توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حق کپی رایت گوگل
000012
October 4th, 2018, 12:29
سلام خدمت شما کاربران عزیز وب هاستینگ تالک - چند روزیه مدام حق کپی رایت از طرف گوگل برامون میاد و کلی از پست ها را از نتیجه جستجو حذف کرده سر یک سری چیزهای مسخره و سایت های الکی مثلا گفته شما از سایت imdb کپی کردین و ... من نمیدونم رو چه حسابی حق کپی رایت حساب میکنه وقتی اون سایت کلا انگلیسی و ما فارسی و اینکه اینطوری که دیگه باید اصن قید فیلم و سریال گذاشتن را زد قبلا اینطوری نبود جدیدا این مد شده نمیدونم چه صیغه ایه دیگه کسی میدونه چطور میشه این مشکل را رفع کرد ؟
ColdWorld
October 4th, 2018, 12:58
دوست عزیز اگه سایتت فارسیه، پس فقط و فقط فارسی کار کن (عنوان ها و دسکریپشن ها،مبادا تگهای انگلیسی بزنی) تا این مشکل پیش نیاد. ما خودمون سایت داریم مشکلی نداریم از این بابت.
این گزارش هارو ربات های کپی رایت هولدر ها میدن و چنان ازاری دارن که تصورش سخته. سایت رو با مخ میزنن زمین. نکاتی که گفتم رو رعایت کنید و ادامه دار بود، چندماه 1 بار آدرس سایت رو تغییر بدید و ادرس قبلی رو روی ادرس جدید ریدایرکت 301 کنید
000012
October 4th, 2018, 14:39
من چند ساله سایت فیلم و سریال دارم و این روبه جدیدا پیش اومده نه فقط من خیلیا این بلا سرشون اومده و توی همین یکماه اخیر هم بوده بیشتر موارد جستجو با نام انگلیسی فیلم ها و سریال هان متاسفانه نمیشه اصلا از انگلیسی توی عنواین و برچسب ها و ... استفاده نکرد.
ColdWorld
October 4th, 2018, 14:43
نگفتم که کلا اسم فیلم رو فارسی بزن. منظورم اینه اینطوری تگ و عنوان نزن : Download Movie, Ant-Man 2015 Download Free
اینطوری پست و عنوان بزنی 100 درصد میان سراغت ربات ها