین میبره من با چهار شرکت کار کردم که همهشون همین شرکتن موندم واقعا سرور ها اختصاصی هم که درسر خودشو داره ...................:39::-?8-|
hamra
October 16th, 2018, 10:29
هاست دی ال به تیکت پاسخ میدن اگر بزنید .
اما قبلا خیلی بهتر بودن / جدیدا هم طرز برخوردشون با مشتری خیلی تغییر کرده
Saati
October 16th, 2018, 10:39
هاست دی ال به تیکت پاسخ میدن اگر بزنید .
اما قبلا خیلی بهتر بودن / جدیدا هم طرز برخوردشون با مشتری خیلی تغییر کرده
والا من 8 ساله ازشون سرویس دارم و برخوردشون همیشه خوب بوده تغییر خاصی احساس نکردم.
navid_nasim
October 17th, 2018, 00:41
والا من 8 ساله ازشون سرویس دارم و برخوردشون همیشه خوب بوده تغییر خاصی احساس نکردم.
بزرگوار از شرکت های معرف جزو اولویتموهه که میخوام استفاده کنم شما از کدوم سرویس استفاده میفرمایید در هنگام بازدید یکتا خدمت دهی سرویسون خوبه آیا ؟ و تیکت ها چه وقت طول میشکه جواب بدن در صورت مشکل داشتن در پنل راهنمایی میکنن؟
Saati
October 17th, 2018, 10:25
بزرگوار از شرکت های معرف جزو اولویتموهه که میخوام استفاده کنم شما از کدوم سرویس استفاده میفرمایید در هنگام بازدید یکتا خدمت دهی سرویسون خوبه آیا ؟ و تیکت ها چه وقت طول میشکه جواب بدن در صورت مشکل داشتن در پنل راهنمایی میکنن؟
من سرویس هاست کانادا دارم ازشون. کیفیت سرویسشون واقعا عالیه.
پاسخ دهی به تیکت هم خوبه راضی ام. معمولا از 5 دقیقه تا نهایت 30 مین جواب میدن و گاها مشکلی هم از طرف ما بوده راهنمایی کردند (هرچند وظیفشون نبوده ولی این کارو کردند)