من برای کار شخصی می خوام دو تا سرور بگیرم و از سرور ایران به سرور خارج تونل بزنم
از یکی از فروشنده ها درخواست سرور کردم که گفتن تونلینگ در ایران تحت پیگرد شرکت زیرساخت ایران قرار میگیرید؟
نظر شما چیه؟
ایا همچین چیزی وجود داره؟
alfapardaz
October 3rd, 2018, 23:12
سلام بله ، سرویس ایران در صورتی که به خارج تانل زده بشه ، سرویس ایران مسدود خواهد شد!
Peugeot
October 3rd, 2018, 23:15
در صورتی که قابل ردیابی نباشد از لحاظ قانونی دچار مشکلی نخواهید شد.
BazPardakht.Com
October 3rd, 2018, 23:49
سلام بله ، سرویس ایران در صورتی که به خارج تانل زده بشه ، سرویس ایران مسدود خواهد شد!
برای استفاده کاملا شخصی که هزینه استفاده ترافیک اینترنت رو کم کنم
همون طور که در جریان هستید حدود ۱ سال و نیم هست که شما اگر به چیلتر شکن وصل بشید و اینترنت استفاده کنید بهای اینترنت شما دوبرابر محاسبه میشه
به همین دلیل به مشکل خوردم و چون نیاز کاری بنده اینه که با چیلتر شکن همیشه انلاین باشم باید هزینه خودم رو کم کنم به همین دلیل می خوام تونل بزنم
آیا این شیوه رو می تونن پیدا کنن؟
- - - Updated - - -
در صورتی که قابل ردیابی نباشد از لحاظ قانونی دچار مشکلی نخواهید شد.
از چه نظر؟
alfapardaz
October 4th, 2018, 00:35
برای استفاده کاملا شخصی که هزینه استفاده ترافیک اینترنت رو کم کنم
همون طور که در جریان هستید حدود ۱ سال و نیم هست که شما اگر به چیلتر شکن وصل بشید و اینترنت استفاده کنید بهای اینترنت شما دوبرابر محاسبه میشه
به همین دلیل به مشکل خوردم و چون نیاز کاری بنده اینه که با چیلتر شکن همیشه انلاین باشم باید هزینه خودم رو کم کنم به همین دلیل می خوام تونل بزنم
آیا این شیوه رو می تونن پیدا کنن؟
- - - Updated - - -
از چه نظر؟
برای مصارف شخصی فکر نمیکنم مشکلی باشه ، ولی برای سیستم اکانتینگ و فروش 100 درصد به مشکل میخورید