PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل نشدن یکی از اکانت های WHM به mySQL

motahhari
October 2nd, 2018, 17:31
سلام
من رو سرور مجازی سه تا اکانت دارم. دوتاشون به دیتابیس وصل میشن و مشکلی ندارند اما یکیشون نمیتونه وصل بشه به mysql و همش ارور میده. کلافه کرده. مشکل از چی میتونه باشه؟
یوزر ساختم و اساین کردم به دیتابیس های اکانت سوم و رمز عوض کردم و ... فرقی نکرد :|

sara_hosting
October 2nd, 2018, 17:52
سلام
لطفا خطایی که میگه را بفرمایید

kouroshez
October 2nd, 2018, 19:50
سلام
من رو سرور مجازی سه تا اکانت دارم. دوتاشون به دیتابیس وصل میشن و مشکلی ندارند اما یکیشون نمیتونه وصل بشه به mysql و همش ارور میده. کلافه کرده. مشکل از چی میتونه باشه؟
یوزر ساختم و اساین کردم به دیتابیس های اکانت سوم و رمز عوض کردم و ... فرقی نکرد :|

ارور را ارسال کنید

motahhari
October 2nd, 2018, 23:51
سلام
لطفا خطایی که میگه را بفرمایید
خب وردپرس من وصل نمیشم و چنین اروری میده

Fatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/sampadii/public_html/blog/wp-includes/class-wp-locale.php on line 231

ولی وردپرس اون یکی اکانت ها راحت وصل میشن و مشکلی ندارند. یه زنفورو هم دارم اونم ارور میده.

An unexpected database error occurred. Please try again later.

اگر منظورتون ارور دیگه ایه لطفا بگید از کجا پیدا کنم؟

sara_hosting
October 3rd, 2018, 13:19
سلام مجدد
در مورد خطای اول ، خطای درست آپدیت نشدن را می دهد ، شما میتوانید از طریق سایت وردپرس کل فایل های ورد پرس را دریافت کنید و آپدیت انجام دهید . با این کار فایل های Core وردپرس overwrite می شود (البته به جز فایل های wp-setting و wp-config) و همچنین اطلاعاتتان از بین نمی رود .
در مورد خطای دوم یک خطای کلی است و جزییاتی داده نشده.

taghikhani
October 6th, 2018, 15:28
سلام
آیا دیتابیس رو داخل همون اکانت ساختید؟ چون ممکنه قابلیت ریموت دیتابیس فعال نباشه

motahhari
October 6th, 2018, 15:33
سلام
آیا دیتابیس رو داخل همون اکانت ساختید؟ چون ممکنه قابلیت ریموت دیتابیس فعال نباشه
آره. کلا همه چی داخل همون اکانت هست. یوزر جدید هم ساختم با سی پنل و دسترسی هم کامل دادم بهش ولی بازم جواب نداد. حتی با خود سی‌پنل زدم یه وردپرس بسازه رو هاست و اونم ساخت ولی همین مشکل اتصال به دیتابیس رو داشت. کلا یوزرهای یه اکانت سی‌پنل ظاهرا هیچ دسترسی‌ای به سی‌پنل ندارند. نمیدونم حالا این چجوری ممکنه؟ آیا کانفیگی به اسم دسترسی اکانت به دیتابیس هست که واسطه باشه ؟

taghikhani
October 6th, 2018, 15:55
آره. کلا همه چی داخل همون اکانت هست. یوزر جدید هم ساختم با سی پنل و دسترسی هم کامل دادم بهش ولی بازم جواب نداد. حتی با خود سی‌پنل زدم یه وردپرس بسازه رو هاست و اونم ساخت ولی همین مشکل اتصال به دیتابیس رو داشت. کلا یوزرهای یه اکانت سی‌پنل ظاهرا هیچ دسترسی‌ای به سی‌پنل ندارند. نمیدونم حالا این چجوری ممکنه؟ آیا کانفیگی به اسم دسترسی اکانت به دیتابیس هست که واسطه باشه ؟

اینطور که میفرمایید باید مشکل از سمت سرور باشه. گفتید روی همین سرور اکانتهای دیگتون به خوبی کار میکنن؟

motahhari
October 6th, 2018, 15:56
اینطور که میفرمایید باید مشکل از سمت سرور باشه. گفتید روی همین سرور اکانتهای دیگتون به خوبی کار میکنن؟
آره اونها مشکلی ندارند.