PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی جهت ماینینگ بیتکوین

CODEV3X
October 4th, 2018, 22:26
سلام، سرور اختصاصی با پردازنده قوی برای استخراج بیت کوین نیاز دارم رم بالای 16 به کارم نمیاد
لطفا قیمت ها را منصفانه اعلام فرمایید.

novin-web
October 4th, 2018, 22:55
سلام
برای این کار به gpu نیاز دارید
بودجتون چقدر هست؟

CODEV3X
October 4th, 2018, 23:08
سلام
برای این کار به gpu نیاز دارید
بودجتون چقدر هست؟

فعلا 300 هزار تومان در ماه

ali215215
October 4th, 2018, 23:12
فعلا 300 هزار تومان در ماه

کارت گرافیک نه سی پی یو اونهم در حد هر گرافیک 7 میلون به بالا
اصلا این قیمت هم نیست حتی پول کلوکشن

CODEV3X
October 4th, 2018, 23:22
کارت گرافیک نه سی پی یو اونهم در حد هر گرافیک 7 میلون به بالا
اصلا این قیمت هم نیست حتی پول کلوکشن

یعنی برای درآمد روزی 30 تا 50 دلار یه همچین هزینه ای باید متحمل بشم؟

Peugeot
October 4th, 2018, 23:29
یعنی برای درآمد روزی 30 تا 50 دلار یه همچین هزینه ای باید متحمل بشم؟

روزی؟ :))
شما دستگاه مخصوص ماینر بگیری (حوالی قیمت 10 میلیون) هم نهایتاً ماهی 100 دلار بهت میده. که اونم 20% بابت هزینه‌ی برق و تهویه از جیبت می‌ره.

ali215215
October 5th, 2018, 12:11
دستگاه s9 آلان روزی 6 دلار میده
کلابیخیالماین بشید
خیلیدردسرداره

taghikhani
October 6th, 2018, 12:51
دوستان خوب ایشون اطلاعات کافی ندارند. همه ما هم از ابتدا با کارشناسی ارشد ماینینگ متولد نشدیم

دوست من شما برای ماینینگ نیاز به اطلاعات در مورد ارزهای مختلف دارید و دستگاههایی که این امکان رو دارند. یک زمانی با سرور هم میشد ماین کرد که اگر ما اون موقع میدونستیم قراره قیمت بیت کوین چقدر بشه الان هممون میلیاردر بودیم و اینجا در خدمت شما نبودیم.
الان دستگاههایی وجود دارند که روزانه بالای 100 دلار هم ماین میکنن ولی حدود 200 میلیون تومن قیمت دارند. دستگاه در حدود 10 میلیون تومن همونطور که دوستان گفتن حداکثر ورودیشون ماهیانه 100 دلاره. ولی بهرحال این کار سرمایه گذاریه و ممکنه اگر ارز رو نفروشید یکباره این 100 دلار تبدیل به 1000 دلار بشه.
کلا به شکل یک سرمایه گذاری و کار با ریسک نسبی بهش نگاه کنید.
راه خونگی هم برای ماینینگ وجود داره که میتونید از بروزرهای ماینینگ (https://get.cryptobrowser.site/3028130) استفاده کنید که از طریق ماین سی پی یو و البته جذب زیرمجموعه بصرفه هست.

ColdWorld
October 6th, 2018, 12:56
دستگاه s9 آلان روزی 6 دلار میده
کلابیخیالماین بشید
خیلیدردسرداره

آقا این چند مدل داره، یه سری سایتهای خرید هستن روزی 76 دلار هم میزنن درامد ولی گرونن حدود 5 6 هزارتا قیمت دارن. اگه لینکی دارید بدید لطفاً ممنون میشم

ali215215
October 6th, 2018, 13:25
دوستان خوب ایشون اطلاعات کافی ندارند. همه ما هم از ابتدا با کارشناسی ارشد ماینینگ متولد نشدیم

دوست من شما برای ماینینگ نیاز به اطلاعات در مورد ارزهای مختلف دارید و دستگاههایی که این امکان رو دارند. یک زمانی با سرور هم میشد ماین کرد که اگر ما اون موقع میدونستیم قراره قیمت بیت کوین چقدر بشه الان هممون میلیاردر بودیم و اینجا در خدمت شما نبودیم.
الان دستگاههایی وجود دارند که روزانه بالای 100 دلار هم ماین میکنن ولی حدود 200 میلیون تومن قیمت دارند. دستگاه در حدود 10 میلیون تومن همونطور که دوستان گفتن حداکثر ورودیشون ماهیانه 100 دلاره. ولی بهرحال این کار سرمایه گذاریه و ممکنه اگر ارز رو نفروشید یکباره این 100 دلار تبدیل به 1000 دلار بشه.
کلا به شکل یک سرمایه گذاری و کار با ریسک نسبی بهش نگاه کنید.
راه خونگی هم برای ماینینگ وجود داره که میتونید از بروزرهای ماینینگ (https://get.cryptobrowser.site/3028130) استفاده کنید که از طریق ماین سی پی یو و البته جذب زیرمجموعه بصرفه هست.
این همه تایپ کردی تا لینک زیر مجموعه بفرستی تا دهن هارد و سی پی یو کارت گرافیگ و باتری مردم صاف بشه تاشما سود کنی!!!

taghikhani
October 6th, 2018, 13:27
این همه تایپ کردی تا لینک زیر مجموعه بفرستی تا دهن هارد و سی پی یو کارت گرافیگ و باتری مردم صاف بشه تاشما سود کنی!!!

قصدم این نبود. ولی از نظر من هیچ اشکالی نداره آدم جایی که میتونه تبلیغ کنه این کارو انجام بده. ویروس که نفرستادم. پیشنهاده
از خندیدن به کاربر بهتره که

ali215215
October 6th, 2018, 13:29
آقا این چند مدل داره، یه سری سایتهای خرید هستن روزی 76 دلار هم میزنن درامد ولی گرونن حدود 5 6 هزارتا قیمت دارن. اگه لینکی دارید بدید لطفاً ممنون میشم
برادر من ماین ربی خیال شود
اون هایی که دستگاه 30 تومانی با ارز 4 هزار تومانی خردی کردن تاسال دیگه دستگاهاشون خاموش میشه
چون نمی صرفه
دستگا های مدل قدیم دیگه تولید ندارند و هر چی است یا تقلب است یا دست دوم
بهترین راه خرید مستقیم بیت است
مگه اینکه برق مفتی داشته باشید از نوع 3فاز
والی اصلا به صرفه نیست
تا سال اینده توی ایران دستگاهای جدید بیاد این قدی مهای دیگه صرفه نداره
سرچ کن توی نت مطلب زیاد است

- - - Updated - - -

قصدم این نبود. ولی از نظر من هیچ اشکالی نداره آدم جایی که میتونه تبلیغ کنه این کارو انجام بده. ویروس که نفرستادم. پیشنهاده
از خندیدن به کاربر بهتره که

شما نمیدونی پدرسخت افزار مردم در میاد؟

taghikhani
October 6th, 2018, 13:49
برادر من ماین ربی خیال شود
اون هایی که دستگاه 30 تومانی با ارز 4 هزار تومانی خردی کردن تاسال دیگه دستگاهاشون خاموش میشه
چون نمی صرفه
دستگا های مدل قدیم دیگه تولید ندارند و هر چی است یا تقلب است یا دست دوم
بهترین راه خرید مستقیم بیت است
مگه اینکه برق مفتی داشته باشید از نوع 3فاز
والی اصلا به صرفه نیست
تا سال اینده توی ایران دستگاهای جدید بیاد این قدی مهای دیگه صرفه نداره
سرچ کن توی نت مطلب زیاد است

- - - Updated - - -

شما نمیدونی پدرسخت افزار مردم در میاد؟

طبق تستی که بنده کردم از قبیل مانیتور سخت افزار و گرفتن دمای قطعات و حتی مصرف برق به این نتیجه نرسیدم. اگر شما منبعی دارید که نشون میده به سخت افزار آسیب میرسه لطف میکنید اگر ارائه بدید تا خود بنده هم متوقفش کنم.